Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukám, že se čtyřletým výročím  svatby jsem žabař:D

Jinak dnes jsem zaplatil za vlastní blbost, protože jsem minulý týden zdárně ztratil jediný klíč od 406, tak jsem byl dneska nakoupit v "sekáči":D akorát to mám z kombíka tak nemám zámek kufru, ale bez toho to půjde:)

IMG_20200722_180346.jpg

Odesláno
V 21. 7. 2020 at 20:45, Havlicek.Lukas napsal:

mame kuchyn s jidelnim stolem a stejne jime v v obyvaku
je to o prioritach

u mamky je kuchyn se stolem tam jime a u tetky je standartni jidelna a je to takova "spolecenska mistnost"

asi je to jen o prioritach

Nevím jaká je priorita v tom, že, když je plus mínus jídelna jist v obývačce. Možná TV, pohodlnost, PC, lenost🤔, nevím. Proč si to pak každý  v projektu baráku nechá dělat. 

Odesláno
před 10 hodinami, PaKr napsal:

Koukám, že se čtyřletým výročím  svatby jsem žabař:D

Třeba ti to o to dýl vydrží a až budete mít 30 let někteří z nás už tu možná nebudou :roll

Odesláno

Návštěva stavebnin s taškou v ruce....jestli by neměli odvětrávací tašky na odpady....prodavačka ve stavebninách mi řekla že jako laik to nepozná... tak jsem se raději sebral...a šel jsem o firmu dál...a o paní jsem si pomyslel, aby šla radši prodávat housky...tam s tím laickým rozumem nic nezkazí...a v těhle stavebninách mě už neuvidí... :P

o obci dál a firmu dál mi paní poradila, objednala a ještě se celou dobu usmívala....tak jsem tam nechal nekřesťanský peníze za dvě tašky a spokojen jsem se naložil do bazenu :P teď mě čeká výběr dvou střešních oken...

Odesláno

já byl ve stavebninách s 5 kýblama pro kamenivo do betonu, maník neví jak to má spočítat--už od pohledu debil--tuším další problémy, tak volám vedoucího, ten koukne na kýbl, odhadne váhu, vynásobí 5 a platím :)

proč mají takové lidi ve stavu nevím, ale je to tak třeba i v nemocnicích...:(

Odesláno

No u doktora ...? U nas koncila pi.zubarka tak asi 2roky nebyl nikdo ted mame jednoho ale budou asi dva mladi Mudr. - a predstava ze dosavadni praxe a pacienti bude dal spravovat byla jen myslenka.
Pry toho ma moc a dalsi kolo registraci zari rijen ....
Kolega ma v pr .... blombu tak tam vola a ze pry boli vas to ?? Ne??   -  tak to do zari vydrzi ....??

Ok nemam problem s mladim ale pokud to mladi jeste NIC nepredvede mam velke rozpaky na co si hraji kluci mladi :)

A to verim ze ordinace byla zarizena od SkodaAuto ne od nich - ale to je ma domenka ne overena informace ...

A banka proste jednani ztroskotalo na poplatku 50Kc/mesic dostal jsem jen nabidku poplatku 500 na rok dva mesice zadarmo - tak ze dopoledne prvni prikaz k prevodu zitra druhy ....
A hle odpoledne kdyz jsem spal 4 zmeskane hovory ???
Ok kluci nenazranost se u nas nenese s pochopenim ... naopak

A je fajn ze je moznost volby tak ze maji jedinecnou sanci byt u konce ....

Pekny vecer ...

Odesláno

@Lihous .... holt v zemi, kde banka dokáže účtovat poplatek za vklad na vlastní účet musíš mít ostrý lokty. Teď jsem řešil povinný ručení na fiatího prcka: za 1.4 v hodnotě cca 35.000 s maximálním bonusem čili 246 měsíců bezeškodního průběhu už chce Direct 3600, z toho cca 600 dělají skla. Tak jsem vlezl na klik a nějaký další srovnávací portály a než jsem se pořádně zorientoval, už telefon. Slečna milá, příjemná, naprosto přesně věděla co potřebuje prodat, orientovala se, měla tah na branku. Tak jsme si hezky popovídali, sdělili si vzájemné telefonní sympatie a v dobrém se rozešli, neb to nejlepší co dokáže sehnat a to ještě s mimořádným požehnáním od šéfa je pojistka za 3300 - hádejte panstvo kde? No přece u Directu. Takže mi nabídla změnu pojištění z Directu na Direct a slevu 300 :D v okamžiku, kdy jsem před sebou měl kalkulaci od Allianz za 2400 a to prosím pěkně s navýšením škod z 35/35 na 150/150 mega.

