Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zlatej Avast .... a jinak máš pravdu. Dělám denně přírůstkový zálohy (automaticky Cobian Backup) a jednou týdně ručně připojím další samostatný disk, uklidím to na něj a pak zase odpojíme, a to i od od 220. 

Odesláno

No bodejť .... kór když tam kromě nenahraditelných rodinných fotek a videií apod. mám data který 25 let živí tři lidi. Akorát že vzhledem k tomu to mám vlastně opačně:  data jsou na síťovým 2TB disku (NAS, bez zrcadla), čili k nim podle přidělenýho oprávnění můžou všichni, a denní automatický zálohy se dělají na notesy, takž v terénu má každej s sebou čerstvý data i od ostatních. A svůj notes pak ještě denně automaticky zálohuju na 250 GB SSD 2.5" a pak týdně ručně ještě na ten "odpojený" externí 3.5". Pár souborů bez osobních dat  který se mění i několikrát za den ještě lítá na cloud. A pokud jde o to čištění tak 790 ročně za Avast Cleanup Premium mi nepřijde nijak moc. :papa

Odesláno (upraveno)

Zalohovat tak aby to melo smysl se nauci kazdej az po prvnim pru*eru! Mne to potkalo jeste na ATcku pred vic nez 30 lety kdy odesel jedinej 20MB harddisk s dulezitejma datama za rok. Kolegove rozebrali disk a vymenili cteci hlavicky!

Tyden prace a data byla na svete. A od te doby zalohuju vsechno:papa

Upraveno uživatelem pesastor
Odesláno

Heh .. to byly doby ... HDD 20MB, pamatuju. M602, T602. Win 3.1 byla revoluce :D ... ale vydržel jsem na nich přes všechny "inovace" až do XP. Vlastně jsem mezi tím měl chvíli 95 nebo 98 .. už nevím. Ale už jsme asi :xvul   :mad:

Odesláno

Ale my se bavíme o počítačích, né o archeologii :D

Odesláno

No spíš to vše dokazuje, že člověk nemá používat nástroje, u kterých neví, jak se používají.

Eset online využívám často pracovně a nikdy se mi nic takového nepovedlo. Stejně tak u CCleaneru.

Taky si sám nepřezouvám pneu na ráfcích, i když je práce se zouvačkou a vyvažovačkou údajně snadná. Nikdy jsem s tím nedělal a na svých kolech se to učit nehodlám.

Odesláno
před 2 hodinami, Péťa napsal:

Aháááá. A já myslel, že se tady poměřují oháňky :D

...ale, napsat to musím. Já se jednou významně přátelil s jednou dívkou, která měla na 8" disketě nahranej sokoban. Měli XT 186 doma :D s grafikou hercules nebo jak se to menovalo :D no, něco sme se nahráli u ní doma...i toho sokobanu :D

pardon za OT :mad:

Odesláno

Dnes? Po ránu návštěva zubařky s prosíkem jestli mě vezme na ošetření, páč moje na jaře zavřela a od té doby nikde v okolí neberou.Výsledek? Rozvrtaný zub s nějakou léčivou vložkou a provizorní plombou. Dopoledne potom rehabka a cvičení nohy.

Odesláno

tohle jsem zažil , doktor zavřel ordinaci a já to netušil . Chytil mě zub dvě bezesné noci a protelefonováno vše v okresu , nikoho to nezajímalo i když jsou povinni ošetřit ( vlez k někomu natruc a on mi pak vytrhne i jazyk ). Pak mě vzal nějakej alahovec :D byl jsem šťasnej že mě vzal. Zubní hygiena 700 kč k tomu  rozvrtanej zub , léčivá vložka pak po několika dnech kořenová výplň za 900kč měl jsem dvoukanálkovej zub tak to bylo za 1800kč :D

Odesláno (upraveno)

Objednala si mě na 4.února, že se uvidí, jestli léčivá vložka zabrala. Když jo, tak dostanu plnohodnotnou plombu. Mladá, milá, sestry taky. :D A nic nechtěla... :super ...zatím :D 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Dozvěděl jsem se co ve skutečnosti znamená zkratka ŘSD.

Ví někdo?

Odesláno

V pátek večer jsem zjistil defekt, dojel jsem s ním na chalupu, o víkendu jsem byl líný jej vyměnit za rezervu, tak jsem to dneska nechal opravit, zdroj úniku byl na vnitřní straně alu disku, po obvodu v délce asi 1/4.

Posléze jsem sjel do šoking parku dokoupit nějaké ty drobné dárky, které si žena sama nevybrala a pak jsem během 2 hodin jezdil po celé ostravě jak debil a v každém servisu, kde údajně dělají všechny značky telefonu mi řekli, že bohužel HTC nedělají, že se to nevyplatí. Až jsem nakonec našel jednoho maníka co se toho nebojí ale nyní je jaksi zasekaný. 

Odesláno

Tak nakonec vse spatne je pro neco dobre.
Instalace je doma i v PC - skoda jen prace se strihem - tedy dan za hloupost.
Tak ze znova a lepe.
Cesta super.
Kafe nakonec nebylo tak alespon par fotek z prapra mobilu ;)

171220184016.jpg

171220184013.jpg

171220184004.jpg

171220184003.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...