Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Oboje mají v nabídce 🙂     Vyzkoušet s rodinou a pak koupit. Mám i kontakt na firmu která půjčuje  6 , 12 , 24 hodin, ale vesměs mají ty verze autopůjčoven = motory 3,6 / 3,7   😉

Dodge Charger 2016 / SRT paket, 5.7 Hemi, 400 koní   nebo   Dodge Charger 2016  Hellcat, 6.2 kompresor, 750 koní   nebo   Dodge Charger 1973 / Edelbrock, 7.2L, 500 koní

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Čtvrtek a pátek byli mimo jiné ve znamení navážení drtě frakce 0-8 do podkladu podlahy v gumárně přitáhnul jsem 4 fůrky každá cca 650 kg naházel a srovnal jsem to a dneska jsem začal rovnat zpátky zámkovku.  Mám asi tak třetinu hotovou zítra sice neděle ale protože to jde pomaleji než jsem si myslel tak asi aspoň do oběda půjdu dělat zámkovku rád bych se zítra dostal na polovinu neb od pondělka mám práci na dílně. 

Odesláno (upraveno)

Dnes jsme si s kolegou mákli. Od rána až do teď jsme dělali elektriku v dřevěné chatě. Ale dali jsme to za den, tak zítra aspoň klid :) Majitelé spokojeni a můžou konečně zaklopit. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Dnes se nedařilo - hned cestou z práce ve 40 ?? nám to v zatáčce v křižovatce "uklouzlo" a vysledkem je Ko guma a min ohnutá spojovačka o geo. nemluvím :(
U nas je obrubník PAST v zahraničí vetšinou "jen" odrena guma...  V pr... bych se viděl.

JInak cesta do Hlinska v pohodě ale zeptám se jel teď někdo s navigací MAPY.CZ ??
To hlasove navigovani je pecka a chyba v navigaci na kruhaku VZDY vyjedte prvnim vyjezdem viz video ... je taky nářez
No když mě vedla zahrádkářskou kolonii to jsem už skutečně  tekl ....

Navštěva rozhledny Vojtěchovská u Hlinska Borůvka  .... i míst kde jsem byl s partou snad před 30roky ;)  Košumberk a Luže - mají to tam moc pěkné jen ke zřícenině jsem si došel "pěšky" od hřbitova
to bylo na mapy.cz už skutečně mimo její funkci - nenamluvíte mě že matlací zařízení je plnohodnotneé zařízení pro mě to zůstáva všeuměl co nedokáže nic pořadně!
A chvílema je spíš jen hra o mé nervy :)

20210529_145953.jpg

20210529_165827.jpg

20210529_174253.jpg

20210529_182956.jpg

20210529_184816.jpg

Odesláno

@Péťa Kdyz jsem zmínil INSTA360 myslel jsem toto

a její levnější klony - minuleho roku byla jedna k mání za cca60 ale skončila v jednom z divadel co zkoušeli vysílat právě v tomto formátu ...

Ale pořídit si tuto věc je jen touha ne praktický smysl.
Tak že si vystačíme s šidítkem v podobe 360FLY

Odesláno
před 13 hodinami, Lihous napsal:

JInak cesta do Hlinska v pohodě

Copak jsi dělal v mém rodišti?

Odesláno (upraveno)

@Sawoy Tam jsem vezl nejake sklo to bylo k V.Mýtu a když jsem tam byl tak zpátky nějaké prázdné soudky od piva - a cestou necestou vidím rozhlednu :)  a další :) to by byl hřích nezastavit se
Borůvka byla už zvřená paní sice ochotná ale počasí už méně docela pršelo tak jsem jel dál ...
byl čas tak jsem se zastavil na místech / Luže /  kde jsme v telecích létech nocovali na mopedech kolech .... takové "trempování" ....

Až na to kolo super vejlet - a ještě jedna fotka - bohužel jen z mobilu ale na živo zajimavej efekt lomu světla ...
V plné velikosti a říkejte si co chcete tohle není dobrý foťák foceno v automatu ;)

20210529_190136[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Guest Petr 3008
Odesláno

Celý víkend byl zahradní a sekací. Připadal jsem si jak na nějakých závodech v sečení.. 😆.  Včera  zahrada po taťkovi, to už bylo víc než nutné, dneska zahrada doma, plus všechny plochy kolem baráku. Venku jsou to pochopitelně městské pozemky .., ale místní parodie na Technické služby zvládá akorát tak náměstí a nejbližší okolí a ještě ulici, kde bydlí pan starosta 😆. Tady všude kolem by byla tráva tak do pasu, takže sekáme všechno jak blázni.

A příští týden to vypukne nanovo. jen ten bazén bude asi letos dost zahálet.. Na druhou stranu při tom chladnu poměrně dlouho drží květy na keřích a je na co koukat..

IMG_20210530_141008.thumb.jpg.b1c8abcb5eb506e1e1f9771c916210e1.jpgIMG_20210530_145730.thumb.jpg.509c31c002a19f5eec178f5196851b4b.jpgIMG_20210525_075021.thumb.jpg.30d9bc149c68dac7c001ecf0b8dfda8a.jpgIMG_20210530_140838.thumb.jpg.b55bd69537f49e45048ddbbd247d1d53.jpg

Odesláno

Máš to krásné :super To sis navrhoval sám? Nebo nějaký architekt?

Já taky seču za plotem, co patří Povodí Labe. Já se na to koukám, tak to chci mít alespoň přiměřeně vysoké.

Guest Petr 3008
Odesláno

Díky. Je to naše práce. Původně ta zahrada vypadala jinak, postupem let se mění. Bylo tady víc keřů a stromů, už ale přerostlé, tak jsme na to vlítli a zásadně všechno zredukovali.  Teď už se snažíme jen udržovat a pokud možno s nejmenší námahou.. 🙂  Ideální by byla zahrada bezúdržbová, na to tady ale podmínky nemáme.  A vždycky závidím těm co mají malý domek s trochou té zeleně okolo a jsou schopni během hoďky všechno obejít a udělat.

Odesláno

Co jsem neudělal včera, udělal jsem dnes. Zítra si jdu do práce odpočinout. :D:D Ráno jsem dělal řidiče do Ústí do špitálu, dopoledne kdy to vypadalo zase na déšť jsem se pustil do úklidu aut.

IMG_20210530_103510.jpg

Po obědě jsem umyl Pažouta, potom se vyjasnilo a tak i přes svoje přesvědčení jsem v neděli vytáhl sekačku. Nebyl jsem první. Čekal jsem, kdo se v okolí chytne jako první. :D Nakonec nás bylo víc a dva křovinořezy. :D:D Navečer jsem ještě opláchl autobus od bláta. :roll Potom se stavil soused kamarád, že kouká po autě a jestli nevím o něčem sedmimístném v naftě od Peugeotu. :mrk Teď mají 406ku break a služební Caddynu.

Chtěl by nejlépe Travellera nebo 5008. Prý klidně i tu starší, co máme my. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...