Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
V 11. 7. 2018 at 16:11, Fruktis napsal:

Pri delani mrkvovych karbanatku jsem se priucil jak rychle se dokaze zazehnout vyprsknuty olej na rozpalenou plotynku...to byl takovej okamžik a takovej plamen...ze jsem nevedel co drive...nastesti uhaseno nasilne uterkou v samem pocatku:aut

No nebyl si na Kokoříně kde jdem dělal ukázku se jménem: pánvička. Je to vidět.. 

large.DSC_5272.jpg.38fe730ed61774617abb3aedca0ab12e.jpg

Odesláno
před 4 hodinami, KoudaK napsal:

No nebyl si na Kokoříně kde jdem dělal ukázku se jménem: pánvička. Je to vidět.. 

No nebyl;) takhle jsem si to zase zaryl do morku kosti...ze nemam splichat olej:aut

Jinak aktualne stojim na letisti na parkovisti u zavory vyjezdu...to je sranda...5 z 10 od zavory couva k pokladne...:aut

Odesláno

Co jsem udělal dneska? Ráno při cestě z noční něco málo pokoupil,doma lehce posnidal a celý dopoledne prochrapal s přestávkama,celý odpoledne proválel při tv,teď projízdim zprávy a pak opět zachrápnu u nějakýho filmu,to je u mě normální :D

Musím využít jednou po delší době trochu volna že jo :)

Odesláno

Dnes jsem udělal to že jsem se vrátil z dovolené a rovnou od volantu zasedl ke krájení a obalování. Osm pater sušičky a půl čtverečního metrů řízků (dnes za slabý dvě hodiny, ostatní jsme denně zkonzumovali na místě). Teď už jen nohy nahoru a čekat než je ženský usmažit a vyndají z lednice Géčko.

IMG_20180713_173242.jpg

Odesláno

Jak to myslíš? Jako cihly nebo na koso? 

Já to dal obyčejně,  navíc mi léta navazují,  takže to vytváří pruhy a vypadá to tak trochu jako dlouhé prkno. 

Odesláno

Všiml jsem si první, třetí, čtvrtý a šestý pruh - ovšem fotka může klamat. Na mysli jsem měl klasický překlad (cihla), ale na koso by to taky bylo zajímavé jen poněkud pracnější a špatně se pak řeší vazba obkladu na zeď (sokl) tedy pokud o ní uvažuješ.:papa

Odesláno

Starší dcera dospěla do fáze že jí upravená vyvěšená postel nestačí tak jsme jí pořídili patro dvojlůžko. Původně jsem chtěl něco vyrobit ale nekupte to za litra i s matrací :-) sice nějaké laťky na výměnu a pár dírek navíc ale nic co by nešlo vyměnit nebo zalepit

20180715_145626.jpg

IMG-7fff2c0540219a4157a9e76d1277f6aa-V.jpg

IMG-96582b1aaa5f37113a82a95d773dbec5-V.jpg

Odesláno

V Pátek jsme byli s Radunkou na pivko a dali jsme si "Loštické dukát". Dle číšníka je to pivo pro loštickou restauraci "U Coufalů" na náměstí vařené v Náchodě. :super:papa

IMG_20180713_194136.jpg

IMG_20180715_185824.jpg

IMG_20180715_185832.jpg

Odesláno

Dnešek jsem si chtěl užít v klidu někde u vody. Nakonec jsem měnil na Peugeotu výfuk a u dědy na Fordu klínový řemen :D říkám si to by mohlo stačit jede se k vodě.. Tak nic ještě jsem musel na zahradu a opravit gril :D nakonec to bylo docela rozlítané že jsem rád doma :D 

Odesláno

Ja konecne hrube dostrihal zaznam - dnes vzniklo za odpoledne cca 5hod bez vina asi 16min cisteho produktu / jeste to detailne doladit.
S vecerem kdyz jsem uz zase skoro nevidel a napady udelali papa,zalil zahradu a ted pokukuju po nejake alternative v podobe dronu ....
"ALE" ......

Odesláno

oprava zaklopu, a nova izolace na strechu garaze :)

vecer nehorazna chlastacka :D

IMG_3429 - kopie.JPG

IMG_3433 - kopie.JPG

IMG_3435.JPG

Odesláno

Protoze jsem po infarktu, tak jsem si sepsal asi 10 veci a navstivil od rana do ted jedinycho slusnyho mechanika na Fancouze v Trnave. Vsechno udelal, akorat bude shanet levy zaves kapoty na Pazouta 106 pred faceliftem. Nevite nekdo o nejakem??? Pri pokusu o vykradeni auta se ten zlocinec dostaval do kapoty pajcrem a zaves utrhnul stejne jako kulicku atevirani L dveri. Ta sla opravit, zaves NE.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...