Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem nainstaloval venkovní umyvadlo abych nemusel pořád lozit do koupelny když si potřebuju venku umýt ruce. 

WP_20190504_17_12_15_Pro.jpg.1aecf5c7c392b16ddda8f5aa13c03ae2.jpg

zítra navečer jedu do Prahy tak dokoupím materiál abych dopojil odpad a musím koupit venkovní zásuvku aby jsem zapojil i elektriku aby tekla i teplá voda. Jo a teď jsem se nas..l a zatopil jsem protože to počasí si z nás dělá blázny.

Odesláno

jako není to ideální ta pancéřovka mohla být kratší ale když jsem to kupoval tak jsem nebyl rozhodnutý kam přesně to umyvadýlko v tom koutě dám a ta baterie to je taky takové řešení za pár stokorun lepší by bylo tam dát průtokáč ten by možná dokázal krmit i wapku teplou vodou jenže průtokáče za A) jsou o dost dražší a za B) mají mnohem větší příkon a spotřebu tak jsem zvolil tuto na zimu se to bude stejně sundávat.

Odesláno

@Vena garážmistr To jsem zvědav jak budeš spokojenej s tou baterkou ... Já o tom slyšel hrozny věci ale znáš to ... Lidi toho nakecaj ...

Odesláno

Asi takhle ségra ji má v mobilheimu už asi čtvrtou sezónu. A nestěžuje si není to žádná hitparáda ale žít se s tím dá. Já jsem tomu taky nevěřil že to může fungovat a kdybych nevěděl že to u ségry funguje tak bych to nekoupil. 

Odesláno

Výlet vlakem do Trutnova...v neděli asi ne zrovna dobrá volba..bylo tam mrtvo...:aut

Ve středu nebo o příštím víkendu pojedeme do Jaroměře do vytopny- muzeum vlaků...jelikož malého dneska očarovalo nádraží v trutnově..samej vlak:aut

Odesláno

Tak dnes jsme s tatíkem rozeběhli nový projekt. Po švagrovy zůstalo u ségry na pozemku torzo stavby chtěl z toho mít dílničku a garáž na motorky. Zůstal tady i materiál ze kterého to chtěl dělat takže dnes jsme s tatíkem zahájili dostavbu. Zatím je v plánu že tam s tatíkem zřídíme dílnu s tím že ségře tam necháme kousek místa kam by si mohla na zimu odložit nějaké ty krámy co se uklízí ze zahrady.  Je fakt že švagr neměl úplně blbé nápady ale realizace těch nápadů u něj byla katastrofická takže dnes jsme dopoledne asi dvakrát říkali že to raději zbouráme a postavíme znova že to nemá ani jeden roh do vinglu apod. ale nakonec jsme se kousli že to uděláme z toho co je. A moje vize je že do konce května bych to chtěl mít pod střechou tak aby tam neteklo nějaké detaily když budou chybět není tak podstatné. 

Odesláno

Dopoledne od 9 hod 4 hodinky s motorovkou a klády o průměru až 60cm a od 15.30 do 19.30 400km za volantem :D jdu vyvenčit čubu pak váleníčko až do 5,25 hod :D

Odesláno
před 32 minutami, Pažout508 napsal:

:super ty se tý násady nechceš nějak pustit :D

kdepak tady žádný kopání není. To bude zase v červnu nebo červenci to budeme dělat vjezd ke ségře na pozemek. 

Odesláno
V 4. 5. 2019 at 22:10, Vena garážmistr napsal:

Nejdřív nebyli prachy to dodělat pak nebyl čas a teď je to kombinace obého. Si říkám že na důchod ten barák dodělám.

V tomhle duchu jedu taky, akorát kratší dobu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...