MP Odesláno 24. listopad 2020 Odesláno 24. listopad 2020 Mě takhle nedávno přišel email z MALLu že přijali ode mě zboží do reklamace a že běží 30 denní lhůta .... blabla. Jsem si říkal že nějaká blbost, v MALL jsem v posledních 5 letech nic nekupoval a nic nereklamoval. Vymazal jsem email a zapoměl. Za tři tejdny další že mi to posílaj zpátky po opravě. Opět jsem tomu nevěnoval pozornost. Ale druhej den z PPL že převzali zboží k přepravě....atd. Nechtělo se mi nic řešit, přesměroval jsem to na výdejní místo a nechával bez povšimnutí. Denně zpráva že to tam mám k vyzvednutí. Tak jsem tam jel a byl tam vysavač . Tak jak to bylo jsem to odložil do garáže a už to tam je asi měsíc a nikdo se o to nehlásí. Já to ani nerozdělal,tak nevím co tam vlastně je Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 Tak máš možná zaděláno na průšvih. Zákony na tohle pamatujou a když převezmeš něco co není tvoje, je to špatně ikdyž někdo jinej udělal chybu. Citovat
Lihous Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 (upraveno) K radarum V Novaci bude asi dole pred "mysi dirou" je tam od SPY 40ka U Alberta Komenskeho je spis hloupost kdyz uz tak T.G.M na Vrchoviny Spy jsou pod zastavkou No az se pojedu projet "asi" zitra dopoledne vemu sebou nejake foto a zkusime to "zdokumentovat" A k zasilkovne - vzdy prisel mail pripadne do aplikace ze "PREVZALI" zasilku do prepravy a ne ze dostavaji nejake INFO. A pokud tam maji takove myslitele tak klobouk dolu ze se v tom ti co dostavaji INFO vyznaji Za me pokus o vpraveni nejake "infekce" do naseho PC A klidne preposlu na jejich info linku - co ze to je za novinky - navic do ted v aplikaci neni nic A kdyz neco prijde nedivil bych se ze by byla kava vylepsena necim co je u nas v vetsi nez male mire zakazano - neni to tak davno kdy neco podobneho bylo i se zasahovkou nekde u OPOCNA No uvidime ale jak pisu za me i Zasilkovnu nezajima ze nekdo bude neco prepravovat jejich system funguje az kdyz prepravuji .... Nechame se prekvapit. Ale aby rec nestala - v CZ jsem natankoval "druhou" nadrz a starty mame zase takove zvlastni a zacinam mit problem ze budou zase vstriky v haji ale pak nechapu proc jen nam to na tu nasi top naftu nejezdi .... ?? Tentokrat Benzina Novac a Cepro Tyniste n.O !! Upraveno 25. listopad 2020 uživatelem Lihous Citovat
Návštěvník Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 Se záslikovnou se nedomluvíš, vím o čem mluvím. Nic není jejich chyba, za všechno může odesílatel. Jeden příklad za všechny - přijede řidič, pořebere zásiky, poodepíše předávací protokol - zásikla se ztratí. Záslkovna se k reklamaci vyjádří po cca měsíci asi takto: Litujeme, že se zásilka ztratila, ovšem zásilku považujeme za přijatou do přepravy až když se naskenuje kód na našem depu. Tedy tím že náš řidič u Vás podepsal předávací protokol ještě zásika není v přepravě. Vše máte v obchodních podmínkách, tak si trhněte nohou. Jediná šance je soudit se s řidičem. Citovat
Fruktis Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 @Lihous obezřetnost je třeba...já jen že tohle posílá třeba i pošta, když posílá něco lidl...zřejmě záleží co si obchod za služby zaplatí...pro mě to je naopak příjemné, že vím jak se objednávka vyvíjí.... a abych to nebyl já, tak hledám únik z odpadního potrubí...nemá někdo nějaký nápad jak to spolehlivě detekovat? Citovat
