Guest minimaxa Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Je to černý rybíz, už jsou s tím červeným namletý a zítra to půjde do demižónů. Citovat
jarokare Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Sem jí to říkal , ale na telefonu viděla "jasně" borůvky Citovat
RichVa Odesláno 8. červenec 2017 Odesláno 8. červenec 2017 Tak krytina je od včera na place, palubky na podbití se natírají, už jen přivézt nějaké ty trámky a stání pro autíčko se může začít tvořit. Jo a já dnes a zítra navíc počítám závody místnímu slalomovému klubu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 A máme tu další díl našeho seriálu. Dnes ráno za 40 minut Citovat
Milan+ Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 (upraveno) A to máš zase sišky pod? Upraveno 9. červenec 2017 uživatelem Milan+ Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 Tak, a rybíz to má spočítaný Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 Dneska jsem štukoval. Jednu menší místnost a koupelnu (jenom prostor nad kachlíky, ale i strop dá zabrat ). Celkem cca 60 m2. Vcelku produktivní neděle. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 Já jsem si po zápřahu posledních dní naordinoval odpočinkový den. Vstal jsem po 9 pak jsem byl se synovcem na procházce, po " O " jsem si dáchnul asi do 15 a pak jsem jen tak zevloval po dvoře před chvilkou jsem jen zalil jahody které mám na oknech místo muškátů a rajčata na záhoně a za chvilku se odvalím od počítače na gauč a zaujmu polohu ležícího střelce. Nejen dřinou je člověk živ. A od zítra mě zase čeká pracovní zápřah. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 (upraveno) Dnes ani včera vlastně skoro vůbec NIC ! Jen posekání celé zahrady a pak už jen grilování, pivko a koupačka v bazénu oujééé Upraveno 9. červenec 2017 uživatelem StibTo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 před 4 hodinami, minimaxa napsal: Tak, a rybíz to má spočítaný Heh, a Meruňky taky, už začínají vonět Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 Já ještě čekám, až dozraje Josta. Půjde do 30l Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 dneska a vlastně včera jsem kutal jak krtek jamy na plotove sloupky na chaloupce, a jsem vcelku hotov. Pak jsem detem udelal smazene houby k obedu, nalozil zbytek z betonovani podlahy na chalupe do auta, a odjel do HoPo. Pak jsem dal s detma jeste bazen na zahrade a pripravil motorku na STK (no byla to fuska.... to vse demontovat a namontovat origo :D) a navstevu babicky a hospudky na seznameni se zase s HoPo :D, ano opet se tu nic nedeje . Ted dam deti spat, uvarim houbovou omacku ze zbylych hub, pujdu s zenou na nocni "koupacku" a pak padnu za vlast Citovat
Lihous Odesláno 9. červenec 2017 Odesláno 9. červenec 2017 (upraveno) Nase "plantaz" utrpela ne zrovna malou ujmu najezdem "skodne" Upraveno 9. červenec 2017 uživatelem Lihous Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 dojezdily jsme slecna dala 3 jednou ranou Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 (upraveno) zejtra by prej mel byt tranzit 2008 cerveny LONG mladsi nehrozi - kdyz v tom vozime sudy s olejem Upraveno 10. červenec 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Lihous Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 (upraveno) Dnes jsem se "koonecne dokopal" a vymenil svod od anteny - samotnou antenu jsem upravil "jako pasivni" no zitra snad trosku dodelame kabliky a pridame zesilovac s DSP procesorem pod sedacku ridice - problem uz ted vidim kudy natahnout + kablik K samotne antene pokud je na primo propojeny prut s koax. jde zmerit a az na po treti se povdlo sesadit antenu tak aby ten sted.na krytu prevadel dal do plosneho spoje - mozna odpoved proc se tyto anteny chovaji jako bez prutu .....?? Samotny prijem je mozna lepsi - mame u radia "dvojty" zesilovac / na dve anteny ..... v case dame prut dopredu klasika cca 80cm to by mohlo pomoci nez 40cm proutek v zadu ... Upraveno 10. červenec 2017 uživatelem Lihous Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.