Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No vono je to stejně nějaký divný, dává psa do vany a natrhne zebru nebo co, a ještě ke všemu o nějakou ohranmu vany. Pak ještě 4 měsíce kvuli ty zvěři nedejchá, nechapu. Buď chlastá a neví co piše, a nebo naopak dlouho nechlastal a nevi co piše, ted nevim :D:D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
Před hodinou, Klemoň napsal:

Něco podobného jsem zažil od doporučené firmy na dodávku splitové klimatizace, Také jsem jim napsal, jestli ta cena je opravdu bez DPH . . . . . . .   a byla :bacha   

Opravdu nechápu , jak může někdo udělat nabídku za 29 600,- a další za 35 900,-    + DPH (oba).   No vlastně chápu - je mezi námi hromada lidí , kteří si srovnávačku nedělají a platí . . . .

Kazdej si svoji prace ceni jinak :) nam se nabidku u multisplitu lisily o 100tkc.

Kdyz jsem stavel barak, tak mi tatovo “kamarad” nacenoval okna, kdyz prisla nabidka, tak byla suverene nejdrazsi. A jeste ten umelec nechal v nabidce nazev firmy, od ktery to preprodaval. Ta firma mi nabidla okna za 230tk a on za 280tk :D

Odesláno

Tak multisplit na barák už je jiná cenová kategorie , než jeden split na dva pokoje ( 1,5 pokoje) :mrk    On ten multisplit je vlastně násobky splitu . . .    Ale to asi víš :super

JJ - není nad kšefty s kamarády. A když to podělá , tak ještě přijdeš o kamaráda . . .   :papa

Odesláno

No jako kdyby to byla komplet rekonstrukce tak neřeknu, ale oni v tom nejsou rozvodu elektro a voda.....chybí tam dvě okna....co měl nacenit....jako to mi je pak na prd když se stejně nedobeřu konečný částky....

a stejně nakonec padlo rozhodnutí, že to teda udělám sám...bude to dřina, ale než aby mi tu vrtali vrtáci co nedokážou udělat ani pořádně cenovou nabídku....holt si zase trochu dovybavím nářadí....žena počítá s tím že její nový pokoj bude dočasně obývák...tak se bude rekonstruovat pomalejc....

Guest Scratch
Odesláno
před 4 hodinami, Pepito napsal:

@Scratch, Jirko, žebra nejdou natrhnout ,leda narazit nebo zlomit. :D :papa

hnidopichu, kdyby ses lepe ucil prirodovedu a lidske telo a nekoukal jen na kozy, tak bys vedel, ze existuji i mezizeberni svaly :D:D :D , ktere natrhnout jdou

před 2 hodinami, Péťa napsal:

@Pepito Znáš Jirku :D Ono nejde ani 4 měsíce nedýchat ;):P To nezvládne ani Chuck Norris, natož @Scratch

musis cist poradne........... nemohl dychat normalne , osatni dychani mi slo, treba vsede :D 

před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

No vono je to stejně nějaký divný, dává psa do vany a natrhne zebru nebo co, a ještě ke všemu o nějakou ohranmu vany. Pak ještě 4 měsíce kvuli ty zvěři nedejchá, nechapu. Buď chlastá a neví co piše, a nebo naopak dlouho nechlastal a nevi co piše, ted nevim :D:D

natrhl jsem zebra, ne zebru ty popleto :D

Jo prdelky prdelky, hosi :D , ale tenkrat jsem myslel ze nedojedu domu z chalupy, protoze doma mame nastesti sprchac :D 

Odesláno

Co je to ten zebr kterýho jsi natrhnul? Nemá to být zubr?

Odesláno

Tak podlaha slozena zase zpet...ke konci jsem improvizoval a posledni rada blbe sedla...takze budu muset koupit balik a dodelat to20200423_185909.thumb.jpg.9976a4c4bd4495ad103e562292456571.jpg...a jak @Scratch ze to nebude sedet barevne ci rozmerove kvuli jine sarzi...tak mel pravdu...ale je to jedno...nesedi to stejne i kdyz jsem pouzil zbytek co tu byl stejny sarze...je to oslapany...a ty novy dily jsou proste jiny...az odrostou deti udela se podlaha nova...😋

