Guest minimaxa Odesláno 12. červenec 2021 Odesláno 12. červenec 2021 Dneska jsme se pustili do centrální chodby, a usazení a obezdění budoucích hlavních dveří... Zítra obrousit a podruhé lepidlo, ve středu štuk. Pak to musím vymalovat a po neděli vylejt podlahu a nakonec vinyl. Dveře a futra zatím zůstávají, až na to budu mít náladu a čas, tak bezbourací obložky a nové dveře... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. červenec 2021 Odesláno 12. červenec 2021 (upraveno) Mám moc šikovnýho synovce, je to řezník, ale tohle mu jde líp Upraveno 12. červenec 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Lihous Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 Dnes konecne cesta do Pl -prekvapeni pro vsechny co veri ze polaci jsou prasatka ... V Kudowe Beruska z 80% cz spz Lidl tak 60% trznice narvana ale tam netusim co jsem stihl u plotu vse CZ Tak ze jsem natankoval a frcel za kolegou - no bajna korona se podepsala na vsem tak ze prozatim Pl jezdit nebudeme a nebo budeme ale ne tak casto. Pak me napadlo pustit mou naprosto oblibenou zabavu v aute a tou je app co by navigace ukol lehoucky a vyber padl na AMIGO tedy TomTom. Nejdrive Lazne Beloves Ok naslo to ...,nasledoval Hronov namesti tady naprosto v pohode i prez objizdku - ty lidi tam lituju ....., pak nasledovala Horni Radechova tady uz takova hitparada nebyla - nejdriv me to navedlo do zakazu vezdu OK toto je spis na ridici ne na app "ale" nasledovalo navedeni primo na staveniste a jelikoz v uzke ulici byla fronta na otoceni snad 5aut zavidel jsem pani v citigu ty male rzmery hmmmm - po otoceni jsem jel az do Cerveneho Kostelce pak uz Ok No hodnoceni necham na kazdem z vas bez komentare a priste si vezmu treba vychvalovaneho Sygica jinak to bude free verze ale on-line tak uvidime jen se obavam ze 2D nema a 3D je pro orientaci alespom moji ztraceny/k nicemu. Joo a mozna taky zmenime kocar a bude jim starsi MB E 320 v plne vybave - tim myslim nez. topeni masazni krasla s odvetavanim a vyhrevem i vzadu ctyr zonova klima dvd audio harman/kardon ..... Uvidime jaketo bude na zivo fotky jsou pekne ale vsichni vime jake to dokaze byt prekvapko na zivo. A male pro vsechny asi zname rozcarovani matlaci MT nejak nema rado spocene / vlhke prstiky pak je to jen vec na usmev nebo hod do dalky Citovat
radim.1008 Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 V 31. 5. 2021 at 17:55, radim.1008 napsal: Dnes jsem si byl odpoledne pro první dávku. Zatím dobrý, jen mě trochu bolí hlava. Včera jsem si byl pro druhou polovinu čipu. Zatímco u první jsem byl hrdina, kterého navečer bolela hlava a dva dny rameno, tak dneska po obědě mě to nějak sebralo. Mám pocit zvýšené teploty, bolí mě kolena, nic se mi nechce no prostě jako by na mě něco lezlo. Tak snad zítra bude už klid. Dovolená se blíží. Hafity, HonzaZ a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 Před hodinou, Lihous napsal: ... a priste si vezmu treba vychvalovaneho Sygica jinak to bude free verze ale on-line tak uvidime jen se obavam ze 2D nema a 3D je pro orientaci alespom moji ztraceny/k nicemu. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 (upraveno) před 39 minutami, radim.1008 napsal: něco lezlo Rymicka? Ja jdu zitra...a u prvni jsem bxl stejny hrdina:) Upraveno 13. červenec 2021 uživatelem Fruktis Citovat
Medvěd Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 Před hodinou, radim.1008 napsal: Včera jsem si byl pro druhou polovinu čipu. Zatímco u první jsem byl hrdina, kterého navečer bolela hlava a dva dny rameno, tak dneska po obědě mě to nějak sebralo. Mám pocit zvýšené teploty, bolí mě kolena, nic se mi nechce no prostě jako by na mě něco lezlo. Tak snad zítra bude už klid. Dovolená se blíží. Já teda měl druhej vpich ve čtvrtek a jak po prvním vůbec žádná reakce, tak po druhý dávce mě cestou z práce domů brněla levá noha i ruka. Doma jsem pak byl možná trochu unavený, ale od pátku rána zase všechno v cajku. Citovat
