Vena garážmistr Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 Počkej to jako jsi byl objednaný a nevyšla na Tebe řada? Nebo jakože ty testovači vyfasujou nějaké množstvý vercajku na testování a když to zdělaj tak zavřou krám? To mě nejde do palice. Dopolčo s místním klempířem pro materiál na opravu okapů u našich. Pak ke strejcovi pro žebřík. A navečer k felčarce pro výpis z dokumentace a zítra na vstupní prohlídku do Prahy na Pankrác a od St budu asi vyšívat v robotě. Že by se mi chtělo to se mi nechce ani trochu ale musím se někde schovat aspoň přes zimu. Protože s dílnou je to lepší než vloni ale chybí mi to co jsem měl vloni k tomu tj. dva dny v týdnu na BUSU. Citovat
Davidak79 Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 Ano , měl jsem to nařízený hygienou , testujou od 10-12 hod , poté konec , prý se to stalo dnes poprvé ( bude ale hůř ) cca v polovině času vyběhla paní ve skafandru ať se lidé nezlobí že berou už pouze ti co mají nařízeno , stejně jsem se na řadu nedostal , stál jsem na práhu dveří jako první a za mnou dalších 50 lidí , další desítky lidí odešlo páč šli dobrovolně . Ve 12hod odjíždí sanita se vzorky do laboratoře , prostě konec. Citovat
Klemoň Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 před 14 hodinami, radim.1008 napsal: Vlasto a pomoci jsi se dovolal? No nakonec přes FCB přímo tam kdy ty věci zůstali , takže pro mne dojeli , nafasoval jsem auto , mobil a brýle , Kůstka provedla malý úklid prahu vozu a jelo se domů. Zajímavé bylo jak se protistrana pokoušela sehnat telefon na Kůstku Což se jim nakonec i nějakým zázrakem povedlo , ale ta byla v tu dobu v Teplicích a moc jim pomoci nemohla . . . Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 no ja aktualne vyfasoval nanorousku a mame ten *neumím psát slušně* na centrale, no kdo to sem zatahnul? no samozrejme obchodni oddeleni, jeste ze nemame marketingovy, to je druha zbytecnost Citovat
Lihous Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 Presne Hlavne rousky rousky a zase jen a jen rousky co na tom ze vetsina nesplnuje nic jen ze to mam na "hube" a sam za sebe mam naprosto "seprane prosteradlo" a jsem spokojeny. Ale jinak rousky rousky a zase jen rousky - ja se tesim az se probudime tak to vystrizliveni bude hodne ale hodne bolet. Ale vic me bude zajimat co za timto bude jako bonu a prekvapeni - protoze to "Neni nomalni udo" Pekny den - bezte radsi ven uzit si jeste slunicka Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 @Lihous no podle toho, co jsem se dnes dozvedel ja od jedne soukrome zdravotni firmy (presneji jejiho majitele) o jakychsi ruskych vakcinach v urcitem poctu jen pro vyvolene v CR, ktere jiz jsou na ceste........ tak asi lepsi nevedet..... by me zajimalo, jak to projde celnikama....... Citovat
Davidak79 Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 @Sawoy ano Litoměřice , bylo mi tý pracovnice i celkem líto , řekla doslova že vůbec nevědi co mají dělat . Lidi se chovali jak hovada , já byl a jsem nasraný ale udržel jsem to v sobě, protože ten k doby potřeboval seřvat po ruce nebyl . Citovat
Sawoy Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 Ve Štětí je Drive In. Sice bez rezervace, ale aspoň budeš čekat v sedě. 8-11. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 hodilo by se čekat v sedě , ráno jsem se vzbudil s neskutečnou bolestí kloubů Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 před 2 hodinami, Scratch napsal: by me zajimalo, jak to projde celnikama..... Neprojde. Půjde to diplomatickou poštou napřímo. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 Vim ze je politika zapovezena ale jak me muze nekdo oznacit za nemocneho kdyz neni zadny priznak - tedy nemam "skrabani v krku" " nemam horecku ci teplotu ktera by mohla souvset" "neni ani ryma" ikdyz ted z tech hander je .... To je jako kdyz pojede hlidka zastavi me a nrkne "pane vy jste jel 180 na 30ce a navic jste ozralej" Tahle silena doba proste nedava smysl .... tot muj hodne neinteligentni nazor - ale co za tim je to je oc tu "bezi" Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 Tak si to do sebe nechte napichat tu vakcinu děkuji ani zadarmo nechci.... Citovat
Milan+ Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 před 4 hodinami, Scratch napsal: @Lihous no podle toho, co jsem se dnes dozvedel ja od jedne soukrome zdravotni firmy (presneji jejiho majitele) o jakychsi ruskych vakcinach v urcitem poctu jen pro vyvolene v CR, ktere jiz jsou na ceste........ tak asi lepsi nevedet..... by me zajimalo, jak to projde celnikama....... Snad tomu sám nevěříš? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 před 13 minutami, Milan+ napsal: o jakychsi ruskych vakcinach Poslední známá ruská vakcína (podpořená spřátelenými "tabletkami") ze srpna 68 se moc nepovedla.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 @Milan+ Ja urcite ne - neverim tomu ale 100% se nenecham ockovat mame umrti v blizkem okruhu kdy se po ockovani na chripku onen nestastnik odporoucel na onen svet - omlouvam se ze to pisu takto ale je to stroze prelozene a snad i pochopitelne. Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 No vidíš, my se s Martinou necháváme pravidelně očkovat proti chřipce (kluky radši ne ) a nic nám není. Já jsem zase osobně znal chlapa jako horu, který umřel na očkování proti klíšťové encefalitidě. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 já se očkuju každé ráno jedním velkým panákem a nepamatuju, že bych byl nachcípaný doufám, že jsem to nezakřiknul Pepito, skypeja a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 No tak to já jsem po sobotě naočkovanej na rok dopředu Milan+, regius, skypeja a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.