Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je to černý rybíz, už jsou s tím červeným namletý a zítra to půjde do demižónů.

Odesláno

Tak krytina je od včera na place, palubky na podbití se natírají, už jen přivézt nějaké ty trámky a stání pro autíčko se může začít tvořit.

Jo a já dnes a zítra navíc počítám závody místnímu slalomovému klubu.

IMG_20170708_171439.jpg

Odesláno

A máme tu další díl našeho seriálu. Dnes ráno za 40 minut :papa

IMG_20170709_083808.jpg

Odesláno

Dneska jsem štukoval. Jednu menší místnost a koupelnu (jenom prostor nad kachlíky, ale i strop dá zabrat :D). Celkem cca 60 m2. Vcelku produktivní neděle. :) 

Odesláno

Já jsem si po zápřahu posledních dní naordinoval odpočinkový den. Vstal jsem po 9 pak jsem byl se synovcem na procházce, po " O " jsem si dáchnul asi do 15 a pak jsem jen tak zevloval po dvoře před chvilkou jsem jen zalil jahody které mám na oknech místo muškátů a rajčata na záhoně a za chvilku se odvalím od počítače na gauč a zaujmu polohu ležícího střelce.  Nejen dřinou je člověk živ. A od zítra mě zase čeká pracovní zápřah.

Odesláno (upraveno)

Dnes ani včera vlastně skoro vůbec NIC ! :) Jen posekání celé zahrady a pak už jen grilování, pivko a koupačka v bazénu oujééé  :cool:

WP_20170708_16_25_47_Pro.thumb.jpg.486a026b212fb9475c4fe5a46fd9e01f.jpg

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

dneska a vlastně včera jsem kutal jak krtek jamy na plotove sloupky na chaloupce, a jsem vcelku hotov. Pak jsem detem udelal smazene houby k obedu, nalozil zbytek z betonovani podlahy na chalupe do auta, a odjel do HoPo. Pak jsem dal s detma jeste bazen na zahrade a pripravil motorku na STK (no byla to fuska.... to vse demontovat a namontovat origo :D) a navstevu babicky a hospudky na seznameni se zase s HoPo :D, ano opet se tu nic nedeje :D. Ted dam deti spat, uvarim houbovou omacku ze zbylych hub, pujdu s zenou na nocni "koupacku" a pak padnu za vlast :D

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem se "koonecne dokopal" a vymenil svod od anteny - samotnou antenu jsem upravil "jako pasivni" no zitra snad trosku dodelame kabliky a pridame zesilovac s DSP procesorem pod sedacku ridice - problem uz ted vidim kudy natahnout + kablik ;)

K samotne antene pokud je na primo propojeny prut s koax. jde zmerit a az na po treti se povdlo sesadit antenu tak aby ten sted.na krytu prevadel dal do plosneho spoje - mozna odpoved proc se tyto anteny chovaji jako bez prutu .....??

Samotny prijem je mozna lepsi - mame u radia "dvojty" zesilovac / na dve anteny ..... v case dame prut dopredu klasika cca 80cm to by mohlo pomoci nez 40cm proutek v zadu ...

Antena.jpg

Audio.jpg

Upraveno uživatelem Lihous

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...