Lihous Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 @Fruktis Ale ano posila ale do ted me VZDY prislo ze "prijali do prepravy" a ne ze ocekavaji .... V tom vidim problem a ze zasilka existuje verim. Ono se na ni / na sledovani nekliklo z prijateho mailu tam je mozna zakopana odpoved ..... Je to fuk apka nehlasi nic a pokud prisel mail bylo info i v apce .... Pokud neco prijde vratime budeli komu Citovat
Sawoy Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 (upraveno) Já doteď ani netušil že Zásilkovna i přepravuje .... myslel jsem že jsou to jen výdejny. Za dlouhý léta za mě nejlepší PPL, GLS (obojí vždycky slušný a ochotný lidi), únosná služba je DPD (hodně se střídají řidiči a jak kterej má náladu). Objektivně musím říct že se tady zlepšila dříve nenáviděná Česká pošta, u větších věcí obvykle nemám problém s Toptrans. Neštěstí je DHL .... nekomunikativní studený čumáky. Ale jsem si jistej, že někde jinde to bue někdo z Vás mít úplně obráceně, je to o lidech - jednotlivcích. Příklad: já mám vrata na pozemek 50 metrů od baráku a bzučák. Postupně jsem všechny vycvičil že nemá cenu volat, ať dojedou, zazvoní, já jim otevřu/zabzučím a oni mi to donesou k prvním uzamykatelným dveřím (těžký věci) nebo nechají za vratama na zahradě na popelnici (skrz vrata není vidět, jsou plný z palubek). S některýma to byla ale sakra fuška, zatímco PPL a GLS? Na jedničku. U PPL tady už několik let jezdil jeden a teď jinej nebílej spoluobčan a oba jsou jasnej důkaz toho, že existujou i přizpůsobivý, resp. se ani přizpůsobovat nemuseli. Slušný pohodový lidi, který by mi nevadili za sousedy ani v paneláku na patře. Oba dva se přišli zeptat jestli mi nebude vadit když ani nebudou zvonit a jsme domluvený - ty vrátka jsou tak metr čtyřicet, oni si něčím horem šáhnou dovnitř na kliku (zvenčí je koule) a jen pošlou SMS že balíček mám na popelnici. GLS nejdřív vždycky všechno přinesl až k baráku, ale když jsem mu nabídnul (vím že spěchají) totéž co PPL tak byl rád a dělá to tak taky. Zkraje mi vrtalo hlavou jak je to s podpisem převzetí zásilky, ale pak jsem si uvědomil, že už dřív když mi to nosili nebo jsem si chodil k vratům tak taky podpis nechtěli. Tak to neřeším. Nikdy nebyl s ničím žádnej problém, tak co .... Jo a těch avíz co mi za rok přijde jsou stovky .... maily, esemesky .... že ani nesleduju co v nich píšou, ale asi většinou přijali jsme do přepravy ... tak nevím co je to za novotu informovat koncovýho zákazníka že očekávají předání do přepravy .... asi chtějí bejt hezký a podle mě se jim to teda moc nepovedlo, jen matou lidi. Upraveno 25. listopad 2020 uživatelem Sawoy Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 Já jim na dálku přes internet otevřu garáž, dají to dovnitř a já zase zavřu. Když je s někým problém, je to výjimka. Vždycky to je o lidech. Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 před 6 minutami, Péťa napsal: Já jim na dálku přes internet otevřu garáž Jakym systemem to máš řešený? Citovat