Ale jak říkám, rozešli jsme se v dobrém a od září Allianz, nastaveno na roční nájezd 5000 km (je to nákupní taška pro tatíka a manželku, za dva roky pro dvojčata). Každý rok před výročím vyfotím tacho, když bude najeto míň, dostanu slevu, když víc tak doplatím (reálnej roční nájezd je tak 1000, tak jsem zvědavej na tu slevu).

S bankou se musí zacházet stejně,  s mobilním operátorem taky - co dva roky v dubnu zavolám že v červnu končí smlouva, co mi nabídnete když u vás zůstanu? A vždycky vyškrábou nějakou slevičku nebo něco navíc.

Odesláno

@Sawoy

s tou Allianz jsem byl spokojený, ale kolega mi říkal, že první rok pojištění je nájezd kilometrů nějak omezenýv půlce doby pojištění, nebo tak nějak, prostě když budeš mít hodně najeto v první polovině, automaticky platíš více--možná to pletu, ale informuj se radši jak to je přesně 😉

Odesláno

@Sawoy No povinne mame u CSOB limity snad 200mil ?? nejaky nadstandart asistence ... a podobne podekovani za bezskodny prubeh a odmenou "sleva + cca 800Kc"
Ne nemam problem zaplatit - kazdy chceme zit ale proboha proc to zvedaji tem co jsou Ok az budu bourat 20x do roka klidne neni s tim problem.
Tak ze mail a ac jsem uz zaplatil starou smlouvu mame novou smlouvu se slevou 700Kc - sakra proc to zkousi proc z nas delaji idi ...ty ...?

@pro ostatni  A banka si resi stale to sve "musime protoze to mame s sazebniku" pokud nesouhlasite Ok odejdete - vcera se prevedlo prvni cast drobaku dnes druha cast zitra treti ....
A v pondeli jedu na pobocku se zadosti o zruseni dvou uctu - proste nejde ustoupit Ok tak nebude nic ....
Stale volaji ale ja spim po nocni psal jsem jim to 2x ale jako kdyz to necte a zase vola dopoledne ... zamer nebo nejaky zoufalec ;)

Nanestesti neni zadny problem zalozit nejaky dalsi ucet a tam zase uzivat jejich sluzeb samozrejme zadarmo bez jakekoliv podminky ...

A kdyz to "zrekapituliji" tak:
Pyln RWE vuci EONu uspora cca 15tis / rok 7 rok - tehdy jsem chtel slevu 1000Kc je to neuveritelne ale pri utrate utrate 56tis me dle hlasu mladik poslal tak jsem sel ;) kolik jsem usetril si spocitejte .... !!
Sporitelna chtel jsem gratis ucet na dele nez 3roky ktere v te dobe byl v nabidce - opet NE tak ne - jsem u Monety a vse opakuji vse mame dozivotne gratis :) sic je to taky osekane
vuci zacatkum ale i tak zatim jsem na vypisu nemel jedinou kacku za nejake jejich poplatky
Ted podobne RB pokorna prosba o prominuti poplatku za rok 600Kc NEee nejde to Ok - pujdeme jinam kam nevim jeste ale uz "z principu" nezustavam ... :)
Jen poznamka za 5roku me 4roky odpustili tak ze spoluprace Ok ale ted po vymyslene korone to nejde :(

A klidne muzete napsat "chces vsechno zadarmo ale to nejde" a ja uz ted odpovim Ok to je pravda ale ja si u nich penize nechavam ja si je nepujcuju tak ze moje uspory i v malem delaji pro ne zisk ktery ja nevidim uroky NEJSOU vuci inflaci zadne :)
A hold nejsem ten co si za usmev necha udelat cokoliv.

Odesláno (upraveno)

mě dnes volala paní z banky , že má pro mě nějaké novinky , prej platím za účet zbytečně moc ( nějak si nejsem vědom že něco platím :D ) a že mě to upraví , tak jsem kejvnul že se tam stavím . POV -HAV řeším pouze přes známé , KLIK a pod ... se nečapou . EDIT: HAV  se chystám upravit , přeci jen auto něco ztratilo na hodnotě.

