oddie Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Jo, ty směry, které obsluhují prakticky jen busy, jsou horší. Metro je v pohodě, tramvaje jak kde, ale celkem taky jdou. Už by ale fakt meli začít s tím metrem D, směr na jižák je už dávno za hranou. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 dnes jsem byl ve fakultce na první prohlídce po operaci, výsledky všech vyšetření v normě Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Ad ta objizdka vysocanske kaskady, u garazi jak je ta krizovatka prehrazena jsem cucel jak si to tam zkracuji 4x4 pres travu a dost svah osobakum zkraku zatarasili beton prazci ale suv a offroady si cestu presto nasli Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 jo ta prehrazena krizovatka me pekne nasrala kdyz sem potreboval od Skolicky (pivovar Beznoska) se dostat na mestsky okruh a hura domu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Tam bývá ráno když jedu do rachoty i to hrazení rozhozené aby se to dalo projíždět. Bohužel MP nemá na devítce dost hlídek na to aby všechny tyhle věci ohlídali. Byl jsem svědkem jak si to tam zkracoval panička v Q7 a MP jeli od Kbel tak ji stopli ještě v tom blátě a ona z toho vylezla v botách na jehlových podpatcích do těch srágor a bez mrknutí zacálovala dvojku. Nakonec ji tam odtud musela vyrvat odtahovka. Citovat
Péťa Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 před 11 minutami, Pe.Tr napsal: Ad ta objizdka vysocanske kaskady... No vidíš A to se všichni divili, k čemu MP potřebuje Hummery Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 před 8 minutami, Vena garážmistr napsal: Nakonec ji tam odtud musela vyrvat odtahovka. tak takovou bych nekdy chtel videt na vlastni oci Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Lukáši: šáhni holkám do skříňky s panenkama vyber Barbínu a představ si jí v Q7 a budeš naprosto v obraze. Péťa : Na devítce jezdí MP většinou fobiema nebo I30 a stačí jim to. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Veno - to bych rad - jenze vsechny panenky u holek ve skrini jsou nahate - to by se predstavovalo pekne Citovat
Vvitty Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 před 2 hodinami, oddie napsal: No, zrovna v Dejvicích k PRku nevidím důvod, naopak na Veleslavíně a příp. Dlouhé míli ten parkovací dům stát měl. A tenhle konec Ačka měl být jinde než v Motole, kde nejde zaparkovat ani kolo. Nerikam ze by PR melo byt zrovna v Dejvicich, Veleslavin je vyrazne vhodnejsi - a pri situaci kolem Blanky i pro ty kdo dnes konci v Roztokach... coz nic nemeni na tom ze na to Praha 6 spolecne s magistratem zvysoka kaslou a pouze problem presouvaji na jine... Citovat
oddie Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 No, přesouvají problém... Ne tak úplně. On je to problém především těch přijíždějících, a holt nastává doba, vzhledem k vysoké penetraci aut, že bude muset každý brát v úvahu i to, kam že tu popelnici vlastně v cíli pohodí, protože to je především jeho problém. Že na to nejsou lidi zvyklí a mají pocit, že to za ně někdo "musí" vyřešit na tom moc neměmí. Citovat
Medvěd Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 V 19. 10. 2016 at 19:39, Vena garážmistr napsal: Dnes jsem měl končit v poledne ale včera večer jsem se dozvěděl že končit budu kolem třetí. Protože na PVA Letňany je nějaká velká akce a DPP dělá exkluzivně dopravu hostů této akce. Dnes to je asi 25 busů. A většina vozů na tu akci přejíždí po skončení normálního provozu a tak aby odpolední kolega "vydržel" s hodinama tak musel začínat déle než bylo plánováno. Ale čeká mě dvoudenní volno tak mi to náladu až tolik nezkazilo. Tak na tý "akci" jsem byl večer s rektorem - jen už ne u PVA (tam byl dopoledne zaskakující kolega), ale u Kbelskýho letiště (nicméně i tam DP busy lidi navážely). JInak já včera ráno jel do Tábora, po obědě zpět, abych v 18 hodin naložil rektora, odvezl ho do Kbel a ve 22,30 z Kbel vrátil domů. Já se domů dostal lehce před půlnocí a ve 4,10 jsem šel z pelechu, abych mohl v 5 hodin vyrazit do Teplic nad Metují a Meziměstí. Tam jsem se v autě "dospal" a cca v 16 hodin dorazil domů. Zítra ráno jedu v 5,30 do Žďáru nad Sázavou Citovat
Medvěd Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Péťo - jel jsem vokolo v 7 ráno s očima na sirky a odpolko jsem objížděl Náchod přes ČK a Skalici. Kdybych tam spal, tak bych se ozval - ale takhle to fakt nemělo cenu Citovat
Weri 605 Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Koupila sem si banány... V krámě sem na ně dostala chuť ... no a když sem přijela domu, tak sem si stejně otevřela pivo a banány asi zase zčernaj ve sklepě.. Soused mi dal košík hub, že byl brzy ráno sbírat.. tak sem je teď očistila a dusím.., kdyby mi je ten blb dal už ráno, mohla sem si místo banánů koupit roštěnky... Citovat
Péťa Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 Sousedi mi nosí vejce, jablka, švestky, hrušky... Koukám, že u vás to je vyšší level S houbama je budu muset inspirovat. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 Tak dnes jsem splnil plán na 100% dopo tady byl brácha pomohl mi u našich položit lino. Po obědě jsem se věnoval 807 a mám ji přichystanou na zimu. Takže s tím co jsem zvládnul za dva dny volna jsem spokojený. Zítra a v neděli do práce na odpolku . V pondělí jdu dávat krev a v úterý mám volno. Citovat
Sniper17 Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 před 3 hodinami, Péťa napsal: Sousedi mi nosí vejce, jablka, švestky, hrušky... Koukám, že u vás to je vyšší level S houbama je budu muset inspirovat. Tak to máte super mě sousedka přinesla akorát rohožku kterou našla o patro níže Citovat
Sniper17 Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 (upraveno) před 5 hodinami, Péťa napsal: Naštěstí neee,ono totiž naše paní uklízečka je takovej stěhovák vždycky klepe rohožky ale pak už netuší kam přijdou ale jinak je super Upraveno 21. říjen 2016 uživatelem Sniper17 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.