Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

To určitě bude 👍👍😉

Já když dělám vývar, většinou když beru víc masa, tak ho potom dávám do sklenic, dělám kolem 12L

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

@minimaxa  Jak dlouho ti to vydrží v těch sklenících? To je zajímavé, to mne nikdy nenapadlo. Je to v podstatě zavařeno když to zavřeš ve vroucím stavu. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Super, dobrý nápad. Upřímně mne to nikdy ani nenapadlo. Já vařím rád ale zavařování a pečení má na starost manželka která to dělá v zavařovacím hrnci nebo troubě klasické. 

Odesláno

Ve sklenících mi to vydrží do tý doby, než to sežereme. Ale je to vlastně konzerva, tak asi dlouho. Dělal jsem na jaře vepřové ve vlastní šťávě a dnes je ve stavu, jako bych ho tam dneska dal. Takže OK. 

Odesláno

Omg, co jsem komu dneska udelal?

Jedu k rodicum predat dceru a nabrat asi 20 veci na zahradu. Cestou od rodicu mi na Berlingu rupne spojkove lanko. Okay, rychle domlouvam servis a nahradni auto od rodicu. Cestou ze servisu na nahradni mazde rodicu praska remen a tim padem je auto bez alternatoru, posilovace a vodni pumpy... Takze me domu vezou rodice jejich celkem novym autem... a veci na zahradu samozrejme nejsou, protoze do noveho auta rodicu se jaksi dat uplne nedaji...

Odesláno

Kdyby někdo stále ještě tvrdil, že Covid 19 neexistuje, tak já a celá rodina můžu potvrdit, že je to reálné. Rozšířili jsme dnešní číslo o 5 ks... :nevim

Odesláno

Díky @radim.1008

Všichni jsou celkem v pohodě, jen kašel a ztráta čichu a chuti (u manželky docela problém, když vaří 😀) a jedna z dvojčat úplně bez příznaků. Asi jsem to odsral nejvíc - od neděle do čtvrtka teplota a bolí celý tělo, nejvíc ledviny a 35 let stará zlomenina lokte...

Odesláno
před 14 hodinami, pavelu96 napsal:

Kdyby někdo stále ještě tvrdil, že Covid 19 neexistuje, tak já a celá rodina můžu potvrdit, že je to reálné. Rozšířili jsme dnešní číslo o 5 ks... :nevim

Ať se z toho v pohodě dostanete, kolega to taky měl, štěstí, že do kolbenky😁 nedorazil. 

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, Pe.Tr napsal:

@Milan+ celkem poslední dobou sleduji , že se z tebe stává nějakej zapšklej dědek , nesmíš vše tak moc řešit ;)

P.S. ad @Péťa , tak ses Milane měl líp učit no :P :D 

Myslím, že jedu stále stejně, jen asi každý nemá stejnou vlnu humoru, taky beru, myslím, že ani u nás to není kolbenka, je to přirovnání, myslím jináč že s tím problém nemám. K čemu by mi bylo se lépe učit. Nelze ani napsat v porovnání k tomu jak je to jinde. 😀☕🥂🍴☕, kde se opravdu musí. 

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...