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno (upraveno)

Včera jsme jeli s Pepínem na dlouho slibovaný výlet do Lešan ve VTM. Pepínovy se to líbilo já jsem byl mírně rozčarován ale oproti Leteckému muzeu ve Kbelích o poznání méně. Všechny exponáty byli krásně vidět což u letadel nebylo. Ty kousky které byli v civilním provedení suprově nablejskané. Ale jako vojenského řidiče sloužícího na PV3S mě rozčarovalo že tam byli asi tři ale žádná s nejrozšířenější nástavbou VN (valník s navijákem) Co se týče Tatrovek tak tam je pár kousků ale žádná 138,148 ani 815 ani v tom klasickém provedení VN  je tam jedna 813 v provedení dělostřelecký tahač a je tam 815 4x4 kterou používal SOG v Afghánu ale u té bych řekl že na to jakou tam vykonala službu a kolika vojákům pomohla uchránit život tak je prezentována nevhodně. 

A dneska jsem byl na návštěvě u spolužačky (a školní lásky ) pro kterou jsem měl vždycky slabost. V březnu ji diagnostikovali rakovinu prsu  od té doby jsme si párkrát telefonovali a včera volala a říkala nechceš přijít na kus řeči . Jsem zdrhla z Prahy a jsem u mamky ta je na LDT místo mě a mě je tady nějak smutno a nějak nemám sílu se sejít s kámoškama protože jejich soucitný pohledy mě drtí potřebovala bych si pokecat o čemkoliv ale s normálním člověkem tak jsem jí slíbil že se zastavím chvilku po obědě no zakecali jsme se a domů jsem se vrátil asi v 16 pravda ještě jsem jí pomohl posekat kus zahrady protože na to momentálně nestačí  její manžel je jejími slovy milionovej chlap kterej se o všechno dokáže postarat a její velkou oporou ale je to kluk z paneláku a práce okolo baráku je pro něj všechno jen ne relax. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Lihous napsal:

@Sawoy No povinne mame u CSOB limity snad 200mil ?? nejaky nadstandart asistence ... a podobne podekovani za bezskodny prubeh a odmenou "sleva + cca 800Kc"
Ne nemam problem zaplatit - kazdy chceme zit ale proboha proc to zvedaji tem co jsou Ok az budu bourat 20x do roka klidne neni s tim problem.
Tak ze mail a ac jsem uz zaplatil starou smlouvu mame novou smlouvu se slevou 700Kc - sakra proc to zkousi proc z nas delaji idi ...ty ...?

@pro ostatni  A banka si resi stale to sve "musime protoze to mame s sazebniku" pokud nesouhlasite Ok odejdete - vcera se prevedlo prvni cast drobaku dnes druha cast zitra treti ....
A v pondeli jedu na pobocku se zadosti o zruseni dvou uctu - proste nejde ustoupit Ok tak nebude nic ....
Stale volaji ale ja spim po nocni psal jsem jim to 2x ale jako kdyz to necte a zase vola dopoledne ... zamer nebo nejaky zoufalec ;)

Nanestesti neni zadny problem zalozit nejaky dalsi ucet a tam zase uzivat jejich sluzeb samozrejme zadarmo bez jakekoliv podminky ...

A kdyz to "zrekapituliji" tak:
Pyln RWE vuci EONu uspora cca 15tis / rok 7 rok - tehdy jsem chtel slevu 1000Kc je to neuveritelne ale pri utrate utrate 56tis me dle hlasu mladik poslal tak jsem sel ;) kolik jsem usetril si spocitejte .... !!
Sporitelna chtel jsem gratis ucet na dele nez 3roky ktere v te dobe byl v nabidce - opet NE tak ne - jsem u Monety a vse opakuji vse mame dozivotne gratis :) sic je to taky osekane
vuci zacatkum ale i tak zatim jsem na vypisu nemel jedinou kacku za nejake jejich poplatky
Ted podobne RB pokorna prosba o prominuti poplatku za rok 600Kc NEee nejde to Ok - pujdeme jinam kam nevim jeste ale uz "z principu" nezustavam ... :)
Jen poznamka za 5roku me 4roky odpustili tak ze spoluprace Ok ale ted po vymyslene korone to nejde :(

A klidne muzete napsat "chces vsechno zadarmo ale to nejde" a ja uz ted odpovim Ok to je pravda ale ja si u nich penize nechavam ja si je nepujcuju tak ze moje uspory i v malem delaji pro ne zisk ktery ja nevidim uroky NEJSOU vuci inflaci zadne :)
A hold nejsem ten co si za usmev necha udelat cokoliv.

Přesně tak nenechat ze sebe dělat idiota a hloupou ovci, takhle když je pošle do zadele každý,  tak si to za chvíli nedovoli...

Upraveno uživatelem Charlie 1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...