Milan+ Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 před 14 hodinami, Lihous napsal: Milan+ Ok tady pravdu mate ale system tzv.TURBA spociva ze se vse odehrava v uzavrenem oddelenem prostoru nez kde je nainstalovan kotel. Tolik jen laicke vysvetleni - samozrejme pravidelny servis je potrebny a u nas spis nepovadeny - ale revizak byl a nic nezjistil viz par prispevku nahore ... A nedelat si ty "stupidni"poznamky o spotrebe tak bych asi na nic neprisel - v podstate kotel fungoval .... Jen za mesic mezirocne spotreba stoupla skoro o 1x tolik! Mozna ze jsem hloupej ale fakt u kotle nesedim a nehlidam ho verim vsem tem bezpecnostnim prvkum .... "ikdyz" .... A poznamka k DAB+ je stejna jako kdyz budu vysvetlovat cloveku ktery slouzil u delostrelcu jaky je rozdil v kvalite SV ci VKV pripadne DAB+ jemu to bude jedno .... Odpoved bude - ono to hraje stejne. Clovek ktery ma takovouto "uchylku" proste dela podobne veci jen proto ze ho to "bavi" nekdo si udela pergolu s udirnou jiny se hrabe ve starem kramu ..... A ma stejnou radost kdyz se neco povede. Ps.Uz jste slysel alespon DAB+ na zivo a je fuk zda v aute na nejakem prenosnem radiu a nebo treba na nejakem hodnotnejsim stroji hodnym zkratky HI-FI idealne "high end" ?? Idealne u sousedu treba v D V aute je plus ze to "nesumi" jako VKV bohuzel nas region je na vysilani spatne u vas kolem Jicina je o poznani lepsi ..... Jinak ale dekuji za prispevek beru ho jako nazor a nazoru si vazim je lepsi neco nez nic - a o tom to tady na foru je Kotel turbo systému znám okrajově,jináč můj kotel si cca každý druhý rok čistím sám a zabezpečovacím pojistkám také věřím,bez nich se mi to nikdy nerozeběhlo. Když člověk ví co dělá,tak je to v pohodě. DAB měl známý také v autě,tam je to o ničem,leda když to stojí na místě,po poslechu av rec s domkinem u kámoše bych moje Onkyo také vyměnil, tam je to jiné,raději ty kačky nacpu kolem baráku,plus VŠ dcer atd,to je taky o jiných penězích. Citovat
Lihous Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Milan+ Slava mame skoro stejny nazor na tuto problematiku - kotle taky si to delam kazdy rok pred sezonou sam - cisteni.A je neuveritelne zase diky poznamkam jak moc byl rozdil a pritom staci vzit "kartac" a pak vysavac.Prace na max 20min. DAB+ je u nas v regionu problem sice vysila z top pozice Cerna hora ale jen 1kW??? tak ze skutecne spis spatne "ale" tam co se jede beznym vykonem coz je kolem10kW a vic viz treba nemecko od Jicina Sobotka MB dale na Decin tak tam to je skutecne o necem jinem.Dalnice od Prahy na Plzen ..... A samozrejme samotne nemecko - lepsi vysledek je nahoru na Drazdany nez dolu na Norimberk ale rozdil oproti nam nebe a dudy. A kam penize cpat .... je skutecne otazkou kazdeho - kdyz neni rodina tak co .... hazet to na hromadu aby se v case poprali pribuzni ..... EE naopak jim necham max fiktivni dluhy To si klidne sednu v nedeli odpoledne do naseho stareho kramu a zajedu si jen tak na kafe a je me uplne jedno zda za znamejma treba v decine brne praze a nebo jen nevim nachode .... Proste to neresim .... Jedu se projet. A proc jsem sam prosim "prezkocime" proste jsem a ziju jen s brachou / invalidita stupen cislo 3 / vic se k tomuto vyjadrovat snad netreba. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Jináč snad nejhorší UHF co jsem zaznamenal je kolem Vys. Mýta. Tady jsem tohle vůbec teď nemyslel proč jsi sám, to je věc každého. Můj jeden známý taky říká, nechám tady dluhy ať mají dlouho na co vzpomínat. A na hromadě nemají cenu, ale bez nich je to taky blbé. Citovat
John_Ice Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 jsem si přečetl https://www.novinky.cz/veda-skoly/465602-cesky-cmelak-jde-na-dracku-hnizda-se-vyprodala-za-par-hodin.html a už týden honím čmeláky a nejde mi je uhnízdit chci hold pomoci trochu přírodě Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Cenu penez poznate treba kdyz mate neho nemocneho / u me mamka -"alzhamer" / a dostane se vam informace od moudreho pana doktora ktereho si dodnes vazim za nekompromsni uprimnost S tim ze na tuto nemoc neni zadny lek ktery je adekvatne "ucinny" - pak po cca 6letech vidite jak ze zdraveho cloveka zustava ziva troska a dalsi 2roky sledujete odchod .....!! Pak prehodnotite jakou maji cenu a zjistite ze jsou k nicemu a muzete si je prehazovat "vidlema" jste a zustavate bezmocna NULA. Pokora a respekt .... to je co zbude. Charlie 607, pajik999, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Konečně