Lihous Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 @ozzy56 JJ v 89 v MB bud cervena 4q a nebo bila 5q - tehdy zvitezila prevodovka a to bylo auto kupovane prez zanameho v MB Nanestesti ta doba je snad davno v propadlisti dejin ..... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 Jasně. A za pět let si budeš moct "vybrat" jestli elektro nebo na baterky. Havlicek.Lukas, Vena garážmistr, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 @ozzy56 Je mi to jasný, právě proto jsem to napsal. Spousta lidí si to musí pamatovat.. Ale na ten konfigurátor jsem fakt koukal jako blázen - jako taková blbost hliníkové střešní nosiče (ližiny) - jsou dostupné nově jen pro verzi GT a podobné atrakce.. Přitom jak píšeš, pochopitelně si to zaplatíš. Je ale jednodušší naflákat všeho jeden balík a nezdržovat se, že ten chce to a ten zas něco jiného. Ale nemyslel jsem si, že v dnešní době to bude takhle vypadat. Citovat
Sawoy Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 To není o tom jestli je to jednodušší. Oni tě nutí koupit si s tím co chceš i to co nechceš. Takhle se dnes "obchoduje" a říká se tomu komfort. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 No ale hlavně je to jednoduchý pro fabriku protože to co bývalo pro mnohé auta zajímavé a několik jich mělo v nabídce i PSA tak to bylo že se už z fabriky se dalo auto nakonfigurovat hodně individuálně však bývali doby kdy třeba jen potahů na sedačky se dalo u jednoho typu vybírat z řekněme deseti druhů od " obyč. hadru " přes různé kombinace až ke kůži. Nebo se dalo vybírat jestli elektrický okna nebo švihadla a i třeba vnější doplňky dalo se vybrat jestli mlhovky zástěrky jestli nárazník a kliky v laku nebo v základu bezlakový elektrický zrcadla jak nastavení tak sklápění apod. Jenže bohužel doba dospěla do toho stádia že tyhle " výbavy" podle přání zákazníka nejsou žádoucí protože každá verze auta která leze z fabriky musí být homologovaná zvlášť a to přímo vylučuje možnost jakékoliv indivizualizace auta už z fabriky. však jen se podívejme jaký obstrukce dělají s kolama. Dříve bylo normální že auto mělo povoleno x rozměrů ráfků a x rozměrů pneu řeknu od nějakých 14" po třeba extrém 20" ale všechno to bylo už z fabriky legálně dneska když jsou v papírech dva rozměry tak je to " výhra" jenže posléze zjistíš že ty rozměry jsou tak debilní že nic než originální ráfky se tam nedá dát a za ty chce fabrika nesmysl. jo pánové svět se v prdel obrací a mi to mu můžeme jen přihlížet a doufat že udržíme svoje současné povozy v provozuschopném stavu co nejdéle pokud možno tak jak budeme provozuschopní mi sami. Lihous, PaKr a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 před 16 minutami, Sawoy napsal: To není o tom jestli je to jednodušší. Oni tě nutí koupit si s tím co chceš i to co nechceš. Takhle se dnes "obchoduje" a říká se tomu komfort. Přesně tak. Donutí tě tímto utratit víc peněz a sáhnout po konfiguraci kterou by člověk možná jinak nekoupil. Citovat
Sawoy Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 (upraveno) před 12 minutami, Vena garážmistr napsal: Jenže bohužel doba dospěla do toho stádia že tyhle " výbavy" podle přání zákazníka nejsou žádoucí protože každá verze auta která leze z fabriky musí být homologovaná zvlášť ... Bojím se že o to nejde. Když jsem si v 95 "skládal" Feldu tak to šlo a z 90% ta výbava byla o tom že tam za příplatek naflákali věci s atestem SD8, případně stříkli plasty a spojlery, ze skladu místo plecháčů vytáhli hlíny a tónovaný skla, namontovali a do přípravy připojili mlhovky a třetí brzdový a tak - všechno homologovaný. Vysloveně věc náročnější montáže byl ABS a zamykání zpátečky. Ty dnešní balíčky jsou o zvyšování zisku bez ohledu na přání zákazníka. A udržet naše povozy je jedna věc a to že nám je prostě zakážou provozovat věc druhá. Upraveno 26. prosinec 2020 uživatelem Sawoy Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 Tak na druhou stranu, zase tady nedělejme, že kolem pixel se točí svět Přestože jsme na automobilovém fóru... Citovat