Péťa Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 (upraveno) @Fruktis Tímhle spínačem, připojeným paralelně k tlačítku garážových vrat. Mělo to svůj vývoj Častokrát jsem se ráno vracel, podívat se, jestli jsem garáž zavřel. Prostě rozespalý vyjedu a na autopilota dojíždím 13km do práce. Jenže občas si nejsem jistý, jestli jsem ten ovladač zmáčknul nebo ne. Tak jsem si nastavil jednu kameru, aby viděla na vjezd do garáže a plac před ní. Takže jsem se z mobilu jen kouknul, jestli je zavřeno. A když nebylo, tak jsem se stejně musel otočit a vrátit. Tak jsem ještě dodělal ovládání mobilem Upraveno 25. listopad 2020 uživatelem Péťa Pepito, Sawoy, skypeja a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 No tady u nás je to dost podobný jako píše Sawoy. PPL bez problému DPD záleží kdo z těch kluků jede TOPTRANS dá se říct v pohodě jezdí tady už roky jeden a ten samej chlapík ukrajinec ale v pohodě. No česká pošta to je kapitola sama o sobě ale tam bych i dost věřil tomu že to není jen o lidech ale i o jejich systému co vím tak tady už taky pár roků jezdí jeden a ten samej týpek říká se mu náhradní auto protože má pořád auto v servisu ale od něj vím že kolikrát mu na depu nařídí naložit a doručovat nesmyslně balíky na soukromé adresy o kterých ví že to je v pracovní době nedoručitelné a na firmy kde ví že v pracovní době tam vždycky dokáže doručit mu nedají a automaticky to odvezou na ukládací poštu. Jinak mi sem jiný kurní služby nejezdí. Dá se říct že se všema mám domluveno že volají předem a pokud zrovna nejsem doma tak automaticky zastaví u našich ( o barák vedle) pokud to je jen na podpis tak nemají problém to šoupnout přes plot ale vždycky zavolají. Je pravda že většinou mám balíky na dobírku protože ne všichni se kterýma obchoduju si u mě vysloužili takovou důvěru abych zaplatil předem a pak čekal jaký zboží dojde ale to není o dopravcích ale spíš o těch eshopech. No ale abych je jen nechválil tak v pondělí večer avízo SMS od DPD že budou v úterý doručovat balík no a aniž by tu byl nebo zavolal tak se po 14 hodině v jejich systému objevilo že po domluvě doručení posunuto na dnes dnes už přišla i SMS v kolik budou doručovat. A od pondělí mám v přepravě balík do ruky z Ostravy českou poštou tak jsem zvědav kdy dojde. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 S tema informacema o zasilkach neni to tak ze: dostali jsme informace o zasilce - obchod balicek pripravil a zaridil odvoz Balicek je v preprave - uz ho fyzicky ma ridic na aute Balicek je doručován - uz jede ke mne Sarozrejme je tam nekolik mezistupnu ale nejak takhle to pisou Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 Jo Lukáši nějak takhle to asi je protože odesílatel (eshop ) většinou dopravci poskytuje data o zásilkách který bude svážet aby dopravce vypravil dostatečnou kapacitu a spousta dopravců už na základě těchto dat avizuje adresátovy že se budou o zásilku starat. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 Já měl včera veselej zážitek s českou: čekali jsme balík, ale musel jsem odjet; vjezd na zahradu mám z druhý strany než vstup, tak jsem odjel, objel blok a přijíždím ke vstupu, vidím žlutou dodávku český pošty, chlapíka s mobilem u ucha jak otevírá zadní dveře a v tu chvíli mi začal zvonit mobil. Tak jsem k němu zezadu dojel, zastavil (jel jsem prckem fiátkem, ta 1.4 v benzínu je tichounká jak elektro, vůbec o mě nevěděl), stáhnul jsem okýnko a povídám: Prosím, kdo volá? On sebou škubnul, zíral chvíli na mě, pak chvíli na ten mobil co měl v ruce (s výrazem jak kdyby držel odjištěnej granát) pak zas na mě .... tak jsem ho dál netrápil, ukázal z okýnka můj vyzvánějící mobil a říkám: Voláte mi že mi vezete balík a vytípnul jsem to. Ještě chvíli nevěřícně zíral jak na kobru na svůj mobil co už nikomu nevolal a teprve pak mu to celý došlo a rozesmáli jsme se oba na celý kolo. Chlapi ... ten výraz když se