Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 55 minutami, Scratch napsal:

hmmm, legendario :D 

jsem v HoPo

Se večer zastav  :papa   Já jsem teď bohužel v práci (jak jinak) .

Odesláno (upraveno)

@HanysRplně Ti rozumím. Když jsem měl mopse Ilčiho, tak byla s ním regrace. Taky jsme jezdili po výstavaách. Samozřejmě, že zpočátku udělal loužičky a pod., ale postupem času a ,,výcviku" odpadlo a vše se dělo venku. Hlavní je, aby pes poslouchal a měl základní výcvik. Nezáleží na plemenu. Je to pro jeho dobro i pro páníčka. Pak už je to jen a jen potěšení. je to pohlazení po duši, když je ,,miláček" rodiny zdravý a šťastný. Je to přínos pro celou rodinu i pro děti. U Amerického kokra se musí chodit ke psímu kadeřníkovi. Jako negativní u tohoto plemena jsou problémy se záněty uší. Líbí se mi toto zbarvení. Má pěkný tvar tlamičky. Je s PP?

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

@OK406 Je to přesně tak jak říkáš, mám na vše stejný názor. U nás psi vždy věděli kam patří a co mají / nemají. Co se týče nějakých potíží zdravotních, každé plemeno má něco. Nikdy to není ideální. Měli jsme už Američana a neměl sebemenší problém. Ano, je s PP a má špičkový rodokmen, rodiče pocházejí z jedné z nejlepších stanic na světě Very Vigie ve Finsku. Fena se jela nakrýt až do Ženevy. Dva ze tří sourozenců šli do zahraničí - bratr se vrátil do Very Vigie do Finska a sestra šla do Švýcarska. Posledni holka zůstala u chovatele. Je urozenější než my všichni doma dohromady. My jsme plebs a musíme se starat o její veličenstvo 🤣🤣🤣

Je to ale velká radost. Původně jsme chtěli taky Mopse ale vzpomínky zvítězily a máme zase Kokra. Navíc mne baví jeho neskutečná inteligence. S Mopsem bych šel do neznáma. 

Odesláno
před 11 hodinami, Klemoň napsal:

rozpětí 1470 mm

Na fotkách vypadá větší.... Ale je to pecka :super Letadla z 2.SV je moje nejoblíbenější období.... Teda co se četby týče.... Na poslední fotce je předpokládám předloha....

Odesláno

No musím tě zklamat , ale pokud máš na mysli tu B-25 , tak zrovna toto je koupeno jako hotová skládačka - je to z EPP.  Konstrukční (balzopřekližková) mám jiná. Letadel mám šest , ale jen dvě jsou konstrukční a polostavebnice = dodané/vyřezané díly .

Odesláno

v rámci objíždění rodiny jsem si vyzvedl novinku jiné značky a povozil jsem se. poslední dobou vše srovnávám s mým autem ....jako neni to špatné , ale pro mne je tam strašně moc asi ne.🙈

IMG_20201225_171258.jpg

IMG_20201225_171150.jpg

IMG_20201225_171105.jpg

Odesláno (upraveno)
před 16 hodinami, Pe.Tr napsal:

ale pro mne je tam strašně moc asi ne.

myslíš světel?  jo, je to jak vánoční stromek 😉

jinak podle mě je kastle v základu stejná s předchozí generací, ale venkovní plechy mají tolik hran a oblých ploch, že to nevyklepe v případě menších havárek ani mistr světa--to je pak všechno na výměnu..., elektroniku uvnitř hodnotit nebudu, bo ji stejnak ani neovládám :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já to viděl asi dva dny zpět naživo a musím říct, že je to neskutečná podivnost. Předchozí generace co má @ozzy56vypadá mnohem lépe. 

Odesláno (upraveno)

Včera jsem od Ježury (bratra) obdržel opravdu dobré vánoční dárky
a) držák na rakev, co našemu nedávno pořízenému střešnímu boxu dovolí přestat se válet ve sklepě na zemi a překážet, ale b ude ho držet na zdi
b) náhradu heveru vakem s tonáží 3000 kg, který se nafukuje výfukem vozidla

Ten vak mi udělal velkou radost, ale současně doufám, že ho stejně jako autoponožky a dojezdové kolo budu v kufru vozit "pro strýčka příhodu" a kdybych ho nikdy z krabice nevytáhl, byl bych asi nejšťastnější

AIRJACK_3.jpg

HAKR.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

tak Medvěde, ten pytel na zvedání auta jsem dostal taky :super, samozřejmě jsem dopředu oznámil co chcu, bo by kupili chujoviny 😉, na jaro ho vyzkouším--jde to i na kompresor,  ale vozit ho nebudu, mám rád prázdný čistý kufr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...