Klemoň Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Takže opravdu . . . Včera večer došlá SMS z neznámého čísla. "Vaši dceru nakládá záchranná služba" - nic víc. Autora bych zabil - volání na číslo zpět neuspěšné. Telefonát na linku 155. Vydržte. Kde jsme ji nakládali? Jak to že nevíte kde jsme ji nakládali ? Počkejte. Toto jméno nemám v záznamu, posečkejte. Slečnu podobného věku jsme nakládali . . . Moment (zapoměla mne odpojit a tak cca 3 minuty poslouchám pokus o záchranu popáleného 4 letého chlapečka . . .) To jsem fakt nepotřeboval Haló jste tam / ano Nemohu se spojit s posádkou, ještě moment . . . zase čekání (tentokrát v tichu) Haló / Ano ? tak už to mám - slečna .... byla vyložena na Bulovce, odd. Interna, zavolejte si tam za cca 15 minut. Děkuji Nashledanou. Celkem cca 7 minut , ale pocitově tak 30 minut . A finále - holka zkolabovala v jedoucím metru, pasažeři ji vynesli na perón a tam zavolali 155. S odstupem se omlouvám autorce SMS i když někdy možná lepší nevědět . . . Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 To @Scratch - čéče, tak ti nevím - to snad ani není na bonusové hodnocení. Beru to tedy jako účastné. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Dnes STK s 406 lucifer, jediná lehká závada koroze rámu a budky,jinak podvozek,brzdy,řízení na 1 technik si pochvaloval stav auta,a povzdechl si ze už takových aut v cajku moc nejezdí,tak me to potesilo a na 2roky pokoj. Péťa, radim.1008, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 (upraveno) Dnes po práci výměna baterie v Pažoutu 3008 podle návodu z tohoto fóra. Měl jsem obavu, na videu to vypadalo docela krkolomě, ale sfouknul jsem to ani ne za 40 minut. Upraveno 4. leden 2018 uživatelem Zodiak RichVa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Až to budeš dělat po několikáté tak to zvládneš za 10 minut. Mě na 308 (kde je to hodně podobné) poprvé trvala výměna kolem půl hodiny, jak jsem tam onehdá našel potkana tak byla baterka venku za 5 minut. Ale jsi šikula Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 (upraveno) To RichVa,děkuji za kompliment. Že mluvíš o tom potkanovi, před nedávnem jsem tu psal, že jsem vykunil motor sprejem od Autokelly. Dnes, jak jsem se v tom vrtal, koukám, že jsou tam kousky jakoby skelné vaty, a fuckt, že jo, nějaká bestie mi na dvou místech nad motorem vyžrala dvě ďoury v táflování. Mezi svátkama jsme koupali rodinného zlatého venkovního retrievra (můj avatar), protože jsme ho na Silvestra kvůli dělbuchům brali domů. A jelikož už slušně zapáchal, ostříhal jsem mu cucky a slepence, co nešly rozčesat. Tudíž mám hromadu chlupů, který jsem porůznu nastražil do motorového prostoru. Kuně to možná bude vadit, ale obávám se, že potkanům ne....... Upraveno 4. leden 2018 uživatelem Zodiak Citovat
Klemoň Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 @Zodiak / @RichVa to není kompliment - to je realita. Ověřeno na mé 308SW - 2 klíče + šroubovák na vzduchový filtr v kapse a jdu. Než nešikovný soused zaparkuje, tak jdu s ním do výtahu. Citovat
Zodiak Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Když víš, kam šáhnout, tak je to brnkačka. Postup výměny baterie, je jediné, co není v Sedre. Citovat
FrantaCV Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Stěhujeme desetipatrový barák (celou firmu) ruce mám až u kotníků a bolí mě celý člověk. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 Tak plány na dnes byli nějaké ale nějak se to nepodařilo plnit. Byl jsem objednán na TO na další darovací proceduru tak jsem se tam ráno dostavil a to bylo vše protože tělo řeklo že dnes nee a při odběru vzorku mě sestra prohlásila za " bezkrváka" ani na " třetí díru " ze mě nedokázala dostat kapku krve. A při té " třetí díře už se mi dělali mžitky před očima a řekl jsem dost jdu pro razítko abych měl omluvenku do rachoty dnes to nepoteče. Cestou tam odtud jsem se zastavil s nějakýma lejstrama za kámošem to jsem vyřídil a pak jsem jel domů s tím že teda udělám to co jsem kvůli počasí nestihnul v týdnu před odpolední. Dojel jsem domu převlíknul se do pracovního mezitím jsem vyřídil nějaké telefonáty a byl oběd . A po obědě jsem se musel zvrhnout protože jsem usínal ve stoje před chvilkou sem se vzbudil sotva mluvím mám teplotu a obávám se že se mě pokouší skolit " smrtelná " nemoc rýma. A to si mám navečer jet pro Elu. A to byl v plánu 3 denní víkend jediný v rozpisu směn za rok. Citovat
RichVa Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 Dnes jsem strávil vcelku příjemné dopoledne s chlapci z EONu. Když loni v létě před výměnou střechy natahovali krycí izolaci aby to pokrývače nepraštilo si všimli, že jeden z drátů k sousedovi je načatý. A dnes se dostali k sundání izolace a výměně drátu. Myslel jsem si, že ho vymění celý (cca 20 m), ale oni ho vyměnili jen od sousedova nástřešáku a kousek od mého naspojkovali. Ale spojku udělali fešáckou Citovat
Hafity Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 před 5 hodinami, Vena garážmistr napsal: ze mě nedokázala dostat kapku krve Zvýšit obezřetnost, koncentraci česneku, nějakej ten křížek asi taky nebude k zahození a začít pomalu shánět dubinu.... Citovat
Lihous Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 On je drat strasne drahej a takhle pokud to bude "uspesne" muzou zase prijet na opravu a zase a zase ..... Citovat
Zodiak Odesláno 6. leden 2018 Odesláno 6. leden 2018 Včil, očista "červeného krasavce" od bordelu po pasažérech...... Vysavač, vlhčené vonné ubrousky na interér, čistič skel na omatlaniny od týnejdžrů, oživovač plastů po okopání botama. A po té, "koupel krasavce" vlažnou vodou bez saponátů. Teď se suší na sluníčku a já jdu vykydat krb. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. leden 2018 Odesláno 6. leden 2018 Dnes jen zadní brzdy na octavii známého Už ho sralo to neustále pískání jedna deska na plech a zatuhnute vodici cepy A příští víkend proběhne výměna předních jen zjistit jestli to je torx 45 nebo inbus 7 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. leden 2018 Odesláno 6. leden 2018 Nachystej si oba a nebudeš překvapen co je třeba použít. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. leden 2018 Odesláno 6. leden 2018 Taky myslím že to inbus 7 ale to bezne nikdo nemá tak používají T45 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.