Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera nechteny, ale nutny, vylet o pulnoci do trebechovic...diky rsd za "uřvane" krajni cary...😋

Dneska jsem se dal do renovace branky a brany...obrouseno, odrezeno, natreno zakladovkou a pripraveny plotovky...

A jeste zprovozneny led listy v kuchyni...bezdotykove zapinani a stmivani...parada...

IMG-20200826-WA0029.jpeg

Odesláno (upraveno)

Není to nějaký ten zákon robotiky :myslim Domácnost nesmí být chytřejší, než já.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Myslím, že o chytrosti to není...:papa

1. Robot nesmí ublížit člověku nebo svou nečinností dopustit, aby bylo člověku ublíženo.
  2. Robot musí uposlechnout příkazů člověka, kromě případů, kdy jsou tyto příkazy v rozporu s prvním zákonem.
  3. Robot musí chránit sám sebe před poškozením, kromě případů, kdy je tato ochrana v rozporu s prvním, nebo druhým zákonem.
Odesláno

Ráno s máti na nákupu V Čelákovicích. Pak s tatíkem do Hornbachu. A po obědě sám do Říčan na pohovor kvůli práci, nechci to zakřiknout ale dokážu si představit že bych jezdil pro toho pána který se mnou vedl ten pohovor ale jsou tam dvě věci které mě v jaksi podvědomě zabrzdili v plácnutí si okamžitě. A to firma operuje na celém území ČR tzn. že se jezdí i Ostrava a takové dálavy což jsem nikdy aktivně nevyhledával k ježdění a druhá věc je že se tam jezdí tandemovou soupravou.  Z té druhé věci tedy tandemové soupravy to je spíš respekt než strach je to trochu jiné ježdění než s návěsem ale to je jen o zvyku horší je to z těch dálek. A bylo mi jasně řečeno že neexistují přidělené linky a že všichni šoféři se točí na všech linkách což ano je to spravedlivé ale zkrátka z těch dálek mám vítr.  A než začnete vykládat že Ostrava není daleko tak ano osobákem to není daleko ale náklaďákem je to kus cesty nehledě k tomu že na každé cestě je 3-5 zastávek kde se skládá/ nakládá zboží. 

Odesláno

Sice ne dnes uz v ut - nic mene dnes jsem se dostal k seznameni s nim ... fotakem Sony RX10 snad pro vecerni foceni bude dobrym "kompromisem"
Ikdyz mam k jeho ergonomii docela velke pripominky - fotky jsou ac na automat o tridu dve lepsi nez dosavadni ultrazoomu Fuji.
Uvidime az se rozkouknem a pujdem ve volnem case nekam "fotit" vecer ci lepe v noci.

Odesláno
před 13 hodinami, pavelu96 napsal:
  • Robot nesmí ublížit člověku nebo svou nečinností dopustit, aby bylo člověku ublíženo.
  • Robot musí uposlechnout příkazů člověka, kromě případů, kdy jsou tyto příkazy v rozporu s prvním zákonem.
  • Robot musí chránit sám sebe před poškozením, kromě případů, kdy je tato ochrana v rozporu s prvním, nebo druhým zákonem.

Děkuji moc. Vyvěsím to doma na dveře od bytu. Mohl bych se mít ještě lépe než se mám dosud  😂

Návštěvník
Odesláno

Stejně je to super když někdo řekne, že na něco nemá. To se mi hrozně líbí. Fakt nemám rád když někdo potřebuje i řídit do poslední chvíle. Když vidím někoho už v hodně pokročilém věku za volantem a je jasné že je rád že drží volant a moč tak kroutím hlavou. Takhle jsem onehdy viděl pána jak jinak než v klobouku, řídil Škoda 100 MB a vypadal jak by přicestoval z minulosti strojem času. Úplně vyřízený z provozu a nevěděl co má dělat. Takže @ozzy56velký respekt že to tak umíš přiznat, ono je to totiž naprosto v pořádku. 

Odesláno (upraveno)

Dneska ráno jsem dal péct vepřové kolínko, přidělal ceduli na garáž a saju neoalko, jelikož mám hotovost. A motorky odpočívají, protože prší......

118602586_739885373464708_5334757788854281843_n.jpg

118582115_748753082518405_696983188673152657_n.jpg

118581101_3343015219122457_4101552344325686063_n.jpg

118580728_309203196851701_2846190243624173221_n.jpg

118566512_302596440968740_7498063809362520330_n.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...