jednou za měsíc jsem se krapatko vyspal a nemusel vstavat brzo,pěkně v 7 hodin posnidali jsme a vyrazili do města na náměstí ,prolezli jsme trhy pak jeden market a pak druhej a třetí po nákupech,jedno gril.kuratko k obědu a teď odpočíváme ,za chvilku pojedu kouknout jak probíhá přestavba u babičky,predelavaji ji celej byt elektriku kabely zásuvky v kuchyni obklady prič,tam bude nová kuchyně celá i s sporakem a ledničku a linkou ve středu začali a že prej to za 4 dny udělají,to jsem na to zvedavej To bude bordelu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. duben 2018 Odesláno 6. duben 2018 Měl jsem volno. Takže jsem se věnoval autům. Umyl jsem 807,C2, a rodičovského Accenta. Pak jsem 807 přezul a zkontroloval a vystěhoval jsem zimní výbavu tu jsem uklidil a vystěhoval jsem i všechny věci z kufru zítra to musím vyluxovat a dodělat. Citovat
Charlie 607 Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Dneska od rána makáme s klukem na rekonstrukci dětské plachetnice Optimist. Před lety jsem ji koupil za 500 na blbnutí a jako přibližovadlo na bojku k velké lodi, loni na ni už zkoušel plachtit, tak aby ji měl na letošek pěknou. Ztrhali jsme ze dna laminát který místy nedržel, ale jinde jak ďas, přebrousili dno a začli tmelit. Zítra dopoledne přebrousíme tmel a odpoledne budu horkovzduškou sundavat barvu z boků.Kvůli omezení hluku nemůžu odpoledne už brousit a stejně mi došel tmel, tak dál tmelit se bude až v pondělí. Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Ráno jsem vstal, vyšel ven, s kávičkou, a tak si říkám, tady by to chtělo pergolku Zítra nahodim OSB desky a krytinu, v pondělí okap. Citovat
morepower Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 (upraveno) před 21 hodinami, Vena garážmistr napsal: Měl jsem volno. Takže jsem se věnoval autům. Umyl jsem 807,C2, a rodičovského Accenta. Pak jsem 807 přezul a zkontroloval a vystěhoval jsem zimní výbavu tu jsem uklidil a vystěhoval jsem i všechny věci z kufru zítra to musím vyluxovat a dodělat. taky sem se dneska pověnoval detailingu. Až to zas budu mejt od bláta, půjde to líp, páč to má na sobě vosk Upraveno 7. duben 2018 uživatelem morepower Citovat
dusan2 Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Dnes sme boli s deťmi vyberať nový bicykel a pri tej príležitosti sme natrafili aj na tento kúsok. Cena bola tuším 50 e ? Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 @morepower jakože novej povoz? Se pochlubit víc. Citovat
morepower Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 No udělal sem si radost . Omlouvám to tím, že potřebuju auto na práci - vozit dřevo, materiál, železo z kovárny a do kovárny a tak.. Chtěl jsem koupit Dustera v benzínu (1.6 4x4), jenže je staženej z nabidky a bůhví kdy a jestli bude a já přes léto chci dělat, tak padla volba na tohodle Mavericka (2.3 XLT 4x4, benzín, pokus američanů proniknout na evropskej trh). No a protože mám auta rád, tak si hraju... Citovat
morepower Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Před hodinou, dusan2 napsal: Dnes sme boli s deťmi vyberať nový bicykel a pri tej príležitosti sme natrafili aj na tento kúsok. Cena bola tuším 50 e ? paráda Citovat
radim.1008 Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 (upraveno) Před hodinou, minimaxa napsal: Ráno jsem vstal, vyšel ven, s kávičkou, a tak si říkám, tady by to chtělo pergolku [emoji3] Zítra nahodim OSB desky a krytinu, v pondělí okap. A taky fasádu. Pamatuji si na nějaký návrhy. Včera jsem dohrabal po zimě zahradu, dnes jsem položil dlaždice kolem stání, abych mohl oříznout folii a zítra se chystám přezout, umýt a uklidit po zimě 306ku. Upraveno 7. duben 2018 uživatelem minimaxa Zodiak a regius ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Taky už by jsi se mohl naučit správně citovat Fasáda bude na domě. Ten přístavek na kterém je pergola se bude bourat. Pergola je dočasná stavba Citovat
radim.1008 Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Njn, příště. Tak proč to stavíš, když se to tam bude bourat? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Dole bydlí moje 85 léta máma a dokud je mezi námi, bourat se nebude. Má tam prádelnu a záchod v tom přístavku. Pergola tam klidně 10 let může stát. Citovat
radim.1008 Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 Tak to jo. Aspoň se bude mít kde schovat před sluncem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.