mu to moje Prosím .... ozvalo z okýnka místo z telefonu .... to bych vám všem přál vidět. Ten do smrti nezapomenu .... Ferry, radim.1008, skypeja a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Charlie 607 Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 před 16 hodinami, Lihous napsal: Po delsi dobe me zase prekvapil mail .... Za me to prijde jako nejake "infekce" ikdyz se tvari jako ze je Ok Nevim ale posilat nekomu/kazdemu zpravu ze je informovan ?? Navic s cislem objednavky 123456 ....?? Me to prislo ze zasilka byla predana a bude dorucovana a ne ze bude prijata ... Mozna se pletu Ale jako pokus Ok a dobre - skoncil ve slozce SPAM Jinak nam v okoli "pribudol" dalsi radar na mereni rychlosti v obci Obec SPY Mame i dalsi znacenou obec Bestviny .... Za chvilku i trivalec bez turba bude pruser jezdit po svete Mě teda tyhle zprávy od zásilkovny chodí s každou objednávkou kterou mi dopravuje zásilkovna. Citovat
skypeja Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 přesně tak, je to úplně běžný mail u zásilkovny, takže sis prostě objednal kafe a můžeš si ho v klidu vyzvednout. Pokud sis ho neobjednal tak je to divný, protože by to bylo nějak moc náhod na jednou, trefit mail i adresu. PS: pokud tě to kafe prožene, nemusí to být tím, že by v něm bylo projímadlo, kafe to někdy dělá... Citovat
Klemoň Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal: protože odesílatel (eshop ) většinou dopravci poskytuje data o zásilkách který bude svážet aby dopravce vypravil dostatečnou kapacitu a spousta dopravců už na základě těchto dat avizuje adresátovy že se budou o zásilku starat. Přesně tak to je ! Vzhledem k tomu , že se u nás obsluhuje "full service" více než 30 e-shopů , tak potvrzuji , že např GLS k nám rovnou postaví otevřený kontejner , ale PPL a zásilkovna si jezdí podle nahlášeného počtu a hmotnosti zásilek. A v tom okamžiku kdy naše balírna "pípne" balík jako hotový a odešle se soubor přepravci o hotové zásilce k expedici, tak náš systém e-shopu a jejich system příjemci odesílá avízo o připravenosti zásilky do přepravy. Ono těch kroků je mnohem více , ale směrem ven je to takto . . . Pak obvykle následuje "převzali jsme do přepravy" = když ten kontejner vysypou na depu a pípnou zásilku atd atd . . . Citovat
MP Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 před 8 hodinami, kirkiz napsal: Tak máš možná zaděláno na průšvih. Zákony na tohle pamatujou a když převezmeš něco co není tvoje, je to špatně ikdyž někdo jinej udělal chybu. A když tam jsu jako příjemce já ? Moje to není ale někdo mi to poslal... ( MALL ) Asi bych to jako průšvih neviděl . Citovat
Návštěvník Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 Já si dnes předplatil navigaci Sygic pro Android. Kdyby někdo chtěl, mají docela výrazné slevy: https://eshop.sygic.com/en/ Citovat
Sawoy Odesláno 25. listopad 2020 Odesláno 25. listopad 2020 Přesně podle hesla Nechci slevu zadarmo. Ta původní cena přes dvojku je úplně mimo, tolik to nikdy nestãlo, je to jen vějička a ještě k tomu zbytečná - ta koncová cena je bez ohledu na původní i tak hodně dobrá. Kdybyste to někdo kupoval tak nevyhazujte prachy za Real view. Kdysi jsem to od nich dostal v nějakým balíčku a je to nepoužitelný. Dashcam OK kdo jako já používá mobil místo kamery, cockpit a head up taky vcelku o ničem. Navi + traffic super. brixtr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.