Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

my prošlapali Bělský les, Dakota měla okno, tak jsem dal jednoho Radka na stojáka :), ale už bych se rád svezl i více než 10 km, čekám na to rozvolnění okresů jak na spasení, se.e mě to velice fakt

Odesláno
před 48 minutami, Petr 3008 napsal:

@Fishman Měl jsem stejný plán, ale práce na zahradě bylo trochu víc, tak se to protáhlo. Snad bude příští prodloužený víkend úspěšnější a zadaří se i posezení u vody 🙂.

Jinak mám za sebou první letošní koupel 😂. V úterý lovíme rybník, potřeboval jsem tam porovnat nějaké vypadané kameny. Pochopitelně mi uklouzla noha... a po hubě jsem se tam pěkně vymáchal 🤣.

Tak něco podobného jsem měl před čtyřmi léty. Zapichával jsem vidličku do mékkého břehu na Staré Dyji a přitom udělal kotoul do vody, kde je ovšem hloubka hned u břehu. Byl červen, už teplá voda, ovšem nebylo se čeho chytit a vylézt. Hadry a boty taky udělají své, žádná sranda. Doplaval jsem na jiné místo a přes utopenou vétev se dostal ven. Mél jsem u sebe i klíče od mé staré 3008, ale přežily to, kde je mimochodem po téměř 12 letech stále původní baterka.

Guest Petr 3008
Odesláno

@Hafity Rybník bohužel patří státu a "stará se" krajské hospodářtví, někam ty dotace musí jít 😉. Ale na práci okolo je taky někdo třeba, takže mám klíče od stavidla, klíče od přítoku, běhám tu okolo, čistím, udržuju ok hladinu a krmím rybky, vždycky mi hodí pytle s krmením za vrata a já to tahám jak blb.  Ale jinak dobrý 😄

To je naše panství

P1000687.thumb.JPG.88aff8107880a31b88cf3c43a9cf2a55.JPGP1000645.thumb.JPG.2ff96f553077c63f40a0aa5792ff7648.JPG

Guest Petr 3008
Odesláno

Ten dům je naše sídlo. Zámek v pozadí patřil kdysi Schwarzenbergům, v posledních letech se střídají majitelé, ale neděje se tam celkem nic a ani to není přístupné.

Tady máš pohled z druhé strany

P1000689.thumb.JPG.817bb7a84aa3354996de03cb8fd78736.JPGP1000697.thumb.JPG.fc8021bf77175ed48d002264688730f0.JPG

Odesláno (upraveno)

Počasí krásné a přitom bych se z toho po.... :D

Už jen to že jsem měl za coupe vozejk bylo hrozný :D 

166181536_765811050785245_475471214468173968_n.jpg

Byl jsem rodičům pomoct s vyklízením sklepa a odvézt všechen bordel.Všechno šlo pěkně ale....

Poslední cesta do separáku a mě se podařilo škrtnout kolem o obrubník, no říkám si snad se nic nestalo...

O pár metrů dále.. V prdeli bych se viděl v tu chvíli :D Ale jak říkám, byl to jinak krásný den :D

167756949_437879947493996_8896312991116058266_n.jpg

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

@brixtr ty máš tažné na coupé? :o Já jsem nedal ani na sedan (max bych dal sunadávací):)

na  tahání jsem používal "stařenku z Boleslavi" (Felicii), teď si pujčuju od kamaráda Dacii:)

Odesláno

To znám. Náš mladej mi taky musí pomáhat, nejlepší zábavou je teď jezdit na kole přes nahrabaný kupky. Potřebuje hrábě i lopatu. :DDnes jsem tak nějak dohrabal zahradu, tu hezčí půlku. :D Rozhrabal zbytky krtinců, dovezl nějakou hlínu z kompostu... Původně jsem chtěl umýt po zimě 5008. Akorát jsem zapomněl, že s ní je Zůza pryč. :mad: Tak mytí bude zítra jestli vydrží počasí. 

Odesláno (upraveno)
před 28 minutami, Fruktis napsal:

Po narocnem dni letani po doktorech, konecne taky nejaka prijemna zabava...

Smontovano na slunicku, jeste koupit kus masa a kus piva...a muze se vyzkouset..🙃

Weber?  Nebo jen podobný no-name? :) Taky teď plánuji nový gril, i když tentokrát chci jakoby ve stylu válce. Ale nejdřív se musí postavit na zahradě chatka xD

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 49 minutami, PaKr napsal:

@brixtr ty máš tažné na coupé? :o Já jsem nedal ani na sedan (max bych dal sunadávací):)

na  tahání jsem používal "stařenku z Boleslavi" (Felicii), teď si pujčuju od kamaráda Dacii:)

Mám no :D

Taky že tu kouli  sundavám protože to vypadá hrozně 

Odesláno

včera jsem četl, jak je prý nebezpečné!!! 😯 jezdit na kartáčovou myčku po zimě 😂,  dneska může opravdu veřejně psát kdejaký debil, nakonec--šak je hen tá demokrácia, každý má mít svůj rozum...

Odesláno

Do ruční myčky jezdím se svým tak 1x (možná 2x?) ročně. S firemníma a vlastně i se svým jezdím do kartáčů kdykoli usoudím, že se to hodí - což např. při parkování na Letné pod stromy a ptačími hnízdy vychází téměř na každý týden. No a žádná poškození laku po myčce nepozoruju - když auto přežije parkování na ulici, tak kartáčová myčka musí být v OuKeji 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...