Hafity Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 před 6 hodinami, ozzy56 napsal: néé aby vás napadlo vlézt do vany !!! A řekl ti proč ne? Jestli to má ještě jiný důvod, než ten, že z té vany pak už sám nevylezeš? Citovat
radim.1008 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 před 3 minutami, Petr 3008 napsal: A mimo jiné jsem stihnul v rychlosti mrknout na novou Caddy, a je to docela pořádný kus auta, za mě dobrý a kdybych měl volit mezi Riftrem, tak teda nevím, nevím... Celkem odvaha to tady napsat. Ale myslím, že by rozhodla cena. A u mě vzhled, který se mi u nové Caddyny vůbec nelíbí. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @Hafity no jasně, na housera se nesmíš nahřívat v horké vodě, ale přesný důvod neznám Klemoň a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 @radim.1008já to tak nějak viděl živě poprvé, překvapila mě dost ta velikost Citovat
Hafity Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Divný, že jo! Člověk by řekl houser = voda.... A vono houby.... Milan+, ozzy56, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Naživo jsem to neviděl, ale už z různých fotek a článků se mi nelíbí přední nárazník, boční lišty šoupaček a ten divně prázdný a prolomený zadek. Je to takový německy divně strohý. Citovat
Návštěvník Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 (upraveno) Jako souhlas že Caddy je Němec jak vyšitý ale Rifter...hmm Teď se nechci nikoho dotknout ale zvenku super ale zevnitř je to taková dodávka... Pro rodinu bych to nechtěl. Caddy je více civilní. Ale z venku je Caddy Hlavně zadek a předek vlastně taky Upraveno 29. duben 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Jo a co jsem dneska ještě dělal? No asi většina ví že nejsem žádný sportsmen ale občas můžu hokej a můžu Kladenskej hokej takže jsem koukal na poslední a vítězný zápas o postup zpátky do extraligy. Sice jsem se narodil v Rakovníku ale nějaký čas jsem bydlel na Velké Dobré což je kousek od Kladna a do školky jsem chodil s Kabrlem a první a druhou třídu ZŠ jsem navštěvoval na Kladně a jeden čas jsem taky jezdil pro kladenskou firmu a tak nějak se mě v životě to černé Kladno motá celým životem. radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 podle mě je Rifter ideální auto pro mladé rodiny, bohužel už není tak levný, jako byla řada Partner, Berlingo atd. Vena garážmistr, radim.1008 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
dusan2 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Zlatá 806-tka ( Evasion ) Pohodlie , variabilita , cena . ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
dusan2 Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 Tak som si práve pozrel test nového Caddyho. Ak to porovnám s 806 tak teda nič moc. Najsilnejšia naftová verzia 2,0 tdi ma iba 90 kw. Neverím že ide lepšie ako 806 . Sedadlá v druhom a treťom rade nemajú možnosť nastavovať sklon operadla plus stredný rad je delený na 2+1. Úzke bočné dvere atď, atď. Redaktor tam vychvaľuje veci ktoré mala 806 už pred 20 rokmi. Tichý motor , pohodlná zadná náprava, veľký kufor a pod. Tak neviem no.. Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2021 Odesláno 29. duben 2021 (upraveno) Caddy je a bude upravená dodávka, to už je lepší v téhle velikosti kouknout na Touranahttps://www.volkswagen.cz/modely/touran Upraveno 29. duben 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Návštěvník Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Nebo Sharan. Nevím ale jestli se ještě prodává. 806 když už, tak jedině VS Sharan nebo Touran. Caddy je takový Partner / Berlingo Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Bohužel jak už jsem zmiňoval před časem v jiném vlákně, většina výrobců segment MPV (a dokonce i velkých kombi) opouští a tvrdí, že zákazníci o tato auta nemají zájem, že všici chcou jen a pouze SUV a zbytku stačí zlidštěná dodávka typu Berlingo nebo Traveller. Sice s tím nesouhlasím, ale to je asi vše, co s tím můžu dělat. Naštěstí jsem nikdy neměl ambice na koupi fungl nového auta a tak ještě hezkých X let budu moci lovit ve vodách ojetých MPV, byť se jejich výběr bude logicky zužovat. Třeba se dožiju návratu MPV do výroby... