Fruktis Odesláno 26. srpen 2020 Odesláno 26. srpen 2020 Vcera nechteny, ale nutny, vylet o pulnoci do trebechovic...diky rsd za "uřvane" krajni cary... Dneska jsem se dal do renovace branky a brany...obrouseno, odrezeno, natreno zakladovkou a pripraveny plotovky... A jeste zprovozneny led listy v kuchyni...bezdotykove zapinani a stmivani...parada... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 26. srpen 2020 Odesláno 26. srpen 2020 před 15 minutami, Fruktis napsal: bezdotykove zapinani a stmivani...parada... Bezdotykové Alexa? Siri? Google Assistant? Citovat
Fruktis Odesláno 26. srpen 2020 Odesláno 26. srpen 2020 Ne...ma to senzor...a staci se priblizit...zase tak sofistikovany to neni...ale takhke aspon clovek muze rozvitit a neupatlat vse okolo https://www.ledshopik.cz/bezdotykovy-stmivac-do-led-profilu-stm235-x1998 Ja mam jinak hloupou domacnost...nejchytrejsi je pračka... Péťa a skypeja ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 No já mám také hloupou domácnost . . . Nejchytřejší je Róza () a hned za ní pračka a pak Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 (upraveno) Není to nějaký ten zákon robotiky Domácnost nesmí být chytřejší, než já.... Upraveno 27. srpen 2020 uživatelem Hafity Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 Myslím, že o chytrosti to není... Robot nesmí ublížit člověku nebo svou nečinností dopustit, aby bylo člověku ublíženo. Robot musí uposlechnout příkazů člověka, kromě případů, kdy jsou tyto příkazy v rozporu s prvním zákonem. Robot musí chránit sám sebe před poškozením, kromě případů, kdy je tato ochrana v rozporu s prvním, nebo druhým zákonem. Hafity a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 @pavelu96 : já to myslel v lehké tónině, netřeba to brát vážně.... Jinak máš samolitr pravdu pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 Ráno s máti na nákupu V Čelákovicích. Pak s tatíkem do Hornbachu. A po obědě sám do Říčan na pohovor kvůli práci, nechci to zakřiknout ale dokážu si představit že bych jezdil pro toho pána který se mnou vedl ten pohovor ale jsou tam dvě věci které mě v jaksi podvědomě zabrzdili v plácnutí si okamžitě. A to firma operuje na celém území ČR tzn. že se jezdí i Ostrava a takové dálavy což jsem nikdy aktivně nevyhledával k ježdění a druhá věc je že se tam jezdí tandemovou soupravou. Z té druhé věci tedy tandemové soupravy to je spíš respekt než strach je to trochu jiné ježdění než s návěsem ale to je jen o zvyku horší je to z těch dálek. A bylo mi jasně řečeno že neexistují přidělené linky a že všichni šoféři se točí na všech linkách což ano je to spravedlivé ale zkrátka z těch dálek mám vítr. A než začnete vykládat že Ostrava není daleko tak ano osobákem to není daleko ale náklaďákem je to kus cesty nehledě k tomu že na každé cestě je 3-5 zastávek kde se skládá/ nakládá zboží. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 dneska návštěva tady http://www.wzd.cz/zoo/EU/CZ/safari_pod_jelenim_vrchem/cz_jeleni_text01_ces.htm a pak Karlova Studánka, všude lidí mraky, zaparkovat auto je umění, je vidět , že letos je většina doma Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 Tak finisujem kůrovy mulč radim.1008, Péťa, Lihous a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 Sice ne dnes uz v ut - nic mene dnes jsem se dostal k seznameni s nim ... fotakem Sony RX10 snad pro vecerni foceni bude dobrym "kompromisem" Ikdyz mam k jeho ergonomii docela velke pripominky - fotky jsou ac na automat o tridu dve lepsi nez dosavadni ultrazoomu Fuji. Uvidime az se rozkouknem a pujdem ve volnem case nekam "fotit" vecer ci lepe v noci. Citovat
Hafity Odesláno 27. srpen 2020 Odesláno 27. srpen 2020 Sice ne dnes (na Fr st sv) se ze mne stal oficoš děděk.... Všechno chvála Bohu zdravé.... Takže už si můžu bez uzardění koupit klobouk a Mercedes.... skypeja, radim.1008, Ferry a 6 další ohodnotil 9 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 Tak gratulace. Ať to roste ve zdraví. Citovat
Klemoň Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 před 13 hodinami, pavelu96 napsal: Robot nesmí ublížit člověku nebo svou nečinností dopustit, aby bylo člověku ublíženo. Robot musí uposlechnout příkazů člověka, kromě případů, kdy jsou tyto příkazy v rozporu s prvním zákonem. Robot musí chránit sám sebe před poškozením, kromě případů, kdy je tato ochrana v rozporu s prvním, nebo druhým zákonem. Děkuji moc. Vyvěsím to doma na dveře od bytu. Mohl bych se mít ještě lépe než se mám dosud ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 dnes jsem provětral tuto motorku, teda spíše ona provětrala mě , byl sice dost vítr, ale po cestě na opavu jsem 150 dal, jenže pak se mi začal stahovat konečník od strachu, tak jsem ubral, prý to jede přes 200, na to už dneska nemám Zodiak, radim.1008, Pe.Tr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 tohle jsem mel taky v ruce , da to i 250km/h , ale uz je to 300kilo vahy Citovat
ozzy56 Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 noo, nesmíš zastavit, jinak jdeš na bok Pe.Tr a jarokare ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Stejně je to super když někdo řekne, že na něco nemá. To se mi hrozně líbí. Fakt nemám rád když někdo potřebuje i řídit do poslední chvíle. Když vidím někoho už v hodně pokročilém věku za volantem a je jasné že je rád že drží volant a moč tak kroutím hlavou. Takhle jsem onehdy viděl pána jak jinak než v klobouku, řídil Škoda 100 MB a vypadal jak by přicestoval z minulosti strojem času. Úplně vyřízený z provozu a nevěděl co má dělat. Takže @ozzy56velký respekt že to tak umíš přiznat, ono je to totiž naprosto v pořádku. Citovat
Zodiak Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 (upraveno) Dneska ráno jsem dal péct vepřové kolínko, přidělal ceduli na garáž a saju neoalko, jelikož mám hotovost. A motorky odpočívají, protože prší...... Upraveno 29. srpen 2020 uživatelem Zodiak radim.1008, Péťa a skypeja ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.