Odesláno

Další věci do kuchyně dovezl dravec z Top trans... Borec s plnovousem, v klobouku, v kabině Tranzitu smrad jak v chlívku. Už po telefonu "milý" pán "To já Vám volat předem nebudu, na 12 tam budete, nebo jedu dál" :myslim

Ve 12:20 parkuje před domem a otvírá zadní vrata se slovy "Kráva mi říká do telefonu, že  si nic neobjednala, tak jsem jel dál..." auto plné  židlí co si "kráva" neobjednala 😂 a on se nemohl dostat do zadu k mým balíkům😂🤣😂

Ve finále sám vyškubl myčku a troubu, zfalšoval můj podpis a prostě jel dál...:papa

Dobrá komedie 😂

20200423_155340.jpg

Odesláno

neni to dnes ale prubeh asi poslednich par dni (a vlastne prubeh tohodle roku)

o te korona .... se zminovat nebudu - ale letos si asi "uziju"
v unoru sem zjistil ze dcera tety spadla do studny a utopila se - 3 dny ji hledali - nasli ji az na zahrade ve studni o ktere ani majitele nevedeli (6 let)

v utery zemrel deda v pozehnanem veku 88 let - nebylo to na virus - stari a roztrousena skleroza - bohuzel kvuli narizeni vlady jsem se rozhodl ze s bratrem na pohreb nepojedem ( rizikove povolani + bylo podezdreni v rodine na COVID) navic sestra zijici v anglii by stejne nemohla dorazit - takze si to odbydem az se uvolni situace

a dnes ??  kamaradka (31) byvala pritelkyne svagra (skoro svagrova) zemrela v nemocnici (info o pricine umrti nevim)
mela leukemii a maleho syna jako "samozivitelka" - ne dite nebylo svagra - aspon tak to prezentovala ale presto jsme s ni byly za dobre proste "kamaradka"

doufam ze tohle bylo tenhle rok uz vse

Odesláno

@Havlicek.Lukas Noo mam podobnych epizod za sebou tez a uz nekolikrat jsem si rikal ze snad byt ani hur nemuze - muze....
Hlavne to "nejak" prezit a verit ze bude lepe ale ted kdyz jsempred chvilkou videl nejake to prhlaseni vlady - tak si zcela nezrizene jdu otevrit neco po cem me bude "dobre" a zitra budu skutecne jen odpocivat.

To je ta chvilka kdy si clovek rika "je to jako mozne" .....????!!!

Tak ze preji pevne nervy a proste jen prezit ....

Odesláno (upraveno)

nejhorsi je ze oblek radsi ani neuklizim - babicka z mamciny strany je na tom taky dost spatne - ta si me uz 10 let plete s bratrancem - o nejmladsi pravnucce (moji nejmladsi dceri) ani nevi ze existuje a stryc (bratr mamky) za posledni rok taky prodelal nejaky moribundus a zhubnul skoro polovinu svoji vahy

cely zivot bojoval c nekolika nemocemi mimojine "ruzi" na noze a ted ho dostane nejaka uplne pitoma nemoc (stari  to nebude)

byl sice pri tele - proste kus chlapa - kdyz sem ho videl naposled vypadal jak smrtka - chybel mu jen cerny plast a kosa
ale zase se drzel

hold jednou to proste prijit musi - jen clovek je tvor semtimentalni 😪

nejhorsi je ze mam rodinu roztahanou pres pul ceske republiky
ja ziju v Koline
od mamky rodina je na jizni morave
a od tatky rodina zase v Jesenikach

takze jsou diky tomu vzacnejsi jelikoz je nevidim kazdy en

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Tak a od včerejška mam už konečně splněno hotovo a zagumičkováno odzadu velký pro dospěláky 80 kousků,ve předu pro 10tiletyho 16 kousků a v prostředku pro oba dva mladší 8let a nejmladší 6let,ty to mají napolovic18 každej 9

20200422_133741.jpg

20200423_203411.jpg

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

@Fruktis ono to bohuzel tak byva. I treba stejna sarze uchovavana nekde v suchu ve sklepe 4 roky uz je problem pak na vymenu nejake spatne lamely. Mam doma vytopenou plovoucku uz asi 4 roky a porad cekam, az zacne korytkovatet, tak pujde z domu. Uz chroupaji zamky, takze ji davam rok, maximalne dva :D 

