Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Asi mesic zpatky se z niceho nic ucpalo odvetrani odpadu - stara litinova trubka .....

Odvrtani a zkouska pro cisteni wapkou z pudy se nezadarilo.

Dnes prijel kamos trosku vic se trubka otevrela flexou a prislo na radu "pero" a "vysavac" s bezmala 4m hadici .....

Po cca 1hod se zadarilo mame to zase snad ciste [emoji4]

Dle letopoctu 1934 se nam to tam usazovalo ....

Jinak toho bordelu bylo asi na 2kg bylo to vysavano do vody - neuveril bych ze se litina takhle loupe.

Zitra nas ceka mycka - oprava desky skoncila "dohorenim" zbytku nacateho zdroje tak si jedeme pro novou .....  [emoji3]

Fotografie0070.jpg

Fotografie0071.jpg

Litinový odpad jsme už měnili. Klasicky sežraný, nejdřív jsem si myslel, co je to na trubce za flek a šáhl jsem až dovnitř. Byl to odpad vedený po zdi v kotelně. Litina byla ze 70.let.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak dnes komplet nástřik podvozku na 405 a včera výměna svislých čepů a menší oprava v podběhu,zítra technická emise už mám za sebou :) 

CAM00043.jpg

CAM00044.jpg

Odesláno

Dnes jsme byli v servise pro tchánovýho Fiat Brava. Po 14dnech podruhé. Nejdřív se měnil celý termostat i s domečkem, protože tel. A teď vyjela ucpávka na vodní pumpě. Takže nová náplň vytekla znovu a to proudem. Překvapilo mě, že je na sólo řemen a tak mimo rozvody. Takže vodní pumpa na níž jsou dvě řemenice na drážkovaný řemen, nová náplň a tři hodiny práce za 2500,-.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Dnes mi má drahá udělala v rozespalosti kafe se solí fakt mňamka :D a já frčím na stk do Loun před tím ještě opláchnu auto asnad to i projde :D

Odesláno

Opravoval jsem světlomet, v noci přestalo svítit naráz tlumené i dálkové. Neuvěřitelná náhoda: tlumené - prasklá žárovka, dálkové - volný konektor.

Teď jdu dělat něco lepšího, okoštovat meruňku, jestli už je správně vyvětraná.

Odesláno

Vyndal jsem kastról z lednice, nandal jsem z kastrólu na talíř, kastról i talíř jsem zasunul do lednice a zapnul prázdnou mikrovlnku.... Asi něco bude špatně.... :roker :D

Odesláno
před 6 hodinami, Sniper17 napsal:

Stk naštěstí v pohodě a potkal jsem tam tohoto krasavce :D

CAM00045.jpg

CAM00046.jpg

Tak přesně s tímhle dorazil někdy kolem roku 74 strejda po vlastní ose z Tripolisu do Čech. Když jsme byli s bratrancem malí jezdili v tom 4 dospělí a my dva prckové ...

Odesláno

jeden policajt me tam pustil i v 10:30 ale "jen" na 10 minut coz je dost dojet k hospode vyhazet 40l oleje a vzit soudek s vyfritem

hlavne ze taxikare a CIPA tam pustil bez problemu - hold prazske ku*vy to maj zarizeno

jo a jeste me serval pan Kalina (jeden z kucharu z poradu Masterschef) - nebejt toho myho pruseru ze sem dojel v dobe obedu tak je celkem prijemnej clovicek

Odesláno

Dnes jsem měl mít v práci jen zálohu. Po hodině jsem dostal dojezdit odpolední část předskokana noční linky. Něco kolem 14 jsem vyjížděl z garáže a do 19.10 kdy mě střídal noční řidič jsem vyměnil 3 busy. Jednomu ulítla hadice na vzduchu takže jsem to nedokázal dofoukat aby se bus odbrzdil, a pak mi dvakrát bouchla hadice na vodu. Docela jsem si to užil. 

A mám zprávu pro pražáky od zítra se otvírá Vysočanská estakáda, bohužel v omezeném provozu pouze pro MHD + IZS a jen jedním směrem a to z Proseka dolů do Vysočan ,  nahoru na Prosek se bude MHD dále prodírat okolo pekáren spolu s ostatní dopravou. Oprava estakády má trvat ještě minimálně řadu měsíců.

Odesláno

taky jsem v době, kdy mě živil volant dokázal vyměnit tři Tatry z důvodu poruchy za 12. hodinovou směnu, samé prkotiny jak píšeš (brzdová hadice, defekt na tupláku, předřená trubka hydrauliky serva)--prostě DEN BLBEC, ale ještě dnes pamatuju ty kecy ostatních, že musím být dobrý ,borec', když potřebuju tři auta na šichtu :)

Odesláno

Večír jsem udělal drsťkovou z hlívy. Krásně se do rána rozležela. Teď ještě upéct křupavý slaný housky a bude sobotní obídek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...