Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 5 hodinami, ozzy56 napsal:

dnes ráno na Primě radili, že při sundávání dálniční známky je dobré si pomoct fénem na vlasy 😯--ofukovat to místo teplým vzduchem, tak kdo potřebuje při tom vyměnit čelní sklo může to zkusit :super

Na to vezmu pro jistotu horkovzdusku :D 

Odesláno

No a já jak mnozí znají - oplácám o džíny / tepláky, lepidlo se zanese látkou a pak sundám normálně nehtem. Ale lepší je mít sklo lehce ohřáté - po jízdě. Nejen , že nahříváním fénem riskuji prasknutí skla, ale hlavně tam pak zůstávají zbytky rozehřátého lepidla . . . .

Odesláno

Je zajímavý, že ze VŠECH aut mi dálnička jde sundat beze zbytků (nikdy jsem žádný piškuntálie nevyváděl, takže holt to mám vždy spojený s jebačkou stran trhání známky na desítky různých kousků), ale na Superbu a Octě III mi na "skle" vždy zůstanou zbytky lepidla. Sklo jsem dal do úvozovek, páč mám podezření hraničící s jistotou, že u těchto aut se nejedná o sklo, ale o nějaký průhledný plast, do kterého se to lepidlo během roku zažere a nejde pryč.

Odesláno

S tim sundavanim znamky to mame podobne jen ji uz dokazeme v poslednich letech sundat na dva tri kousky drive silene to slo po milimetrech a nervy po metrech :)
A lepidlo jak kdy ale spis zustane na skle a znamka je bez lepu - vidim to obracene znamka je z neceho na cem lepidlo nedrzi.
Nic mene staci sprej na cisteni brzd to nejlevnejsi za cca 50Kc papirova uterka a okno je ciste ....

Návštěvník
Odesláno

Známku vždy jen položím když ji lepím a se sundáním nemám žádný problém. Když se začne trhat, začnu ji odlepovat z opačné strany a tak pořád dokola až je dole. V pohodě 

Návštěvník
Odesláno

Pojišťovny sází na to, že člověk prostě zaplatí a nechce s nima nic řešit. Jenže u některých lidí prostě narazí...a jsem rád, že jsem jedním z těch, kteří si to nenechají líbit!  :)

Odesláno

teď volal šofér z pošty, že balík nedoveze, bo se nabural , mám si ho vyzvednout zítra na poště 🙈, tak dík, a to jsem je nedávno tady chválil 😥

Návštěvník
Odesláno

To se divím, že ti zavolal a nehodil ti do schránky, že jsi nebyl zastižen. 

Návštěvník
Odesláno
před 15 minutami, ozzy56 napsal:

teď volal šofér z pošty, že balík nedoveze, bo se nabural , mám si ho vyzvednout zítra na poště 🙈, tak dík, a to jsem je nedávno tady chválil 😥

Trval bych na dodání svého balíčku tak, jak sis zaplatil. Holt by se to o den protáhlo.

Odesláno
před 21 minutami, ozzy56 napsal:

I to si ale zaslouží pochvalu. Doručit nemohl, ale zavolal, přestože měl dost svých starostí. Za mě má doručovatel :super

Odesláno

Nevěř tomu že o den. Taky jsem to tak chtěl a balík se zaseknul na skoro celý týden než mi ho ráčili doručit. ČP to je vyslanectví pekla lepší je pokud to jde obchodovat s eshopy který ČP jako dopravce vůbec nenabízí aspoň taková je moje zkušenost. 

Jinak dnes jsem nedělal nic ráno jsem došel z noční a za chvilku jdu znova a po x týdnech jsem si dovolil naordinovat si klid od práce mezi šichtama. Protože se obávám že dnes bude noční plná vášně od oběda tady slabě prší zatím je teda teplota cca  +3°C ale obávám se že to půjde dolů a silnice půjdou do ledu. 

Odesláno

Ja odolaval a nechtel nic na sebe kupovat bez vyzkouseni - dnes prisel balicek
Kalhoty male
Tricka skoda mluvit - velikost Ok ale material tak do dilny takove jakoby seprane :mrk
Bracha kosile snad pro dite a ne dospeleho cloveka ....
Boty nastesti drzi tak chodit naboso zatim nehroziiii  :super

Kdyz opomenu cas venovany reklamaci casu na protistrane tak me zacina docela uz stvat soucasny stav kteremu nerozumi snad uz ani "epil"

Uz aby bylo aspon "jaro" zacnu po 20leech hodit v kratasech ....

Jinak rano na parkovisti prekvapen nekudy se nam dostala voda do svetla :( kudy netusim ... :)

Odesláno

Dnes, stojíc v poklidu na semaforech na červené, jsem byl vyrušen naťuknutím od jedné slečnopaní s mobilem v ruce.... Naštěstí nic.... Ona měla nakřáplej rámeček RZ a mně kamsi odlétla krytka z TZ.... Tak jsme to neřešili....

Návštěvník
Odesláno

Tak jestli u toho Fejsbůkovaka tak bych ji kopl do zádele. Jako je to pro každého ale takhle ne :bacha

Odesláno
V 28. 1. 2021 at 15:36, ozzy56 napsal:

tak na poště nemůžou balík najít, jak fyzicky, tak ani v počítači podle čísla😯, byly to nějaké hadry z ešopu, paní na poště jsem řekl, že k nim už nepůjdu, je to balík do ruky, ať to vyřeší sami, asi ho někdo ukradl při té havárce 🙈😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...