Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Počkej to jako jsi byl objednaný a nevyšla na Tebe řada?   Nebo jakože ty testovači vyfasujou nějaké množstvý vercajku na testování a když to zdělaj tak zavřou krám?  To mě nejde do palice.  

Dopolčo s místním klempířem pro materiál na opravu okapů u našich. Pak ke strejcovi pro žebřík. A navečer k felčarce pro výpis z dokumentace a zítra na vstupní prohlídku do Prahy na Pankrác a od St budu asi vyšívat v robotě.  Že by se mi chtělo to se mi nechce ani trochu ale musím se někde schovat aspoň přes zimu. Protože s dílnou je to lepší než vloni ale chybí mi to co jsem měl vloni k tomu tj. dva dny v týdnu na BUSU. 

Odesláno

Ano , měl jsem to nařízený hygienou , testujou od 10-12 hod , poté konec , prý se to stalo dnes poprvé ( bude ale hůř ) cca v polovině času vyběhla paní ve skafandru ať se lidé nezlobí že berou už pouze ti co mají nařízeno , stejně jsem se na řadu nedostal , stál jsem na práhu dveří jako první a za mnou dalších 50 lidí , další desítky lidí odešlo páč šli dobrovolně . Ve 12hod odjíždí sanita se vzorky do laboratoře , prostě konec.

Odesláno
před 14 hodinami, radim.1008 napsal:

Vlasto a pomoci jsi se dovolal? 

No nakonec přes FCB přímo tam kdy ty věci zůstali , takže pro mne dojeli , nafasoval jsem auto , mobil a brýle , Kůstka provedla malý úklid prahu vozu a jelo se domů. Zajímavé bylo jak se protistrana pokoušela sehnat telefon na Kůstku 🙂 Což se jim nakonec i nějakým zázrakem povedlo , ale ta byla v tu dobu v Teplicích a moc jim pomoci nemohla . . .

Odesláno

no ja aktualne vyfasoval nanorousku a mame ten *neumím psát slušně* na centrale, no kdo to sem zatahnul? no samozrejme obchodni oddeleni, jeste ze nemame marketingovy, to je druha zbytecnost :D  

Odesláno

Presne Hlavne rousky rousky a zase jen a jen rousky co na tom ze vetsina nesplnuje nic jen ze to mam na "hube" a sam za sebe mam naprosto "seprane prosteradlo" a jsem spokojeny.
Ale jinak rousky rousky a zase jen rousky - ja se tesim az se probudime tak to vystrizliveni bude hodne ale hodne bolet.
Ale vic me bude zajimat co za  timto bude jako bonu a prekvapeni - protoze to "Neni nomalni udo"

Pekny den - bezte radsi ven uzit si jeste slunicka ;)

Odesláno

@Lihous no podle toho, co jsem se dnes dozvedel ja od jedne soukrome zdravotni firmy (presneji jejiho majitele) o jakychsi ruskych vakcinach v urcitem poctu jen pro vyvolene v CR, ktere jiz jsou na ceste........ tak asi lepsi nevedet..... by me zajimalo, jak to projde celnikama.......

Odesláno

@Sawoy ano Litoměřice , bylo mi tý pracovnice i celkem líto , řekla doslova že vůbec nevědi co mají dělat . Lidi se chovali jak hovada , já byl a jsem nasraný ale udržel jsem to v sobě, protože ten k doby potřeboval seřvat po ruce nebyl . 

Odesláno

Ve Štětí je Drive In. Sice bez rezervace, ale aspoň budeš čekat v sedě. 8-11.

Odesláno

hodilo by se čekat v sedě , ráno jsem se vzbudil s neskutečnou bolestí kloubů 

Odesláno

Vim ze je politika zapovezena ale jak me muze nekdo oznacit za nemocneho kdyz neni zadny priznak - tedy nemam "skrabani v krku" " nemam horecku ci teplotu ktera by mohla souvset" "neni ani ryma" ikdyz ted z tech hander je ....
To je jako kdyz pojede hlidka zastavi me a nrkne "pane vy jste jel 180 na 30ce a navic jste ozralej" 

Tahle silena doba proste nedava smysl .... tot muj hodne neinteligentni nazor - ale co za tim je to je oc tu "bezi"   :)

Odesláno
před 4 hodinami, Scratch napsal:

@Lihous no podle toho, co jsem se dnes dozvedel ja od jedne soukrome zdravotni firmy (presneji jejiho majitele) o jakychsi ruskych vakcinach v urcitem poctu jen pro vyvolene v CR, ktere jiz jsou na ceste........ tak asi lepsi nevedet..... by me zajimalo, jak to projde celnikama.......

Snad tomu sám nevěříš? 

Odesláno
před 13 minutami, Milan+ napsal:

o jakychsi ruskych vakcinach

Poslední známá ruská vakcína (podpořená spřátelenými "tabletkami") ze srpna 68 se moc nepovedla.... :roker

Odesláno

@Milan+ Ja urcite ne - neverim tomu ale 100% se nenecham  ockovat mame umrti v blizkem okruhu kdy se po ockovani na chripku onen nestastnik odporoucel na onen svet  - omlouvam se ze to pisu takto ale je to stroze prelozene a snad i pochopitelne.

Odesláno

No vidíš, my se s Martinou necháváme pravidelně očkovat proti chřipce (kluky radši ne :D ) a nic nám není. Já jsem zase osobně znal chlapa jako horu, který umřel na očkování proti klíšťové encefalitidě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...