Péťa Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 Já po té druhé sračce jsem už chtěl volat starostu, ať nás rychle s Martinou oddá, aby z ní byla alespoň zabezpečená vdova a neměla jen oči pro pláč. Noc, den a noc. Další ráno jsem se probudil úplně v pohodě. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 No když to čtu tak začínám mít vítr z té druhé dávky. Po první jsem se asi trochu podcenil a i když mi všichni říkali abych se klidně šel po obědě natáhnout tak jsem hrdinoval a asistoval jsem vodákům u výměny dvou vodoměrů a pak navečer jsem se necítil si sednout za volant to je asi tak nejvýstižněji pojmenované protože většina lidí tady řídí a ví že za volant by měli usedat jen 100 % odpočatí ,střízlivý, soustředění atd. a ani jedno jsem si nemyslel že bych splňoval. No a teď bojuju s bolestí kolena od soboty ale takovou bolest jsem ještě nezažil dvě noci jsem nespal jak mě ta bolest budila a měl jsem pocit že mi tu hnátu něco v tom koleni utrhlo. Včera jsem navečer odpadnul a nebyl jsem schopný ani myslet. Dnes už je to lepší ale hnáta bolí pořád. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 vcera probehla profesionalni slepota - menil sem olej na Fabii III a ridic si stezoval ze to neklimuje az dnes mi druhy mechanik rekl jestli mam zapojene cerpadlo klimy - hold vyvojar ve skodovce to umistil tak inteligentne ze musis odpojit konektor pri vymene olej filtru a samo ze sem ho zapomel zapojit ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 to je to o čem furt píšu--neschopnost konstruktéra myslet na mechanika na dílně , někdy je to třeba kvůli 10 centimetrům drátu co firma ušetří a to by fakt jeblo Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 jinak jak vás čtu, asi mi dali v těch injekcích čistou vodu-- nepozoroval jsem nic po obou injekcích Medvěd a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 Mám takovýho tušáka, že konstruktér v tom bude nevinně.... Páč nad ním bdí nějaké to kontrolní oko, zdali drátem neplýtvá.... Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 (upraveno) ono je v podstatě jedno, který manažer za to může--dáš za auto půl milionu a serou se třeba o kus drátu, vo to de Upraveno 14. červenec 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Milan+ Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 Spočítej si ty série a metry drátů, přítel naší starší je na vývoji Nevímjak škoda,tak se o ty centimetry tahají. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. červenec 2021 Odesláno 13. červenec 2021 Tak dvě hodiny pobíhání s hasičema okolo vyvrácenýho modřínu u sousedů a koleno celou dobu poslouchalo a nebolelo. Tak doufám že to dá pokoj a ráno budu moct fungovat. Citovat
pavelu96 Odesláno 14. červenec 2021 Odesláno 14. červenec 2021 Po noční sedím v čekárně u zubaře. Odumírá mi po injekci práva strana obličeje (připadám si jako Silvestr Stallone ) a čekám na resekci 7ičky v pravo dole... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2021 Odesláno 14. červenec 2021 (upraveno) před 10 hodinami, Milan+ napsal: Spočítej si ty série a metry drátů, přítel naší starší je na vývoji Nevímjak škoda,tak se o ty centimetry tahají. vidím, že jsme se nepochopili--až ti budou v nemocnici zapojovat nějaký přístroj třeba k monitorování srdce a sestra řekne: bohužel, nemůžu vám to zapojit, protože mi chybí 10 cm kabelu, tak si vzpomeň, cos teď napsal , možná tě pak uspokojí, že ta firma super prosperuje přece vývoj má jít dopředu, takže jestli výrobce ušetří kus kabelu, ale vytvoří tím servismanovi problém, tak je to špatně, nebo nee?? myslím, že taky servismani oboru elektro a PC by mohli vyprávět..., já vím, že močím proti větru a ničeho nedosáhnu, ale tento přístup výrobců je prostě principielně špatný Upraveno 14. červenec 2021 uživatelem ozzy56 Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.