Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neodolal jsem "diskutovat" na Seznamu
Poslal jsem tri tecky jako reakci co muzeme a co uz nemuzeme kupovat - a hned jsem blokovan za poruseni pravidel - to je jeste veselejsi nez zakaz nasich vsehoschopnych ... 😂
Jen na jeden den ....

Resime vstrik ktery je po go KO no a tuhle to vyresila skoro "priroda"  :)

Odesláno
před 29 minutami, Péťa napsal:

Jsem to nevydržel a projel myčkou na Benzině. Nejdražší program a stejně tu špínu nedomyl.

myčky musíš zkoušet, každá myje jinak, někde je maník, který už ví, kde kartáče nedosáhnou a umyje to tam ručně, někde je takový tlak kartáčů na karoserii a skla, že máš v autě strach, aby neprasklo okno..., ..., taky je třeba jezdit do myčky tak nějak pravidelně, pokud tam zajedeš jednou za rok, myčka to neumyje, leda jen profi ruční myčka :)

Odesláno
před 34 minutami, Lihous napsal:

Neodolal jsem "diskutovat" na Seznamu
Poslal jsem tri tecky jako reakci co muzeme a co uz nemuzeme kupovat - a hned jsem blokovan za poruseni pravidel - to je jeste veselejsi nez zakaz nasich vsehoschopnych ... 😂
Jen na jeden den ....

Resime vstrik ktery je po go KO no a tuhle to vyresila skoro "priroda"  :)

Srnky.avi

Tyhle diskuze nechápu, stejně má 99% lidí ty věci doma. To samé, jak se teď řeší vracení či výměna zboží. Člověk v životě přijde o více, než nějaký svetr atd.... 

Odesláno
před 6 minutami, ozzy56 napsal:

myčky musíš zkoušet, každá myje jinak, někde je maník, který už ví, kde kartáče nedosáhnou a umyje to tam ručně, někde je takový tlak kartáčů na karoserii a skla, že máš v autě strach, aby neprasklo okno..., ..., taky je třeba jezdit do myčky tak nějak pravidelně, pokud tam zajedeš jednou za rok, myčka to neumyje, leda jen profi ruční myčka :)

Tak, tak, tady máme myčku, tam je manik, celé auto objede wapkou, alu nějakým přípravkem a pak pustí do kartáčů. Starý krámy tam vozím, Mazda zatím nee. 

Odesláno

@jarokare nemáš chválit dne pred vecerem😋

Ja dneska zametl snih...aby to nenamrzlo na kopci do garáže a budu se muset donutit zase manualne pracovat...ale nechce se mi...tak jsem aspoň zaZIPoval stary okna do velikosti dvou lopat popela😁

Odesláno

Vyrazili jsme v dnešním hezkém počasí na výlet (Liběchov, Klácelka, Čertovy hlavy, Želízy, Tupadly, Harfenice, Liběchov). Trasa asi 12 km, užili jsme si to 

S Pavlem už jsme to kdysi absolvovali, kdo si tipne jak stará je přiložená fotka? 

25.11.2012 001.jpg

Odesláno (upraveno)

25. 11. 2012 😄

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

já dnes kontrola na chatě, krtinců je tam až hrůza, ale cesta v pohodě -- za krnovem už není semafor :super, škoda, že jsou zavřené hospody, bo se vždycky těším na hospodské jídlo..., už mě ta korona fakt seje :roker

Odesláno

Ac je to vetsine jasne podelim se o odpoved jak ze mame popisovat modely zaregistrovane .... tedy DRONY

Dobrý den,

-          dron se označuje registračním číslem provozovatele

-          kartičku je u sebe potřeba mít při létání

s pozdravem

Odpoved prisla primo z UPCL

Noo a dnesni do a odpoledne se tvorilo na nasem aute - skutecne doslo na vymenu radiatoru topeni - i diky tomuto foru byla prace celkem Ok a v pohode ....
Tady jeste konstrukter premyslel a netreba bylo vypoustet klimu a sundavat palubku ....

Radiatorek je novej ted jen nastavit volatn jak byl :(  a snad bude klid s "hlmzenim" pken no a zase nastrkat asi kilo tlumeni do vnitra palubky  :(

Co se vstriku tyce vymena jednoho ktery nam prisel jako KO se asi az tak nezadarila .... Ale je me zahadou proc na nasi naftu nam auto moc nefunguje a na polaskou ANO

Na GO vstriku se najelo cca 100/110tis nez byla potreba dalsi
Nasledne prvni corona nam zapricinila GO po cca 50tis
A ted ..... trei nadrz nase nafta predesilam VERVA jednou CEPRO a vstriky KO ..... Sakra proc ?

Problem je ze se do PL pro naftu proste ted v teto nenormalni dobe nedostanu !!!

Krasny vecer :)

1609264384561.JPEG

1609264388991.JPEG

Odesláno
před 32 minutami, Pe.Tr napsal:

tady to je to trošku jinak ale výsledek je stejný 

Já naprosto souhlasím s teorií kterou uvádíš. Myslím si, že zakopaný pes je v manželovi a měli by si spíš udělat pořádek doma. Škoda mluvit. Trocha nahoty a je z toho takový poprask. Myslím, že by udělali lépe kdyby řekli přímo, že to bylo jen pro jejich potřebu a prostě se to dostalo omylem ven. Prostě se jen pobavili, alkohol někdy dělá divy 🙂 Každý normální člověk tak pochopí a co už. Jednání narovinu je někdy lepší než ze sebe dělat vola / krávu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...