Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno
před 1 hodinou, HanysR napsal:

Hergot to je krasavec! 

No na těch fotkách vypadá fakt moc hezky.. a do garáže by se mi taky ještě vešel. Docela mi to leží v hlavě..

Odesláno
Před hodinou, VojtouNerCZ napsal:

že nízkoexpanzní pěna není až tak nízkoexpanzní

Nemůžu se zorientovat ,proč tam je ta pěna? To jsou futra? , nebo ucpaná díra :myslim:D

Návštěvník
Odesláno

@Petr 3008 Možná bych se jen trošku bál toho benzínového motoru. Přeci jen v té době to moc dobré nebylo takže to je otázka no... Jinak vypadá nadmíru dobře. :super Mi by se to líbilo pro manželku 😅

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRNo to právě je naftička, 1.6 HDi.  A ženě se taky moc líbí, i by jí slušel.

Návštěvník
Odesláno

Aha, toho jsem si nevšiml. Viděl jsem 1.6 a nějak si to spojil s benzínem :super Jo, mojí ženě by taky slušelo 🤣 Ostatně komu by to neslušelo že... :D

Návštěvník
Odesláno
před 8 minutami, Petr 3008 napsal:

@HanysRNo to právě je naftička, 1.6 HDi.  A ženě se taky moc líbí, i by jí slušel.

Do kabria jedině benzín... @Pepitopotvrdí :super

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Akorát koukám, nabídka benzínů buď THP, nebo Vti :(

To snad v tomto případě tu naftu ;)

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

@vagitomu já rozumím, nebylo by to u nás ale na žádné závodění a navíc... jsme tak nějak ropáci. Proti benzinu pochopitelně vůbec nic. 😀

Guest Petr 3008
Odesláno
před 3 minutami, vagi napsal:

Akorát koukám, nabídka benzínů buď THP, nebo Vti :(

No právě, v tomhle jiné motory nebyly. A po těch letech to mají většinou za sebou.

Návštěvník
Odesláno

Však jasně...každému vyhovuje jiná "vůně" paliva...jen prostě spojení cabrio a nafta...no.. :D

Odesláno
před 52 minutami, Medvěd napsal:

Ne, ve Starých Smrkovicích, asi 15 km od Hořic bokem k Bydžovu. 

Ale pánovi to asi nese, odjížděl v E klasse Medvědovi max 5 let starým 

Nemůžeš se divit, že to nese, sbíraj to tam na sběrných dvorech a tam jsou rádi,že to někdo odveze místo likvidace. Ani bych se nedivil,že je to i ten z ulibic, se můžu kolegy v práci zeptat,ten je vedle z Chomutic. 

Návštěvník
Odesláno (upraveno)
před 24 minutami, Petr 3008 napsal:

@vagiProti benzinu pochopitelně vůbec nic. 😀

Tak to je tvoje štěstí 🤣🤣🤣

Jinak samozřejmě je nafta a nafta ale já přesně vím, co @vagimyslí a mám to taky tak. Ten benzín k tomu patří tak nějak přirozeně. Bohužel u Peugeot je to problém no... 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno

Ano, @HanysRuž ví, jak to máme my benzínáři :D  :super  (a to není nic proti naftě, aby to tak nevyznělo)

Odesláno (upraveno)
před 2 minutami, vagi napsal:

my benzínáři

Ňáká sekta, nebo co :myslim :D

Upraveno uživatelem Hafity
Guest Petr 3008
Odesláno

@vagiTo neměj strach, to tak nevyzní.. Já měl taky benzíny, ale k naftě jsem si během let vytvořil trochu lepší vztah..

Jinak u těch starších aut nemusí být výhra jedno ani druhé, záleží spíš na předchozích majitelích a dovnitř stejně nevidíš.. Jednu tu starší naftu mám taky doma, jezdí super, na diag bez závad, všechno ok, ale ta kouřivost... ta tam prostě je, Za autem se pochopitelně nehulí, to je v pohodě, ale na emisích to už moc v poho není. 

@HanysRNo to bych si snad ani nedovolil..psát něco proti benzínu😂

Odesláno

No měl jsem benzíny, pak jednoho ropáka a teď zase samé benzíny.... Ale pozor, ten ropák byl SUPER.... A proč byl super? Protože to byl ještě předkomůrkáč s rotačkou.... Navíc v Japonci.... Dodnes na něj vzpomínám....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...