Agrafik Odesláno 21. srpen 2020 Odesláno 21. srpen 2020 Natankováno a aplikována zázračná "vodička"... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. srpen 2020 Odesláno 21. srpen 2020 včera při přebírání auta byly na tacho 3 kilometry a spotřeba dle PP 8.9 litrů po ujetí 230 kilometrů se mnou za volantem spotřeba klesla na 7.4 , je vidět, že se s tím ti zkušební jezdci v Nošovicích nijak nemazlí Citovat
Davidak79 Odesláno 21. srpen 2020 Odesláno 21. srpen 2020 bych neřekl , bude to poskakováním kolem salonu a pod ... Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2020 Odesláno 21. srpen 2020 před 41 minutami, ozzy56 napsal: ale když je ten startovací mechanismus vadný, cvrká to pořád, To by bylo možné, podívám se na to. Dík! Kdo ví, jak za to mladej tahá... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. srpen 2020 Odesláno 21. srpen 2020 @Davidak79 mám v továrně v Nošovicích rodinu a každé auto z linky jde přímo na zkušební trať, je to i ve videích na jutrubce, jinak taková perlička k neuvěření od ostravského prodejce--auta z Nošovic se vozí ku Praze a odsud je vozí autopřepravníky k autoriz. prodejcům, takže třeba zpátky na severní Moravu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 No to je ta globální logistika. Do toho centrálního skladu ty auta jedou vlakem a odtud je rozváží autopřepravníky. Ale to už je jiná firma takže fabrika pro svoje okolí vypadá ekologicky když tam odtud nejezdí stovky autopřepravníků ale většina produkce odjíždí vlakem. Jedna velká firma má překládací skladiště na auta v Lysé na Labem a z druhé strany Prahy v Jenči je taky takový areál ale ten má zas jiná firma. To máš jako s logistikou zboží v řetězcích když jsem jezdil na Penny tak tam jelo denně xx kamionů z pivovaru z Plzně se zbožím samozřejmě že brali prázdné flašky zpět do pivovaru jako jsou firmy který se zabývají jen takovou prací a fungujou. Ale co byla největší sranda v Plzni byli v té době 4 prodejny a když se to povedlo tak za den se na ty prodejny odvezlo ze skladu od Prahy dohromady třeba dva kamiony piva a do skladu se odtamtud odvezly dva kamiony prázdných flašek který se ve skladu přeložili na jiný kamion a jeli zase zpět do Plzně. Ale nám (řidičům) to bylo vysvětlováno tak jako do toho nevidíte a buďte rádi že máte práci. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 @ozzy56 No ono to nebude jen "polygonem" ale poskakovanim po dilne pak na odstavne plochy dale na kamiony .... U nas to sjede z montazni linky a jede to na geo+valce pak na polygon dale vodni test na koneckou montaz a dale "baleni" a ven na odstavne plochy. Pak vlak a nebo kamiony A polygon valce jsou to nejak navrzene testy od konstrukteru motoru prevodovek tak ze ac se to nemusi zamlouvat - funguje to a uprome za dobu co jsem na valcich pamatuju jen jeden motor ktery se "potkal" . Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 paráda , strakapoud na fasádě .... co sem komu udělal ... skypeja ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 @Sawoy ta není chráněná.... skypeja ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 před 1 hodinou, Pe.Tr napsal: paráda , strakapoud na fasádě .... co sem komu udělal ... Potěš koště, soused s ním bojuje už od loňska a je to cca 10:0 . Díry jak kráva a na nové fasádě. Jedině tam udělat ochoz pro kočku ... Citovat
Sawoy Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Pe.Tr napsal: @Sawoy ta není chráněná.... Snad by ses nebál Spěváčkový .... tady teda jsou taky, ale zatím se věnujou stromům. Asi bych taky nevraždil, ale .... Tohle je taky dobrý .... Upraveno 22. srpen 2020 uživatelem Sawoy Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 Tak dopolčo dokončen nástřik C2 zítra dopolčo jen tak v klidu pomaloučku nasadím zadní podběhy ustavím auto zpátky na zvedák. A uvidím jestli budu mít náladu to dát na kola. Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 před 20 hodinami, ozzy56 napsal: totiž, když zatáhneš za start. šňůru za chodu motoru, cvrká to tak jemně (normálně se ale za chodu motoru toto nemá dělat) ale když je ten startovací mechanismus vadný, cvrká to pořád, i když nezatáhneš za šňůru, takže je to pak oprava za pár korun @ozzy56 ty jseš génius Z tak nejasného popisu chování sekačky jsi přesně identifikoval závadu. Sekačka dnes opravena vlastmíni silami Stačilo vyčistit, rozhýbat a namazat dvě packy, které jsou ve startovacím mechanismu. Dík! Škoda, že my se asi nikdy nepotkáme, ani jeden na srazy nejezdíme, máš u mě pivo Pe.Tr, ozzy56, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 letos s tím přijel sused, taky mu to cvrkalo, tak jsem mu to opravil a namazal, napadlo mě, že u tebe bude možná to samé Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 (upraveno) Dnešek bych nejraději z části přeskočil. Ráno s mladým k nám na zubní pohotovost...bohužel bez úspěchu, takže výlet do HK do nemocnice. Díky panu doktorovi z nemocnice za trpělivost, nemají to s malými pacienty jednoduché. Zub je venku, otok se již zmenšuje A já si dal s chutí pivko Upraveno 22. srpen 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
Goldinka Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 Prestehovano... A nyní bude následovat nekonečné vybalovani Citovat
Lihous Odesláno 22. srpen 2020 Odesláno 22. srpen 2020 Noo dnesek byla pro me "vyzva" tak ze jsem travil od cca 10hod do ca 20hod na letisti v Novaci. Zajimave prostredi pohodova parta lidi - snad jen celej den na slunku = pomerne slusne jsem spaleny ... Uvidime co vzniklo a co vznikne - mame asi 50Gb dat tak snad nejakych 5-7min udelame ... Péťa a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.