Havlicek.Lukas Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 Veno pocitej kolem 16-17 hodiny nebo snad rano mezi 9 a 10 ?? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 Ráno budu určitě někde ve světě. Takže těch 16-17 bude jistota. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Včera odpoledne jsem posekal stráň nad barákem a dnes nějak cítím pravou polovinu těla. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Weri 605 Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Zazimovávám mezi deštěma už od včerejška plantáž... Stále nejsem u konce.. Upekla sem si hruškovej závin, králíčka a vepřový rolky.. udělala pořádek v papírech (účty, pojistky, složenky...) taky sem vyčarovala 4litry medicínky na zimu.. a při jejím večerním zdárném ochutnávání, pročítala kuchařky od Pepita... měla sem toho ale evidentně vyčarovat víc... Citovat
vendelinek Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Co jsem dneska udělal, začalo to v patek ,ráno jsem přišel z noční, trochu si schrupnul a odpoledne stěhování skládání a zalepovani, příprava barev a v sobotu ráno v 7 hodin to vypuklo, očištění stěn a začalo se bílit, večer v 7 byly obě dvě místnosti vybíleny, Dneska od rána od 7 hodin jsem maloval barvou obě dvě mistnosti, skončil jsem v pul 3tí,sklidit největší bordel, zbalit igelity a papíry ze skříní a země, trochu vysat, umýt se trochu na dvě hodinky se natáhnout a v 18°° příprava na noční, moc jsem si neodpočinul, ale hřeje mě,že to dopadlo víc než dobře Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 (upraveno) Byl jsem s Pavlem ve Veteran muzeu v Radovesnici II.http://muzeumradovesnice.cz/ Upraveno 9. říjen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Dodo1976 Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Medvěd: mám to kousek a ještě jsem nebyl. Nechám to na jaro Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Nemusíš, je to celý pod střechou ... a stojí to za to Citovat
Hafity Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 V 09.10.2016 at 11:52, Weri 605 napsal: Zazimovávám mezi deštěma už od včerejška plantáž... Stále nejsem u konce.. Upekla sem si hruškovej závin, králíčka a vepřový rolky.. udělala pořádek v papírech (účty, pojistky, složenky...) taky sem vyčarovala 4litry medicínky na zimu.. a při jejím večerním zdárném ochutnávání, pročítala kuchařky od Pepita... měla sem toho ale evidentně vyčarovat víc... Tu meducínu bys měla předhodit lvům.... předpokládám, že to bude zajímat více členstva, teda pokaváď už to tu někde neplave.... Citovat
Weri 605 Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Pálenka (vínovice, calvados), čerstvej zázvor a med... Tak na litr tekutiny cca 2-3 polívkový lžíce strouhanýho zázvoru i se šťávičkou.. A tak 250-300g medu.. Chce to chutnat.., někdo má rád ostřejší... Rozmíchat plnit do skeněnejch lahví a pak záleží na vkusu.. Někdo si to míchá a nalejvá vše někdo tu usazeninu nechává (třeba do štrůdlu ) výborný na začínající bolest v krku, bolest hlavy a nejen při rýmě.. Bolest krční páteře, trávení a akorát bacha... Je to drobet zrádný Citovat
radim.1008 Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Jo to znám, pozor na předávkování. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Sniper17 Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Včera jsem se zrovna předávkoval sice ne meducínkou ale Plzní doteď se z toho dostávám byla to moc silná dávka Citovat
Weri 605 Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Proto dělám tydle lektvary o víkendu... a nejrači bych si pak vzala tejden dovolený... teď budu snad eště kouzlit becherovku.. Když se povede (budu jí dělat poprvé) tak vám .... ne nedám ochutnat ..... napíšu recept.. Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Dneska byl velký úklid po malování, Včera jsme ještě vymalovali kuchyň aby bylo všechno najednou,při jednom bordelu, utahanej jako kůň, ale jsem rád, ze to máme hotový, ložnice,dětskej a kuchyň, od bílý do vrchní barvy behem tří dnů ,to je práce šest půlek hotovejch,odpoledne už jsem odpočíval a nabírat síly na noční Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 (upraveno) zrovna jsem udělal klukovi do školky bramborové razítka Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Upraveno 11. říjen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Pěkný srdíčko, taky už si mohl udělat razítko pežotka a ne policajtský Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 formičku Peugeota na linecké nemáme Citovat
Lihous Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Asi mesic zpatky se z niceho nic ucpalo odvetrani odpadu - stara litinova trubka ..... Odvrtani a zkouska pro cisteni wapkou z pudy se nezadarilo. Dnes prijel kamos trosku vic se trubka otevrela flexou a prislo na radu "pero" a "vysavac" s bezmala 4m hadici ..... Po cca 1hod se zadarilo mame to zase snad ciste Dle letopoctu 1934 se nam to tam usazovalo .... Jinak toho bordelu bylo asi na 2kg bylo to vysavano do vody - neuveril bych ze se litina takhle loupe. Zitra nas ceka mycka - oprava desky skoncila "dohorenim" zbytku nacateho zdroje tak si jedeme pro novou ..... Citovat
Almanil Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 V dešti jsem přehodil novou baterku do Corsy, tak snad chvíli vydrží ta Bannerka, která tam byla vydržela 7 let Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.