Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokacene dva stromy, likvidace toho, co z nich zbylo. Bleeee 😀 moje ručičky 😀 vysekana zeď v kuchyni dole a příprava na novou elektriku (tam Teda pomáhám minimálně, protože mě k tomu tchán s manželem nechtěj pustit). A samozřejmě oběd (jasně, to je přece moje práce 😂).

Večer se zhaslo a normálně... V místnosti byla tma! 👀 to sem zažila naposledy před... Tak šesti lety. Po těch dvou pouličních lampach, které nám osvetlovaly byt v noci, se mi opravdu stýskat nebude. A vůbec se netesim, že se do bytu musím ještě na necelý měsíc vracet 😀F6DA82AC-AEC3-4AFD-AB8E-F897C8606BA5.thumb.jpeg.a5afea66fc6513e7c826eda6253ea099.jpeg

09E52E20-942F-4F58-B53C-A993E67F6C27.thumb.jpeg.776d036125a4a0628aba63a254457908.jpeg

4C778216-B706-44E9-B0D6-16868BABCAA3.thumb.jpeg.5633377085df082281f2422fa83afab3.jpeg

E5444A56-A0DA-48C8-B805-8ABF35E61E80.thumb.jpeg.bcc9a0ab280a878d95a6ad2acdc1ce25.jpegE9E1FC4E-12D4-4CD1-9729-16ED2AC3C615.thumb.jpeg.2db329e5d98d00e93b4424ede354e5d2.jpeg

Odesláno
před 15 minutami, Goldinka napsal:

Večer se zhaslo a normálně... V místnosti byla tma! 👀 to sem zažila naposledy před... Tak šesti lety. Po těch dvou pouličních lampach, které nám osvetlovaly byt v noci, se mi opravdu stýskat nebude. A vůbec se netesim, že se do bytu musím ještě na necelý měsíc vracet 😀

Tak tomu naprosto rozumim...a pak kdyz se k tomu prida to ticho,kdy clovek neslyší žádného souseda nad nebo pod sebou...

Jinak ja tez pracuji...delam okno do nebe...

15962786831679056306639595552753.jpg

Odesláno

Tak dneska dopolčo  přezutý Ford Bronco i s rezervou. Odpoledne jsem byl zalezlej doma protože hic jako kjáva.

Včera jsem dopoledne trochu uklízel v dílně a odpoledne jsem o kousek pokročil v gumárně. 

WP_20200801_15_35_41_Pro.thumb.jpg.cee2577dc65b53f0c28512669cc92169.jpg

mám obloženou jednu třetinu stropu. Do toho zadního rohu přijdou " dvířka" protože tam je " energovod " tak kdyby bylo potřeba tam něco dělat tak abych nemusel rozebírat půlku stropu. 

Odesláno

Hm, tak takový okna bych chtěl mít do obytných místností. 🤔 Na to je záclona, či závěs, nebo žaluzie. 

Nevím proč, ale stále si při tvojich příspěvcích vybavuji, jak jsi si s ketty nebo jak byl nick povídal vzadu na sedačkách jak být finančním šéfem, nebo tak nějak a nakonec z toho byl komplot, že někdo má provize z AK. Že zrovna byly tablety. To byla cesta na Slovensko  @Bbb

Odesláno

Tam bude sklad, tohle se už obývat nedá. Loni to vyhořelo, navíc kdo by chtěl bydlet v baráku s 60 cm zdmi z opuky a okny na sever... 

S Kitty už delší dobu nejsem. 

Odesláno

@MilanF1 Mame hodne starej barak nekolik staleti

Zdi dole nekde vic jak 90cm jedinne co bych si nedovolil tam dat plastova okna to je pak  jako bonus mit vsude plisen.
A na sever pokud se da pruvanem barak ted v teple na akumulovat je to pohoda ikdyz mame ted dole 24/25°C je prijemny chladek oproti 26/27°C ktere mame v patre kde je uz klasika cihlova zed.
Navic nejaky "vykyv" teplot neni znat v hor.cca 1 nekdy 2 tydnu  ....

