Návštěvník Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 V tom už se nedá vozit rodina Myslím běžně. Citovat
Klemoň Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 (upraveno) Oboje mají v nabídce Vyzkoušet s rodinou a pak koupit. Mám i kontakt na firmu která půjčuje 6 , 12 , 24 hodin, ale vesměs mají ty verze autopůjčoven = motory 3,6 / 3,7 Dodge Charger 2016 / SRT paket, 5.7 Hemi, 400 koní nebo Dodge Charger 2016 Hellcat, 6.2 kompresor, 750 koní nebo Dodge Charger 1973 / Edelbrock, 7.2L, 500 koní Upraveno 29. květen 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Zodiak Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 Před chvílí jsem slezl ze žebříku. Fotovoltaika je namontovaná. Už nemám sílu ani vyběhnout na zahradu, tak aspoň fotku z mezičasu... Charlie 1, Klemoň, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
miroska Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 Konečně jsem dneska přezul accentika,asi 3 hodiny nepršelo.Jinak se to střídá,dokonce i kroupy Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 Čtvrtek a pátek byli mimo jiné ve znamení navážení drtě frakce 0-8 do podkladu podlahy v gumárně přitáhnul jsem 4 fůrky každá cca 650 kg naházel a srovnal jsem to a dneska jsem začal rovnat zpátky zámkovku. Mám asi tak třetinu hotovou zítra sice neděle ale protože to jde pomaleji než jsem si myslel tak asi aspoň do oběda půjdu dělat zámkovku rád bych se zítra dostal na polovinu neb od pondělka mám práci na dílně. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 (upraveno) Dnes jsme si s kolegou mákli. Od rána až do teď jsme dělali elektriku v dřevěné chatě. Ale dali jsme to za den, tak zítra aspoň klid Majitelé spokojeni a můžou konečně zaklopit. Upraveno 29. květen 2021 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Lihous Odesláno 29. květen 2021 Odesláno 29. květen 2021 Dnes se nedařilo - hned cestou z práce ve 40 ?? nám to v zatáčce v křižovatce "uklouzlo" a vysledkem je Ko guma a min ohnutá spojovačka o geo. nemluvím U nas je obrubník PAST v zahraničí vetšinou "jen" odrena guma... V pr... bych se viděl. JInak cesta do Hlinska v pohodě ale zeptám se jel teď někdo s navigací MAPY.CZ ?? To hlasove navigovani je pecka a chyba v navigaci na kruhaku VZDY vyjedte prvnim vyjezdem viz video ... je taky nářez No když mě vedla zahrádkářskou kolonii to jsem už skutečně tekl .... Navštěva rozhledny Vojtěchovská u Hlinska Borůvka .... i míst kde jsem byl s partou snad před 30roky Košumberk a Luže - mají to tam moc pěkné jen ke zřícenině jsem si došel "pěšky" od hřbitova to bylo na mapy.cz už skutečně mimo její funkci - nenamluvíte mě že matlací zařízení je plnohodnotneé zařízení pro mě to zůstáva všeuměl co nedokáže nic pořadně! A chvílema je spíš jen hra o mé nervy mapy.avi Péťa, miroska, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 (upraveno) Tak nádrž na vodu je doma Tak počkat až bude trochu sucho a pak přijede bagrik.... A nový dekl na druhou nádrž... Upraveno 30. květen 2021 uživatelem Charlie 1 radim.1008, Fruktis, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lihous Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 @Péťa Kdyz jsem zmínil INSTA360 myslel jsem toto a její levnější klony - minuleho roku byla jedna k mání za cca60 ale skončila v jednom z divadel co zkoušeli vysílat právě v tomto formátu ... Ale pořídit si tuto věc je jen touha ne praktický smysl. Tak že si vystačíme s šidítkem v podobe 360FLY Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 Jen 8m3... ozzy56, Lihous a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 před 13 hodinami, Lihous napsal: JInak cesta do Hlinska v pohodě Copak jsi dělal v mém rodišti? Citovat
Lihous Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 (upraveno) @Sawoy Tam jsem vezl nejake sklo to bylo k V.Mýtu a když jsem tam byl tak zpátky nějaké prázdné soudky od piva - a cestou necestou vidím rozhlednu a další to by byl hřích nezastavit se Borůvka byla už zvřená paní sice ochotná ale počasí už méně docela pršelo tak jsem jel dál ... byl čas tak jsem se zastavil na místech / Luže / kde jsme v telecích létech nocovali na mopedech kolech .... takové "trempování" .... Až na to kolo super vejlet - a ještě jedna fotka - bohužel jen z mobilu ale na živo zajimavej efekt lomu světla ... V plné velikosti a říkejte si co chcete tohle není dobrý foťák foceno v automatu Upraveno 30. květen 2021 uživatelem Lihous Pepito a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 Finální podoba. "Zátiší" fotovoltaiky s větrnou turbínou a stožárem. Milan+, Pepito, vendelinek a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 Celý víkend byl zahradní a sekací. Připadal jsem si jak na nějakých závodech v sečení.. . Včera zahrada po taťkovi, to už bylo víc než nutné, dneska zahrada doma, plus všechny plochy kolem baráku. Venku jsou to pochopitelně městské pozemky .., ale místní parodie na Technické služby zvládá akorát tak náměstí a nejbližší okolí a ještě ulici, kde bydlí pan starosta . Tady všude kolem by byla tráva tak do pasu, takže sekáme všechno jak blázni. A příští týden to vypukne nanovo. jen ten bazén bude asi letos dost zahálet.. Na druhou stranu při tom chladnu poměrně dlouho drží květy na keřích a je na co koukat.. Citovat
Péťa Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 Máš to krásné To sis navrhoval sám? Nebo nějaký architekt? Já taky seču za plotem, co patří Povodí Labe. Já se na to koukám, tak to chci mít alespoň přiměřeně vysoké. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 Díky. Je to naše práce. Původně ta zahrada vypadala jinak, postupem let se mění. Bylo tady víc keřů a stromů, už ale přerostlé, tak jsme na to vlítli a zásadně všechno zredukovali. Teď už se snažíme jen udržovat a pokud možno s nejmenší námahou.. Ideální by byla zahrada bezúdržbová, na to tady ale podmínky nemáme. A vždycky závidím těm co mají malý domek s trochou té zeleně okolo a jsou schopni během hoďky všechno obejít a udělat. Citovat
radim.1008 Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 Co jsem neudělal včera, udělal jsem dnes. Zítra si jdu do práce odpočinout. Ráno jsem dělal řidiče do Ústí do špitálu, dopoledne kdy to vypadalo zase na déšť jsem se pustil do úklidu aut. Po obědě jsem umyl Pažouta, potom se vyjasnilo a tak i přes svoje přesvědčení jsem v neděli vytáhl sekačku. Nebyl jsem první. Čekal jsem, kdo se v okolí chytne jako první. Nakonec nás bylo víc a dva křovinořezy. Navečer jsem ještě opláchl autobus od bláta. Potom se stavil soused kamarád, že kouká po autě a jestli nevím o něčem sedmimístném v naftě od Peugeotu. Teď mají 406ku break a služební Caddynu. Chtěl by nejlépe Travellera nebo 5008. Prý klidně i tu starší, co máme my. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.