Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, ty směry, které obsluhují prakticky jen busy, jsou horší. Metro je v pohodě, tramvaje jak kde, ale celkem taky jdou. Už by ale fakt meli začít s tím metrem D, směr na jižák je už dávno za hranou.

Odesláno

Ad ta objizdka vysocanske kaskady, u garazi jak je ta krizovatka prehrazena jsem cucel jak si to tam zkracuji 4x4 pres travu a dost svah :) osobakum zkraku zatarasili beton prazci ale suv a offroady si cestu presto nasli :):):)

Odesláno

Tam bývá ráno když jedu do rachoty i to hrazení rozhozené aby se to dalo projíždět. Bohužel MP nemá na devítce dost hlídek na to aby všechny tyhle věci ohlídali. Byl jsem svědkem jak si to tam zkracoval panička v Q7 a MP jeli od Kbel tak ji stopli ještě v tom blátě a ona z toho vylezla v botách na jehlových podpatcích do těch srágor a bez mrknutí zacálovala dvojku. Nakonec ji tam odtud musela vyrvat odtahovka.

Odesláno
před 2 hodinami, oddie napsal:

No, zrovna v Dejvicích k PRku nevidím důvod, naopak na Veleslavíně a příp. Dlouhé míli ten parkovací dům stát měl. A tenhle konec Ačka měl být jinde než v Motole, kde nejde zaparkovat ani kolo.

Nerikam ze by PR melo byt zrovna v Dejvicich, Veleslavin je vyrazne vhodnejsi - a pri situaci kolem Blanky i pro ty kdo dnes konci v Roztokach... coz nic nemeni na tom ze na to Praha 6 spolecne s magistratem zvysoka kaslou a pouze problem presouvaji na jine...

Odesláno

No, přesouvají problém... Ne tak úplně. On je to problém především těch přijíždějících, a holt nastává doba, vzhledem k vysoké penetraci aut, že bude muset každý brát v úvahu i to, kam že tu popelnici vlastně v cíli pohodí, protože to je především jeho problém. Že na to nejsou lidi zvyklí a mají pocit, že to za ně někdo "musí" vyřešit na tom moc neměmí.

Odesláno
V 19. 10. 2016 at 19:39, Vena garážmistr napsal:

Dnes jsem měl končit v poledne ale včera večer jsem se dozvěděl že končit budu kolem třetí. Protože na PVA Letňany je nějaká velká akce a DPP  dělá exkluzivně dopravu hostů této akce. Dnes to je asi 25 busů.  A většina vozů na tu akci přejíždí po skončení normálního provozu a tak aby odpolední kolega "vydržel" s hodinama tak musel začínat déle než bylo plánováno. Ale čeká mě dvoudenní volno tak mi to náladu až tolik nezkazilo.

Tak na tý "akci" jsem byl večer s rektorem - jen už ne u PVA (tam byl dopoledne zaskakující kolega), ale u Kbelskýho letiště (nicméně i tam DP busy lidi navážely).

JInak já včera ráno jel do Tábora, po obědě zpět, abych v 18 hodin naložil rektora, odvezl ho do Kbel a ve 22,30 z Kbel vrátil domů. Já se domů dostal lehce před půlnocí a ve 4,10 jsem šel z pelechu, abych mohl v 5 hodin vyrazit do Teplic nad Metují a Meziměstí. Tam jsem se v autě "dospal" a cca v 16 hodin dorazil domů.
Zítra ráno jedu v 5,30 do Žďáru nad Sázavou

Odesláno

Péťo - jel jsem vokolo v 7 ráno s očima na sirky a odpolko jsem objížděl Náchod přes ČK a Skalici. Kdybych tam spal, tak bych se ozval - ale takhle to fakt nemělo cenu

Odesláno

Koupila sem si banány... V krámě sem na ně dostala chuť ... no a když sem přijela domu, tak sem si stejně otevřela pivo :D a banány asi zase zčernaj ve sklepě.. :D

Soused mi dal košík hub, že byl brzy ráno sbírat.. tak sem je teď očistila a dusím.., kdyby mi je ten blb dal už ráno, mohla sem si místo banánů koupit roštěnky... :D 

Odesláno

Tak dnes jsem splnil plán na 100%  dopo tady byl brácha pomohl mi u našich položit lino. Po obědě jsem se věnoval 807 a mám ji přichystanou na zimu. Takže s tím co jsem zvládnul za dva dny volna jsem spokojený. Zítra a v neděli do práce na odpolku . V pondělí jdu dávat krev a v úterý mám volno.

Odesláno
před 3 hodinami, Péťa napsal:

Sousedi mi nosí vejce, jablka, švestky, hrušky... Koukám, že u vás to je vyšší level :) S houbama je budu muset inspirovat.

Tak to máte super mě sousedka přinesla akorát rohožku kterou našla o patro níže :D:D

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Péťa napsal:

Naštěstí neee,ono totiž naše paní uklízečka je takovej stěhovák vždycky klepe rohožky ale pak už netuší kam přijdou ale jinak je super :)

Upraveno uživatelem Sniper17

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...