radim.1008 Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Asi mesic zpatky se z niceho nic ucpalo odvetrani odpadu - stara litinova trubka ..... Odvrtani a zkouska pro cisteni wapkou z pudy se nezadarilo. Dnes prijel kamos trosku vic se trubka otevrela flexou a prislo na radu "pero" a "vysavac" s bezmala 4m hadici ..... Po cca 1hod se zadarilo mame to zase snad ciste [emoji4] Dle letopoctu 1934 se nam to tam usazovalo .... Jinak toho bordelu bylo asi na 2kg bylo to vysavano do vody - neuveril bych ze se litina takhle loupe. Zitra nas ceka mycka - oprava desky skoncila "dohorenim" zbytku nacateho zdroje tak si jedeme pro novou ..... [emoji3] Litinový odpad jsme už měnili. Klasicky sežraný, nejdřív jsem si myslel, co je to na trubce za flek a šáhl jsem až dovnitř. Byl to odpad vedený po zdi v kotelně. Litina byla ze 70.let. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Sniper17 Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 Tak dnes komplet nástřik podvozku na 405 a včera výměna svislých čepů a menší oprava v podběhu,zítra technická emise už mám za sebou Citovat
radim.1008 Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 Dnes jsme byli v servise pro tchánovýho Fiat Brava. Po 14dnech podruhé. Nejdřív se měnil celý termostat i s domečkem, protože tel. A teď vyjela ucpávka na vodní pumpě. Takže nová náplň vytekla znovu a to proudem. Překvapilo mě, že je na sólo řemen a tak mimo rozvody. Takže vodní pumpa na níž jsou dvě řemenice na drážkovaný řemen, nová náplň a tři hodiny práce za 2500,-. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Sniper17 Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Dnes mi má drahá udělala v rozespalosti kafe se solí fakt mňamka a já frčím na stk do Loun před tím ještě opláchnu auto asnad to i projde Citovat
Sniper17 Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Stk naštěstí v pohodě a potkal jsem tam tohoto krasavce Citovat
urdemala Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Já na stk nedávno potkal Tatru 87, bohužel fotku nemám. Citovat
Fishman Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Opravoval jsem světlomet, v noci přestalo svítit naráz tlumené i dálkové. Neuvěřitelná náhoda: tlumené - prasklá žárovka, dálkové - volný konektor. Teď jdu dělat něco lepšího, okoštovat meruňku, jestli už je správně vyvětraná. Citovat
Hafity Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Vyndal jsem kastról z lednice, nandal jsem z kastrólu na talíř, kastról i talíř jsem zasunul do lednice a zapnul prázdnou mikrovlnku.... Asi něco bude špatně.... Citovat
parizov Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Byl jsem v nemocnici na kontrole po operaci a zatím to všechno vypadá OK. Tak hurá [emoji2] Citovat
Sawoy Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 před 6 hodinami, Sniper17 napsal: Stk naštěstí v pohodě a potkal jsem tam tohoto krasavce Tak přesně s tímhle dorazil někdy kolem roku 74 strejda po vlastní ose z Tripolisu do Čech. Když jsme byli s bratrancem malí jezdili v tom 4 dospělí a my dva prckové ... Citovat
Sniper17 Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Byl na řadě přede mnou a technik se říkal že to bylo v lepším stavu než 5let staré auto Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 chtel sem poslat jednoho prazskeho MP do prdele ale byl sem tak unavenej cestou do Prahy ze sem se na Vaclavaku otocil a zbozi do hospody odnesl rucne vjezd povolen POUZE do 10:00 ja tam prijel v 10:05 to me mohl fakt pustit Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 jeden policajt me tam pustil i v 10:30 ale "jen" na 10 minut coz je dost dojet k hospode vyhazet 40l oleje a vzit soudek s vyfritem hlavne ze taxikare a CIPA tam pustil bez problemu - hold prazske ku*vy to maj zarizeno jo a jeste me serval pan Kalina (jeden z kucharu z poradu Masterschef) - nebejt toho myho pruseru ze sem dojel v dobe obedu tak je celkem prijemnej clovicek Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Dnes jsem měl mít v práci jen zálohu. Po hodině jsem dostal dojezdit odpolední část předskokana noční linky. Něco kolem 14 jsem vyjížděl z garáže a do 19.10 kdy mě střídal noční řidič jsem vyměnil 3 busy. Jednomu ulítla hadice na vzduchu takže jsem to nedokázal dofoukat aby se bus odbrzdil, a pak mi dvakrát bouchla hadice na vodu. Docela jsem si to užil. A mám zprávu pro pražáky od zítra se otvírá Vysočanská estakáda, bohužel v omezeném provozu pouze pro MHD + IZS a jen jedním směrem a to z Proseka dolů do Vysočan , nahoru na Prosek se bude MHD dále prodírat okolo pekáren spolu s ostatní dopravou. Oprava estakády má trvat ještě minimálně řadu měsíců. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 taky jsem v době, kdy mě živil volant dokázal vyměnit tři Tatry z důvodu poruchy za 12. hodinovou směnu, samé prkotiny jak píšeš (brzdová hadice, defekt na tupláku, předřená trubka hydrauliky serva)--prostě DEN BLBEC, ale ještě dnes pamatuju ty kecy ostatních, že musím být dobrý ,borec', když potřebuju tři auta na šichtu Citovat
vendelinek Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 Brzo vstával a blbě vyspal,to zas bude směna Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Sawoy Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 Večír jsem udělal drsťkovou z hlívy. Krásně se do rána rozležela. Teď ještě upéct křupavý slaný housky a bude sobotní obídek. Citovat
Sniper17 Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 Z hlívy dělá i moje mamka fakt dobrota Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.