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

K tomu co psal Lihouš a Lukáš. Na vojně nás učili že nejhorší smrt je z vyplašení a je to velký kus pravdy.  Bohužel ta situace okolo ku.va viru těmto faktorům strašně moc nahrává a ono se není čemu divit když veřejnoprávní televize jela xx dní speciální vysílání  o této záležitosti ale když to člověk sledoval tak zjistil že tam víc jak polovinu času melou ty samé informace které řekli ráno do 9 hodin pak se možná večer přidalo pár nových informací to samé komerční televize xx dní večerní zprávy o tom samém a melou o tom víc jak 50% času té relace informace které by šli říct během 3-5 minut. Pak se není čemu divit že lidi jsou vyplašený a že nejdou doktorovy když jim je zle páč si řeknou ty vole budu tam sedět mezi chrlákama, doktor mi řekne že je to zastuzená rýma a ještě od tama něco domu zavleču. A pak ředitel vcelku velký nemocnice když ho pustí ke slovu o něčem jiném říká že jeho mačaft neviděl za posledních xx let tolika protržených střev od " blbého zánětu slepého střeva " což v době před ku.va virem byla zcela banální záležitost. 

Vidím to i na sobě je tady známo že jsem dárce krve, od začátku roku mi chodí pozvánka na darování  cca každý druhý týden ještě jsem tam nejel. Ano z toho všeho jak nás masírují média jsem vnitřně vyplašenej a nejedu tam. Ne nemám strach že bych něco chytnul na TO nebo ze samotného odběru ( po 60 odběrech by to bylo asi divné) ale nemám dobrý pocit z té cesty tam a zpátky.  Když jedu do obchodu tak si tam daleko víc všímám věcí který mě dříve nechávali chladným protože kdo někdy pracoval v obchodě tak ví jak se se zbožím zachází a je jedno jestli jsou to šrouby, plechovky s barvou nebo rohlíky prostě je to materiál. Včera jsem byl na nákupu s máti, máti byla u řezníka já jsem čekal venku přijel pekař takovej hodně snědej klučina vyskočil z kabiny tý dodávky šel dozadu a vytáhnul asi 30 kilovej plastovej pytel v tom naházený housky a rohlíky a šel s tím do toho krámku když vyšel ven tak mu říkám hele to jako nemáte bedničky že to vozíš takhle a on bedničky máme ale šéf spočítal že dezinfekce a čištění tak jak je nařízeno by stála týdně skoro půlku vejdělku takže se to vozí takhle v pytli protože ten je jednorázový a levnější. Před ku.va virem bych si takový věci ani nevšimnul a tu housku bych si normálně koupil a chrochtal bych si jak je dobrá. 

Takže už aby se to dostalo do nějakejch těch kolejí ve kterých to pojede a mi se naučíme s tím žít a vrátíme se pokud možno k tomu na co jsme byli zvyklí i když si myslím že díky mediální masáži to bude dost těžký.  No a ten včerejší a noční veletoč co předvedli mocipáni to nebudu komentovat neb politika se zde nenosí a asi by to stejně nebylo k přečtení páč neviditelní cenzor by to vypípal.

Odesláno

@Scratch tak ještě ze to tu nemam na přehlídky...takhle se to brzy osoupe do stejnyho stavu a bude to v cajku😋

Rano me vzbudila rozvozova sluzba...ze mi vezou troubu...si clovek nemuze ani prispat...😂

A dnes me ceka montaz skrinek do koupelny a az sundam stary umyvadlo, tak na nem budu trenovat vyriznuti otvoru pro baterii😂

Guest Scratch
Odesláno

jdu rozmontovavat jednu trampolinu a nalozit na vozejk a odvezu to na chalupu, a druhou, na doma, smontovat..... 

Odesláno
před 27 minutami, Fruktis napsal:

@Scratch tak ještě ze to tu nemam na přehlídky...takhle se to brzy osoupe do stejnyho stavu a bude to v cajku😋

Rano me vzbudila rozvozova sluzba...ze mi vezou troubu...si clovek nemuze ani prispat...😂

A dnes me ceka montaz skrinek do koupelny a az sundam stary umyvadlo, tak na nem budu trenovat vyriznuti otvoru pro baterii😂

Ty máš akrylátový umyvadlo? Protože, co vím, tak vrtat otvor do vany jde pouze do akrylátový nebo starý plechový smaltovaný. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...