Péťa Odesláno 28. prosinec 2020 Odesláno 28. prosinec 2020 Jsem to nevydržel a projel myčkou na Benzině. Nejdražší program a stejně tu špínu nedomyl. skypeja ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 28. prosinec 2020 Odesláno 28. prosinec 2020 Neodolal jsem "diskutovat" na Seznamu Poslal jsem tri tecky jako reakci co muzeme a co uz nemuzeme kupovat - a hned jsem blokovan za poruseni pravidel - to je jeste veselejsi nez zakaz nasich vsehoschopnych ... Jen na jeden den .... Resime vstrik ktery je po go KO no a tuhle to vyresila skoro "priroda" Srnky.avi Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2020 Odesláno 28. prosinec 2020 před 29 minutami, Péťa napsal: Jsem to nevydržel a projel myčkou na Benzině. Nejdražší program a stejně tu špínu nedomyl. myčky musíš zkoušet, každá myje jinak, někde je maník, který už ví, kde kartáče nedosáhnou a umyje to tam ručně, někde je takový tlak kartáčů na karoserii a skla, že máš v autě strach, aby neprasklo okno..., ..., taky je třeba jezdit do myčky tak nějak pravidelně, pokud tam zajedeš jednou za rok, myčka to neumyje, leda jen profi ruční myčka Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 28. prosinec 2020 Odesláno 28. prosinec 2020 před 34 minutami, Lihous napsal: Neodolal jsem "diskutovat" na Seznamu Poslal jsem tri tecky jako reakci co muzeme a co uz nemuzeme kupovat - a hned jsem blokovan za poruseni pravidel - to je jeste veselejsi nez zakaz nasich vsehoschopnych ... Jen na jeden den .... Resime vstrik ktery je po go KO no a tuhle to vyresila skoro "priroda" Srnky.avi Tyhle diskuze nechápu, stejně má 99% lidí ty věci doma. To samé, jak se teď řeší vracení či výměna zboží. Člověk v životě přijde o více, než nějaký svetr atd.... Lihous ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 28. prosinec 2020 Odesláno 28. prosinec 2020 před 6 minutami, ozzy56 napsal: myčky musíš zkoušet, každá myje jinak, někde je maník, který už ví, kde kartáče nedosáhnou a umyje to tam ručně, někde je takový tlak kartáčů na karoserii a skla, že máš v autě strach, aby neprasklo okno..., ..., taky je třeba jezdit do myčky tak nějak pravidelně, pokud tam zajedeš jednou za rok, myčka to neumyje, leda jen profi ruční myčka Tak, tak, tady máme myčku, tam je manik, celé auto objede wapkou, alu nějakým přípravkem a pak pustí do kartáčů. Starý krámy tam vozím, Mazda zatím nee. Citovat
jarokare Odesláno 28. prosinec 2020 Odesláno 28. prosinec 2020 před 3 hodinami, vagi napsal: A našel si? Jj , těsnění pod hlavou , a to jsem si ještě ráno myslel , že jenom přetěsním olejovou vanu radim.1008, MJSytic a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 @jarokare nemáš chválit dne pred vecerem Ja dneska zametl snih...aby to nenamrzlo na kopci do garáže a budu se muset donutit zase manualne pracovat...ale nechce se mi...tak jsem aspoň zaZIPoval stary okna do velikosti dvou lopat popela Citovat
jarokare Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 Už to frčí jak za mlada , tak snad bude chvíli klid Fruktis, ozzy56, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 Vyrazili jsme v dnešním hezkém počasí na výlet (Liběchov, Klácelka, Čertovy hlavy, Želízy, Tupadly, Harfenice, Liběchov). Trasa asi 12 km, užili jsme si to S Pavlem už jsme to kdysi absolvovali, kdo si tipne jak stará je přiložená fotka? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 (upraveno) 25. 11. 2012 Upraveno 29. prosinec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 já dnes kontrola na chatě, krtinců je tam až hrůza, ale cesta v pohodě -- za krnovem už není semafor , škoda, že jsou zavřené hospody, bo se vždycky těším na hospodské jídlo..., už mě ta korona fakt seje Milan+ a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 Ac je to vetsine jasne podelim se o odpoved jak ze mame popisovat modely zaregistrovane .... tedy DRONY Dobrý den, - dron se označuje registračním číslem provozovatele - kartičku je u sebe potřeba mít při létání s pozdravem Odpoved prisla primo z UPCL Noo a dnesni do a odpoledne se tvorilo na nasem aute - skutecne doslo na vymenu radiatoru topeni - i diky tomuto foru byla prace celkem Ok a v pohode .... Tady jeste konstrukter premyslel a netreba bylo vypoustet klimu a sundavat palubku .... Radiatorek je novej ted jen nastavit volatn jak byl a snad bude klid s "hlmzenim" pken no a zase nastrkat asi kilo tlumeni do vnitra palubky Co se vstriku tyce vymena jednoho ktery nam prisel jako KO se asi az tak nezadarila .... Ale je me zahadou proc na nasi naftu nam auto moc nefunguje a na polaskou ANO Na GO vstriku se najelo cca 100/110tis nez byla potreba dalsi Nasledne prvni corona nam zapricinila GO po cca 50tis A ted ..... trei nadrz nase nafta predesilam VERVA jednou CEPRO a vstriky KO ..... Sakra proc ? Problem je ze se do PL pro naftu proste ted v teto nenormalni dobe nedostanu !!! Krasny vecer Citovat
Péťa Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 V 27. 12. 2020 at 15:34, Péťa napsal: "Andrejka" nerovná se "Andrej" Andrejkou byla myšlena Andrea Verešová Je to fejk, není to fejk... ? https://www.fffilm.name/2020/12/pomozte-andree-veresove-vydelejte-si.html Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 já to video neviděl, poněvadž se na prasečinky nedívám, ale podle toho, že Andejka stáhla tu odměnu, tak myslím, že to není ona ani její píchač Citovat
Lihous Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 No ja jsem opacneho nazoru a potrefena husa se chytla za pomyslny nos a nebude dal nic vysvetlovat - ony tyto veci smrdi vzdy .... Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 před 1 hodinou, Péťa napsal: Je to fejk, není to fejk... ? https://www.fffilm.name/2020/12/pomozte-andree-veresove-vydelejte-si.html tady to je to trošku jinak ale výsledek je stejný Citovat
morepower Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 hele a co to je ta verešová zač? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. prosinec 2020 Odesláno 29. prosinec 2020 před 32 minutami, Pe.Tr napsal: tady to je to trošku jinak ale výsledek je stejný Já naprosto souhlasím s teorií kterou uvádíš. Myslím si, že zakopaný pes je v manželovi a měli by si spíš udělat pořádek doma. Škoda mluvit. Trocha nahoty a je z toho takový poprask. Myslím, že by udělali lépe kdyby řekli přímo, že to bylo jen pro jejich potřebu a prostě se to dostalo omylem ven. Prostě se jen pobavili, alkohol někdy dělá divy Každý normální člověk tak pochopí a co už. Jednání narovinu je někdy lepší než ze sebe dělat vola / krávu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.