Sawoy Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 Myslíš? U nás podíl na HDP 9% a na průmyslové výrobě 24%. To mi nepřijde málo na jednu automobilku. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 hoši zkuste si konfigurator Mercedesů , vam garantuji že na konci konfigurace si nebude jisti ani 50% vybavy co jste chteli ze v tom aute bude.... mne treba jednoduchy konfig vyhovuje. napr hyu , das auto , motor s prevodovkou, balicek vybavy, barvu a max jestli panoramu , barvu interieru a jestli chces navic paket s ficurama a cau. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 at jsem k tématu.... dneska jsme studovali jestli to je Andrejka na videu. A jsem si jist že je Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 Péťo jasně že většině lidí se svět kolem pixel netočí ale je tu spousta lidí který i když se jejich svět okolo pixel netočí tak je to dost zajímá a pak je dost lidí u kterých se dá spolehlivě říct že jejich svět stojí a padá na tom v jaké náladě je jejich pixla, sám mám ve svém okolí jednoho takového "exota " a můžu říct že kolikrát je to síla co si dokáže vymyslet a co ho dokáže rozhodit tak že není schopný nic udělat. To že mytí auta je pro někoho relax to dokážu pochopit protože pokud člověk " dělá hlavou " tak mu to třeba pomáhá když něco dělá rukama ,ale tenhle známý dělá z mytí auta obřad a při mytí auta se dostává i do stavů kdy přestává vnímat svět mnozí ho podezřívají že se mytím té své octy i sexuálně uspokojuje. Ale on takhle myje všechna auta i služební dodávku a tam říkají chlapy že než on umyje svoje auto tak se vedle něj na myčce vystřídá i pět jiných aut. A mluvit s ním něčem jiném než o autě/autech je věc zhola nemožná jen za letošek koupil 5 sad kol ale než je stačil dát na auto tak je zase prodal snad ta poslední se bude montovat na jaře. Klemoň, Péťa a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 26. prosinec 2020 Odesláno 26. prosinec 2020 před 24 minutami, Pe.Tr napsal: at jsem k tématu.... dneska jsme studovali jestli to je Andrejka na videu. A jsem si jist že je Jenom se potvrdilo, že tyhle nové "ultrawide" telefony jsou na prd. Kdyby to bylo 16:9 nebo 4:3, tak by to bylo lepší Evidentně mají doma taky TV postavenou na výšku Pe.Tr, Klemoň a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 27. prosinec 2020 Odesláno 27. prosinec 2020 Tak Conecto dostalo nový čumáček, a ráno můžem vyrazit... jen doufám, že mi tam zas nějaký umělec nevjede, Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. prosinec 2020 Odesláno 27. prosinec 2020 před 17 hodinami, Pe.Tr napsal: at jsem k tématu.... dneska jsme studovali jestli to je Andrejka na videu. A jsem si jist že je spatne polozeny dotaz mejde o to jestli to je on ale zda v te ampuli bylo to co tam melo udajne byt Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 27. prosinec 2020 Odesláno 27. prosinec 2020 Přéésně. B12 si klidně nechám jako "první" píchnout taky. Citovat
Péťa Odesláno 27. prosinec 2020 Odesláno 27. prosinec 2020 "Andrejka" nerovná se "Andrej" Andrejkou byla myšlena Andrea Verešová ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 27. prosinec 2020 Odesláno 27. prosinec 2020 Tak jsem si to našel a zajímavé Nejdřív jsem si říkal jak to holce hezky maže a pak co nevidím, ten její pikolík v ruce flašku gelu To není žádné umění teda Citovat
Návštěvník Odesláno 27. prosinec 2020 Odesláno 27. prosinec 2020 Hoďte sem to videjko, ať se pokocháme Citovat
Návštěvník Odesláno 27. prosinec 2020 Odesláno 27. prosinec 2020 To je dovoleno? Mám to v mobilu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.