Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno návštěva pily v Kunčicích, objednání výroby dřevěných polí do plotu. Potom vyzvednout u švagrové helmu pro manželku. Rychlý oběd a následně 150km s manželkou na skůtru po okolí, na čumendu, pito+pivko, jinde zase oběd ve vyhlášené hospůdce a na závěr grilované klobásky u tchýně. Včil na kanapi u Prostřena.

37393480_1818663718222476_447458802522914816_n.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Takhle doufám zítra autobus vypadat nebude. :bojim :D 

Dnes nastal den, na který se těším už od nového roku. Začala mi dovolená. A rovnou jsem si vzal tři týdny. :mrk  Odpoledne jsem posekal zahradu, a navečer umyl auto. Zítra naložit a vyrazit směr moře. Už se těším. 

Odesláno (upraveno)

Po letech jsem donutil ženskou respektovat systém kde se prostor kufru nevycpava desítkama igelitek a všelikých balíčků apod. 4 přepravky s jasně daným obsahem a pořadím uložení 2+2 na sebe. Pak stan kterej přijde ven první apod. Mezi sedačky (jezdíme ve 4) kemp. stolky a křesla. Příklad z loňska (letos je to vyladěný líp).

SET 1.jpg

SET 2.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Večer jsem provedl prověrku Burgmana na zítřejší plánovaný výlet do Trutnova, který se nejspíš neplánovaně protáhne i jinam. Tipuji Les království, Zvičina atp.

Odesláno

Tak jsme měl na dnes noční. A s kolegou který je čerstvě po zkušební době tudíž toho umí jen o trochu více než já ale praxi v tom má téměř jako já takže ideální dvojice na náročnou páteční službu kdy se domů  stahuje největší " éro " z naší flotily A 330  které se do hangáru ani nevleze a nechává se před hangárem naštěstí se tahá jen jednou za týden protože lítá po celém světě.  Ale vše dopadlo podle očekávání v pořádku.

Dopoledne jsem odvezl Pepina z dovolené u našich dnes odjíždí na dovolenou s druhou sestrou a její rodinou.

Odesláno

Dnes proběhl plánovaný výet na pěchotní srub "Na pahorku" u obce Bezděkov u Trutnova, který má ve správě přítel manželčiny kamarádky.

http://www.ts44.cz/index.htm

Pak jsme se šli podīvat ještě na sousední srub a zrekonstruovaný řopík. Tuto část výletu jsme zakončili obědem v penzionu na Poříčí v Trauči. Po obědě jsme s manželkou pokračovali na Gablenz, přehradu Les Království a Zvičinu. Domů jsme se brouzdali okreskami okolo Miletína, Lodína a Nechanic. Celkem asi 200km, od 8:30 do16:30. Manželka spokojená a Burgman šlapal jako hodinky.

Odesláno

@Hafity Teď nevím, co myslíš. Ten off topic, co patří úplně do jiné sekce? Nebo mi unikla nějaká čestinarska perla :myslim

Odesláno (upraveno)
před 29 minutami, StibTo napsal:

@Hafity Teď nevím, co myslíš. Ten off topic, co patří úplně do jiné sekce? Nebo mi unikla nějaká čestinarska perla :myslim

@morepower už to částečně opravil, šlo o perličku.... OT jsem přešel s nadhledem sobě vlastním...

Ale je fakt, že akát je luxus.... Půl kubíčku jsem měl tu čest prohnat krbem :super

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

já tam měl původně "krasnej" místo krásný, páč sem to chtěl napsat "krasnej den" jenže já mám ty soboty rád všechny :D, tak jak sem to přepsal, sem to ňák přepsal necelý. Nebo?

jinak akát je zatím mnou vyzkoušený nejlepší dřevo na topení. Prý lepší je už jen pětiletej buk...

Odesláno
V 20. 7. 2018 at 20:18, radim.1008 napsal:

Takhle doufám zítra autobus vypadat nebude. :bojim :D 

... Zítra naložit a vyrazit směr moře. Už se těším. 

Tak nevypadal. :) Všechno v kufru i se zimním kolem. :D V autě jen balik vody a přebalovací taška plus deky a pár plyšáků. :D 

DSC_3766.JPG

Odesláno

Namontoval nový příčníky MontBlanc do drážek .... naložili ... vyrazili ... dorazili. Rybník Dehtář na týden.

IMG_20180722_103947.jpg

IMG_20180721_105455.jpg

PANO_20180721_160020.jpg

Odesláno
před 2 hodinami, radim.1008 napsal:

Tak nevypadal. :) Všechno v kufru i se zimním kolem. :D 

Asi jsem hloupej .... Co je to zimní kolo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...