Fruktis Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 A je vykopano...vytrhano...zdebordelizovano...hromadka drivi byla pohazena ppd tujkama...asi novy zpusob recyklace Péťa a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 (upraveno) Momentálně vypouštím bazén, ještě se nechalo vlézt, cca 20°C,letos to bylo cca 8 tablet 5v1 a jednou chlor šok, takže pohoda. Stále čisté. Upraveno 8. září 2020 uživatelem Milan+ Charlie 1, radim.1008, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
jarokare Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 Já bych ještě počkal https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/stredni-evropu-zasahne-vlna-veder-teploty-se-vysplhaji-k-32-stupnum-40335707#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Milan+ a Agrafik ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 před 7 hodinami, Péťa napsal: Já se chystám sekat po obědě. Roste to nějak rychle, seču každý pátý den A to nezalévám a ani nehnojím Každý pátý?seču každý 3 den...nekropim, ale hnojíme ,aby vypadal.... radim.1008, Zodiak a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 před 32 minutami, jarokare napsal: Já bych ještě počkal https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/stredni-evropu-zasahne-vlna-veder-teploty-se-vysplhaji-k-32-stupnum-40335707#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Skoro jsem chtěl jít vyškubnout hadici, ale polovička už ať se na to vyprdnu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 před 3 minutami, Milan+ napsal: Máš to luxus, ale to už mne dávno přešlo. No tak je to na 70% vzhledu, narazil jsem na manika...1xrok chemie proti dvouděložnýmu sajrajtu a 1xmesic pohnojim práce na 10minut....na jaře budu sázet travní směs budoucnosti, ktere stačí jen srážky a je pořád krásně tmavě zelená i bez hnojení...jen cena 400Kc/1kg pak poreferuji..... Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 před 2 minutami, Charlie 1 napsal: 1xrok chemie proti dvouděložnýmu sajrajtu Bofix? Ten používám já. Obvykle taky hnojím, ale letos jsem se na to vyflák. Citovat
Lihous Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 @Charlie 1 Kdyz mam vytahnout sekacku drive nez za 14dnu tak se me dela vyraska predstava kazdy treti den ..... ee Hafity ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 Ano bofix...ale trávník jsem letos šel tak musím počkat na příští rok... Citovat
MJSytic Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 Takový péče, a pak to posekáš rotační sekačkou? Když už, tak pořádně - vřetenovkou Citovat
RichVa Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 To by pak musel sekat každý druhý den, po vřetenovce roste tráva rychleji (je tam ostrý řez na rozdíl od rotační, která i s nejostřejším nožem vždy trávu roztřepí a koneček mírně zaschne než se znovu chytne k růstu) Citovat
ozzy56 Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 (upraveno) ve zpětném zrcátku mám kompas--podle směru jízdy svítí Sever, Jihovýchod atd. (zkratky v angličtině) můžete mi poradit, k čemu je taková píšovina dobrá ?? Upraveno 8. září 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
Fruktis Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 @ozzy56 no preci abyses neztratil Klemoň, radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 před 16 minutami, ozzy56 napsal: můžete mi poradit, k čemu je taková píšovina dobrá ?? TVL no přece abys mohl dělat Na sever ... a na jih! A na sever ... a na jih!" Akorát nevim jestli zrovna todle se nevochodí. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 AA jeste jsem stihnul hromadu vykopaneho dříví zrecyklovat na popel... ted by se na tom pekne grilovalo...je to krasne zhavy Citovat
MJSytic Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 před 44 minutami, RichVa napsal: To by pak musel sekat každý druhý den, po vřetenovce roste tráva rychleji (je tam ostrý řez na rozdíl od rotační, která i s nejostřejším nožem vždy trávu roztřepí a koneček mírně zaschne než se znovu chytne k růstu) A já do teď myslel, že tráva roste odspodu od kořene, ne od roztřepeného konce Citovat
RichVa Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 (upraveno) Ano roste odspoda, ale každé poškození se musí zacelit a to stojí rostlinu nějakou energii. Zacelit rovný řez je daleko méně náročné než zacelit roztřepenou ránu. Nehledě na to, že pokud na to svítí slunce, tak se tam rychleji ztrácí voda a rostlina tam musí napumpovat více než se rána zacelí a to samozřejmě na úkor růstu. Také proto po rotační sekačce jsou konce stébel téměř vždy mírně zažloutlé, po vřetenové ne. Více např. zde https://www.ceskestavby.cz/clanky/proc-vsadit-prave-na-vretenovou-sekacku-26276.html Upraveno 8. září 2020 uživatelem RichVa ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 A proto jsem psal, že tomu dává takovou péči, a pak to vezme rotačkou Když by to bral každý 3. den vřetenovkou, tak to bude časem jako mech ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 To uz chce robota, trava jak koberec a prace minimalni. Casem ho planuju, az dodelam vse na zahrade. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.