Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, Lihous napsal:

Pradlo delit dle barev a vlakna

To jako chceš říci , že hodíš pletený svetr s džínama do jedné várky ??? ☠️    Smát se budu já až vyndáš svetr rozškubaný od zipu  :roll .   Jasně že neřeším triko a trenky ,  ale kdo tvrdí , že netřídí podle materiálu , tak asi dlouhodobě nepere :roker

Ale spíše to bylo o tom jakou pračku a ne o tom jak kdo pere - to je jeho věc že :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 17 hodinami, Charlie 1 napsal:

Se bojíš,že by ti to neprošlo ?🤔

urcite by to neproslo. Mracitka, folie na prednim okne, samolepky na zadnim okne, 

na volvu duplex apod.

dalsi veci je, ze mondeo usetrim ty hovadiny to vytacet na 5000 otacek.....

Odesláno

@Klemoň Ano netridim ...
U nas se nejake to extra nevede - nepotrebujeme to
Tak ze "ryfle"tricka"kosile"slipy"trenirky"i"ponozky" ......  prosim vse najednou ....

Vim jsem barbar ale funguje to ono je vetsinou vse jak jsem napsal barevne a zaklad je "bavlna" pisou to na etiketach - tak ze ono neni co moc tridit.
Svetry od ASIAshop jsou jedno nez se to nejak zacne projevovat tak se to rozpadne ;)

Tak ze tak mam to nastavene tak nejak jinak - a uc me cerstveho padesatnika jinemu - ono nas to naucil cas ....

A do prace to nepotrebuju v aute za volantem tez ne spis je vyhoda byt v "sepranem" a do dilny pokud je cas nebo na zahradu .... 
Tak ze asi tak nejak no.

V kazdem pripade mam jine veci pred sebou tak pracku nejak cas resit neni.
Ale verim ze neznejsi polovicky omdlivaji jen kdyz si to ctou - a obdivuji je kdyz treba sousedka po ranu vyrazi jako snehurka v bilem a vecer se vrati stale stejne cista.
To ja si vemu bile tricko a nez stihnu dojit k autu jsem uz jako cune 😁😂 tak ze ono to je i prakticnost ....

Odesláno
před 53 minutami, Lihous napsal:

To ja si vemu bile tricko a nez stihnu dojit k autu jsem uz jako cune

U chlapa je přeci tohle normální.... Nad tím bych se nijak nepozastavoval, to umím také.... :aut

Odesláno

Byl jsem svedkem lynche rozvozu pizzy...lidem to uz asi leze na mozek..

V obchode jsem byl za debila ze jsem si koupil jen margotku...zbytek nakupujich ceka konec sveta.

Uz jen dvacet dni v tyhle hlavni dire..

Odesláno
V 11. 3. 2020 at 11:57, radim.1008 napsal:

Neudělal jsem nic. Jen si byl u doktora pro neschopenku. Sejmula nás doma chřipka. 🤧🤒 Jeho první otázka byla, zda jsem nebyl lyžovat v Itálii nebo Rakousku. Řekl jsem mu, že fakt ne s tou svojí sešroubovanou nohou. :D

Dnes druhý kolo, tentokrát se Zůzou. Ta je na tom hůř jak já. Zánět dutin a antibiotika. Je jak malý kotě, kterému teče rýma i z očí. Doma vyhlášen stav nouze na dobu neurčitou. :D

Vašek už jenom kašle. :roll

Odesláno

Jo a pozor na nový virus - už to leze na palici i některý zde přispívajícím , nejen těm nakupujícím . . . .  :papa

Odesláno

Dopolko s máti na nákupu. V Penny všechno v pohodě regály byli s ohledem na personální stav úměrně naložené po obchodě se pohybovalo vícero " frontových bojovníků" ale to jsem přisuzoval tomu že je sudé datum a důchody jsou vypláceny v sudém datu. Jinak  rumu a podobných léčiv byla zásoba také dostatečná.  Vpodvečer  jsem byl něco vyřizovat v Praze a jel jsem okolo několika obchodů a tam muselo být jen podle toho co bylo vidět na parkovištích boží dopuštění. Chtěl jsem si nakoupit nějaký proviant na zítřejší a pozítřejší službu na odtahovce ale když jsem to viděl na parkovištích tak jsem to vzdal a budu doufat že nezhynu hladem za ty dva dny. 

Odesláno (upraveno)

Zajeď si do Itálie , tam fronty nebudou - SZ

Doplněno pro @Péťa - a řekni , že ne !!!   Pořád se tu píše jen o tom viru , jakoby nikdo nemaloval, nedělal podlahy, nepral a pod.  :xvul

Jakoby nestačilo jaký je to průšvih samo o sobě !!!              Téma je o tom , co jsem dnes udělal nebo snad ne ???

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Havlicek.Lukas No ano jde ale pokud je nejaky zaseknuty tak nejde - uz jsem tomu dal asi dve hodiny a zadny vysledek - zitra az prijedu z prace tak to prostriknu nejakym
sperejem na povolovani zarezleho a uvidime - jak jsem napsal kdyz to nepujde tak to proste zkusime vykopnout a uvidime  - max bude o trosku vic starosti ...  :(

Toto je jen "plus" baraku jez zaklady sahaji snad nekam k 18stoleti :(  a proporce jsou jake jsou ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...