Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@LihousTVL už delší dobu mám problém se čtením tvých postů ... nediakritiku ještě poberu, ale rozlišit některý věty, mezi kterýma nejsou tečky nebo čárky zato přebytek uvozovek, to je fakt záhul. :D Ale nakonec jsem došel k tomu, že tady z toho nebudu dělat koutek češtiny a udělal jsem si z toho zábavu: je to lepší než osmisměrky. Takový dobrodružnější.:papa

Odesláno (upraveno)
před 18 minutami, Lihous napsal:

tak ted nejak nevim zda se omluvit a nebo to nechat proste "byt"

Třeba já jsem ten blbec, který prodejci v 99,99% napíše a domluví se na znovuzaplacení. Viz. např. naposledy můj inzerát na kompresor. Ale dle reakcí prodejců jsem jeden z opravdu mála Čechů, kteří to udělají. Těch 0,01% jsou případy, kdy prodejce se hádá, že to není možné, že jsem zloděj, který chce zboží zadarmo.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Já také čekám až do konce, ale bohužel, velmi často se balíček ztratí. A taky si občas říkám, že to je "pár drobných", ale pak si za tím představím toho devítiletého číňanka, pro kterého to je rýže na tři dny...

Odesláno

Včera som zbural pozostatky po chlievoch, otec vravi, tam je len tehloblok, trošku betonu, to pojde rychlo, ano, 4 hodiny som bural 30 cm x 30cm  x 1 m...
Potom naloženie na prives a vysypanie.

Dnes dovezene zatravnovacie kocky,
zabetonovane diery po včerajšich stpikoch,
Dovezena 1 t štrku pod kocky,
obrate maliny, aby som mal v nocnej čo zobať,
no a nočna v praci....

Odesláno

@PéťaJá myslel že si představíš těch 1000 "odeslaných" balíčků krát Číňanovi došlých 5 $ za každý jeden ...:D

Odesláno (upraveno)

@Péťa Tak ja to zaplacene mam ....,penize me nevratil s poukazem ze to odeslal.Jinak bych to samozrejme resil jako uz nekolikrat ...  proste Ok prislo to zaplatim v cene jaka byla v dobe nakupu.

@Sawoy Docela to chapu ze v tom muze byt problem ale staci si to treba precist jeste jednou a zkusit u toho myslet :)  Ja to neberu jako slohovou praci potazmo "diplomku" ale "jako" ze s vama mluvim ....  :mrk
Jinak na cestinu jsem byl topurko a dnes jsem uz starej parez :)

Upraveno opraveno ...

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno
před 4 hodinami, ozzy56 napsal:

ta auta měla taky dekl, ale origo vylisované tvory v něm pro výměnu oleje

U mě musí taky dekl dolů, žádnou díru na olej nemá :fnuk , šroubů taky hromada a dekl jde až pod řidiče.

Odesláno
před 23 hodinami, Pe.Tr napsal:

tvl co to kupuješ za Hyundaie?

Možná má ten kryt ze spodu tak zašpiněný , že zátky / otvory ani nevidí  😂

Odesláno
před 23 hodinami, Péťa napsal:

Já také čekám až do konce, ale bohužel, velmi často se balíček ztratí.

Tak mě se z cca 30 zásilek Aliexpresu ztratily 2 (slovy dvě) a to vždy za pár korun / do 50 Kč. Ty dražší dorazily vždy . . . Zrovna teď nedávno jsem dělal dalších 5 objednávek a jednu už máme , jedna je na poště a ty poslední tři jsou jen týden staré . . .

Odesláno

@Péťa že se nemyslí na zákazníka je špatně, ale že se nemyslí ani na vlastní servismany v autorizáku, kteří musejí pokaždé u výměny oleje ten dekl shodit dolů je neomluvitelné, ale máš pravdu--dnes se bohužel hraje o každý cent :(, naštěstí Čech ví jak na to :super

Odesláno

@Péťa Ano to co se deje v ramci uspor u konkurence je skoro k placi ale smysl to dava jeden cent krat nekolik milionu vyrobenych kousku .... :)

(Ano to co se děje v rámci úspor u konkurence je skoro k pláči,ale smysl to dává,jeden cent krát několik milionů vyrobených kousků .... :(😉

Odesláno

Naprosta pravda ale kdyz to ma za nasledek "komfort" pro zakaznika tak me to trosku hlava nebere a ted "cilim" na kde jaky podsvit cehokoliv u vlajkove lodi znacky ;)

(Naprostá pravda,ale když to má za následek "komfort" pro zákazníka tak mě to trošku hlava nebere a teď "cílím" na kde jaký podsvit čehokoliv u vlajkové lodi značky :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...