Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mám to za víc dní:)

v neděli jsme se švagrem (během grilování) překostřili LZ světlo na jeho 307

včera na bowlingu:D

a dneska jsem druhému švagrovi na jeho Focusu měnil olej, sehnali jsme kolo na 15" plechu, které šlo jako normální rezerva (místo dojezdové) a v kufru jsem mu přidělal hasičák

hasičák fokus.jpg

Odesláno

Včera a dnes ráno kolem 7 nástup s bouracím kladivem na demolici panelu abych měl přípravu na sobotu to tady budou skorobráškové a budeme kopat základ pro vjezd. Zítra ráno to doladím a bude přichystáno. Ale v tom hicu je to o zdraví takováhle raubírna. 

Odesláno (upraveno)

potvrzuju, prijel jsem ho zkontrolovat, zda to s tim kangem dela spravne :D 

jinak me dneska Adelka udelala radost :)

caberg-droid-iron-4.jpg

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Ráno zubařka, laboratoř a úprava protézy - fantazie.

Poté jsem zapojoval Ground Zero GZNA 4330XII ve trojkovém superbu v kombajnu. Někdy se až divím co lidské ucho snese za kravál. A to si kolega ujíždí na HardStyle žánru. Pochopitelně to u Globusu někoho trošku asi naštvalo a tak jsme se museli legitimovat policii a byli jsme napomenuti za dělání kraválu na veřejném prostranství bez pokuty, domluva.

Odesláno

Tohle se ladí doma a ne na prostoru, taky rostu z kámoše co přifrčí s Mitsu gt a na ulici to vezme volume doprava, jak, že to hraje, tak ho musím hodně krotit. 

Odesláno

Dneska s malým návštěva zoo ohrada v hluboké...na centralnim parkovišti v hluboké jsem využil wc a pánovi se zdálo divné že tam jdu i s kočárkem...Tak jsem se ho zeptal kde ho mám teda uvázat když se jdu vychcat...pak čuměl jako puk a ani nepozdravil..Tak mu tu kadiboudu příště pokropim z venku abych byl normální..😋

Jinak zoo pěkná...celkově upravená a dokonce i občerstvení bylo opravdu občerstvením😋

A v tomhle vedru byla i liduprazdna..naštěstí od rybníka foukal pořád vanek tak i na slunci bylo celkem příjemně...

Odesláno

Prave jsem se vratil z Prahy - uzasne to mesto uzasne to pocasi a celkem uzasni ridici - dnes na me troubil jen jeden "trouba" co nepochopil co jest zip.
Koupil jsem co jsem potreboval tedy dalsi dva gimbalky pro mini kamerky z jednoho mam obzvlast radost.
Udelala se sbihavost u dvornich kluku co toto na nasem aute delaji ....
Cestou zpatky jsem se asi 3x zastavil a mezi baliky se slamou si zalital s dronikem tak ze vzniklo neco jako 30min zaznamu pri ztratovem case cca 2hodin :(
Proste narocnejsi konicek na cas.
A uplne na konci cesty se zastavil u kamose co privezl "ostre cigara" z masa poctive zauzene - tak ze az na to teplo co bylo fakt "spatne" byl den celkem uspesny  ....

Odesláno

Návrat z krásného jihu do středu pekla..prahy...protijedoucím jsem nezavidel..žádná nehoda a kolony jen kvůli blbcum co si v koloně nechávají 200-500m mezeru...

Odesláno

Noo mezera je preci proto ze nebude popojizdet a "trapit" spojku ..... :)
Bonus je pak "zip" a to je skoro konec ....

Tez jsem prijel ze sveta nedalekeho  - Chotusic

A jdu si zaletat snad bude vetsi klid nez za volantem.

Odesláno

Dnes vykopán základ na vjezd. Začali jsme se skorobráškama nějak v 8 a ve 12 bylo hotovo. Sám bych se na tom drbal minimálně 3 dny. Příští týden bych rád začal s betonováním akorát trochu čára přes rozpočet myslel jsem že začnu v pondělí ale dostal jsem na Po + Út ježdění takže se půjdu sklouznout a betonování holt od středy . 

Odesláno

Právě návrat z 50tin kamarádky .... sud jsme zvládli kýtu taky ... ráno uvidíme jestli vystačím s matesama nebo dojde na česnečku .. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...