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Když jsem přecházel z Berlinga na 807 tak jsem tady měl asi 3 týdny Caddynu od bráchy který se jí zbavoval a já jsem uvažoval že bych si jí vzal místo Berlinga jako úplně špatně se s tím nejezdilo co se týkalo interiéru tak tam mi nevadilo vcelku nic bylo to teda 5 sedačka druhá řada klasika lavice 2:1 všechno takový festovní nikde nic nevrzalo ale pro mě byl problém ty " A " sloupky za ty tři týdny jsem nedokázal najít posez takový aby mě to bylo pohodlný a zároveň jsem viděl z auta tak jak jsem zvyklí. Jako to že to je osobák postavenej z dodávky mě teda osobně nevadilo protože to mělo věci na které jsem byl zvyklí z Berlinga jako police nad čelní sklem kaslíky pod nohama u druhé řady kaslíky v zavazadlovém prostoru atd. Motorově to bylo chodiví o tom žádná ale když to kupoval tak se trochu unáhlil resp. jeho kamarád který mu našeptával a koupil verzi 1.9 tdi 55kw s tím že ten kamarád mu tvrdil že železo je stejný jako u těch silnějších a že to čipnou na aspoň 77kw jako nějaký pokus o čipování proběhl ale nebylo to odbržděný kolik to nakonec dávalo. Takže jsem to nechal být ať to prodá pryč. A sehnal jsem 807 která je oproti tomu víc osobák . Sawoy a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 před 54 minutami, Medvěd napsal: Třeba se dožiju návratu MPV do výroby @Medvěd To by jsi mohl, ale počítej s tím, že bude poměrně těžké, plné baterek Citovat
Sawoy Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 před 1 minutou, Péťa napsal: @Medvěd To by jsi mohl, ale počítej s tím, že bude poměrně těžké, plné baterek Jestli na tohle dojde, čili se ekohydra neuspokojí tím, že se nakapsuje na těch, co na elektrošílenství mají, a na těch, kterým to státy zbaběle zadotují, a bude se z donucení bez ohledu na poptávku všechno elektrifikovat, tak automobilky začnou skomírat a v tom případě budeme mít úplně jiný starosti, než jestli seženem MPV. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 tak Sharan je opravdu super (má ho sestra), jenže stojí milion a více, takže vlastně za něj pořídíte 2 Riftery v základu... Citovat
Lihous Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Přátelé nebojte jsem tady stále Dnes přišlo že se musí na nákup .... Aplikace s kartou jsem ani nepoužil neb načtení karty je na desítky vteřin v Albertu ... To jsem netušil jake překvapení bude s apkou v Penny. Nejdříve hlašení - Máme novou aplikaci - která samozřejmě nešla vyklikat Ok budeme instalovat - po cca 30 vteřinách nějaké asi 100 stránkové ujednání o osobních datech - dnes kdy všechno budu dávat všem odkliknu Souhlasím a další překvapení - Zaregistrujte se .....!!!! No byl pátek dopoledne a rozčilovat se díky nejakému "IT joudovy" fakt NE - paní na pokladně sice nabízela nějakou plastovou kartu ale rezolutně jsem odmítl. Já to matlací nemusím a ještě tyto .... to fakt NEeee A ptám se jsou IT lidé nadlidi ?? Je logika nahradit staré za nové bez možnosti dokončit nakup starou apkou a následně nainstalovat novou - přemýšlel někdo že s tímto produktem fungují především starší lidé ....????? Jinak anabáze O2 je v řešení a sice nejrychlejší cesta je skutečně vložit sim do mobilu udělat registraci a následně už pracovat v apce nicméně O2 připustilo že i např TABLETy nemusí přijmout danou ověřovací sms a může nastat problém nehledě že se jedná především o DATOVOU kartu s doplňkovou službou volaní a sms. Snad tím zase nerozproudím vášnivou debatu kde mají být čárky háčky a jiné věci českého jazyka .... a sand to IT pracanti skousnou kdy jsem se teď dotkl jejich EGA .... Nádherný den Vám bez rozdílu všem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.