Ale do stareho davat nove moderni se proste neslucuje a bude se to stale "rezat" na vlhkost je tady stala vymena vzduchu - "pruvan" ....

Tolik ma zkusenost.

Odesláno

@Lihous pokud se vetra a topí,  plastové okno nevadí. 

Znám příklady lidí z novostaveb, kde topí na 18 stupňů, nevetraji a diví se, že mají plísně se slovy: "je to nové, to museli špatně postavit" ... a zároveň se v bytě suší prádlo. :roll

Odesláno

@MilanF1 Z casti souhlasim ale pokud jsou okna v dobrem stavu tak pro jejich bez udrzbu ziskam "co" ?
Pokud zustanou otevrene na mikroventilaci tak me plni stejnou fci ne zdrovna dokonale provedene "spaletove" okno a udrzba jednou za 10let nater ??
Dobra za rekneme 6/7roku nater.

Ve starem baraku proste vlhkost je a bude a nez s ni bojovat je lepsi ji nechat volne "vyvzlinat" a odparit ;)
A tedy pruvanem vyvetrat - omlouvam se za oznaceni techto ale snad je to takto pochopitelnejsi.

Odesláno

Ono právě není dobře vidět co máš zakrytý ... to pod tím krajem tašek vypadá jak nějaká pěna - co je vedle doleva? To by asi nebylo vidět kdybys měl překrytý plech okna. Leda bys měl dopěněný prostor mezi přesahem tašky přes svislou část plechu a vodorovnou částí plechu co leží na střešní lati.

Odesláno

Je tam penovy tesneni nalepeny na plechovym limci okolo okna...na tom taska a pod penovym tesnenim je kousek plechu...tak 2-3 cm....dle navodu tam ma byt mezi taskou a ramem okna cca 6 cm misto...ale ja tam mam 8...takze to stejne budu muset dorezat...a nejak to prichytit...

Odesláno (upraveno)

Lepší dobu si levá přední stahovačka nemohla vybrat :( jsem zrovna  na dovolený. Bez varování,  rána a konec. Poprvé jsem sebou nevzal vercajk :)

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno
před 17 hodinami, Lihous napsal:

@MilanF1 Z casti souhlasim ale pokud jsou okna v dobrem stavu tak pro jejich bez udrzbu ziskam "co" ?
Pokud zustanou otevrene na mikroventilaci tak me plni stejnou fci ne zdrovna dokonale provedene "spaletove" okno a udrzba jednou ......

Ty tou údržbou za 6-7 let nezískáš nic :) zeptej se ale ženy , co získá mytím 10 plastových  nebo 10 špaletových oken .  :D

Odesláno (upraveno)

@Davidak79 Zenu nemam a okna nemeju :)
Na hlavni ulici kde mame kaluze a s projetim temer kazdeho auta jsou baraky nahazovany ... naprosto zbytecna vec ;)

A pro zatim usetrenych cca 170tis muzu vyuzit naprosto jinak  :papa

(prosim berte to trosku s nadhledem)

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Vymalovana pracovna, dvě vrstvy. Kdyby alespoň nebyla tak členitá 😀 a vyklizeny zbytek bordelu po pokacenych stromech. A nejlepší bylo, že pršet začalo až ve chvíli, kdy jsme sedali do auta a vyrazeli dom. 

Jo vlastně, muž ještě rozporcoval verandu, tam si taky dost makl :) už aby byl tchanuv byt hotový, už tam chci taky být 😀

Před DD592529-FE2B-4ACD-BCAF-28CA03DC54FF.thumb.jpeg.1dca3da531bcfb89e0ef086f24f6693f.jpeg

PoD7704345-7066-4AF1-A096-0999F946C073.thumb.jpeg.8c9218401d26a6f7f2a36cdb0784ba96.jpeg

Malování sem nezvecnila, byla sem jak cunce 👀😀

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...