Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem před půl hodinkou vstal,za chvilku budu volat jednomu mistrovi,babičce se něco podelalo na záchodě a tak je potřeba aby se na to kouknul zpravil to,nebo vymenil za nový aby to zase fungovalo

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno
Máš recht , mě štve jenom když mám ráno sednout do studenýho auta , natož na motorku :bojim

a to je ten rozdíl ;) že když máš věci na moto tak je neprofoukne a není ti zima jako v studeném autě ;)

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Odesláno

Ráno jsme s Elou zapřáhli vlek a vyrazili jsme ke kámošovi na Vysočinu. Tam jsme zapojili nějakou elektriku a pak jsme jeli odevzdat výsledek posledních asi 6 volných dnů. Výsledek sklidil úspěch takže teď ještě dočkat proplacení faktury.

Odesláno (upraveno)

Dnes som sa bol pozrieť na natáčanie pokračovania rozprávky Perinbaba keďže som to mal 150 metrov od domu a zahrala si tam aj moja drahá aj so svojimi produktmi. 

Upraveno uživatelem dusan2
Odesláno (upraveno)

Dneska se zkulturnilo auto aby se taky neřeklo :D a hned na to krásný výlet na Sněžku, procházka to byla krásná jen kdybych si deb*l nevzal botasky :D 

20170218_170112.jpg

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

Tak dnes se dělalo něco málo pro škodovkáře, matky na kopretiny a různé odvozeniny kol. Něco málo i na Apolla, Jupiter. Zítra budeme pokračovat aby byla zásoba. 

1487619555302.jpg

Odesláno (upraveno)

Takovou spotřebu matic na kopretiny bych čekal před 15ti lety.

Před rokem jsem dělal levé a pravé matice na Zetku.

A co jsem dělal dnes? Regnul jsem se na Fiat foru :D

tmp-cam-1771474281.jpg

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Dnes jsme v práci stěhovali mašinu, málo lidí, tak jsem byl u toho taky. Dalo to zabrat, když není těžiště. Odjela zpět do mateřské firmy do Španělska.

b472490924a691dc7a71f4490a57c2ef.jpg

56b2cec39163abc9306c4c512917625e.jpg

Odpoledne jsem sestavoval skříňku pod televizi, dvě závěsný a polici. Zítra to akorát přivrtám. Dnes se mi už nechtělo. :D

Odesláno
před 9 hodinami, Roman Bazi napsal:

Takovou spotřebu matic na kopretiny bych čekal před 15ti lety.

Před rokem jsem dělal levé a pravé matice na Zetku.

A co jsem dělal dnes? Regnul jsem se na Fiat foru :D .

Bude Freemont ? Jednou si psal,že se ti líbí. :)

Odesláno

opravil auto a rozbil NTB
saxanka nas v nedeli nechala v Mohelnici na benzince - prestala startovat
odtahnuto domu na lane v noci :P
v pondeli vymena filtru a dnes i palivoveho cerpadla - vypada to ze to jede

a mam tu notebook Acer Aspire - nejdriv sel treba na 10 pokus zapnout pres F1 a ted ani necinkne pise to furt resource conflict - pci in slot 03

uz na ten pocitac nemam nervy :bacha

Odesláno

Ber to z té lepší stránky - máš 50% úspěšnost.;) A k tomu NTB na 90% chyba sběrnice. NTB = mrtvola = výměna základní desky, ale to se asi nevyplatí.:bojim

Odesláno
před 11 hodinami, Gabriel 307 napsal:

Bude Freemont ? Jednou si psal,že se ti líbí. :)

Né, ten bude až příští rok :D .

Koupil jsem babičce Punto. Minulou sobotu jsme ho s Mirčou privezli, a v pondělí jsem se byl zeptat na úřadě, a už je na mě přepsaný, tak to bylo rychlejší než přepis Cabria. Punto je v nádherném stavu, jsem moc spokojen. Tak zjišťuji na Fiat foru nějaké informace. 

Odesláno

Tak jsem dnes chtěl opravit blbnoucí myčku, po vytažení ledničky  a myčky z pod linky jsem se zděsil, toto na mě vykouklo, krom toho byl konec prodlužovaku se třemi zasuvkami umistěn pod myčkou. Masakr, bývalý obyvatel tohoto domu byl asi dobrodruh, to se teda potvrzuje rozděláním čehokoliv tady nebo okolo domu :bojim

Ted mě čeká to celý vydrátovat pryč a udělat tam zasuvky, kam vede ten modrý drát doleva to teda nevim, ale je tam sporák hned vedle :o

No myčka snad jede, uvidime jestli se zase neprojeví, pokud jo tak pujde, už má jistě přes 15 let.

2017-02-22 14.20.13.jpg

2017-02-22 14.18.21.jpg

Odesláno

A myčce bylo co? Ptám se proto že mám doma 17letou Aristonku (hmm . ne Ballantinku :() která přestala vypouštět a nevím co udělám jetli bude pryč čerpadlo nebo něco podobnýho. Výměna je tak 1500 nejmíň, nová se dá sehnat někde kolem pěti ... jenže ty nový mají životnost tak pět šest let .... tak jestli ono nakonec nebude lepší nechat opravit osvědčený stroj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...