Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zazimovávám mezi deštěma už od včerejška plantáž... Stále nejsem u konce.. Upekla sem si hruškovej závin, králíčka a vepřový rolky.. udělala pořádek v papírech (účty, pojistky, složenky...) taky sem vyčarovala 4litry medicínky na zimu.. a při jejím večerním zdárném ochutnávání, pročítala kuchařky od Pepita... :)  měla sem toho ale evidentně vyčarovat víc... :D 

Odesláno

Co jsem dneska udělal, začalo to v patek ,ráno jsem přišel z noční, trochu si schrupnul a odpoledne stěhování skládání a zalepovani, příprava barev a v sobotu ráno v 7 hodin to vypuklo, očištění stěn a začalo se bílit,  večer v 7 byly obě dvě místnosti vybíleny, Dneska od rána od 7 hodin jsem maloval barvou obě dvě mistnosti, skončil jsem v pul 3tí,sklidit největší bordel, zbalit igelity a papíry ze skříní a země, trochu vysat, umýt se trochu na dvě hodinky se natáhnout a v 18°° příprava na noční, moc jsem si neodpočinul, ale hřeje mě,že to dopadlo  víc než dobře 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno
V ‎09‎.‎10‎.‎2016 at 11:52, Weri 605 napsal:

Zazimovávám mezi deštěma už od včerejška plantáž... Stále nejsem u konce.. Upekla sem si hruškovej závin, králíčka a vepřový rolky.. udělala pořádek v papírech (účty, pojistky, složenky...) taky sem vyčarovala 4litry medicínky na zimu.. a při jejím večerním zdárném ochutnávání, pročítala kuchařky od Pepita... :)  měla sem toho ale evidentně vyčarovat víc... :D 

Tu meducínu bys měla předhodit lvům.... předpokládám, že to bude zajímat více členstva, teda pokaváď už to tu někde neplave....

Odesláno

Pálenka (vínovice, calvados), čerstvej zázvor a med...

Tak na litr tekutiny cca 2-3 polívkový lžíce strouhanýho zázvoru i se šťávičkou.. A tak 250-300g medu.. Chce to chutnat.., někdo má rád ostřejší... :)

Rozmíchat plnit do skeněnejch lahví a pak záleží na vkusu.. Někdo si to míchá a nalejvá vše někdo tu usazeninu nechává (třeba do štrůdlu :D )

výborný na začínající bolest v krku, bolest hlavy a nejen při rýmě.. Bolest krční páteře, trávení a akorát bacha... Je to drobet zrádný :D 

Odesláno

Proto dělám tydle lektvary o víkendu... :D  a nejrači bych si pak vzala tejden dovolený... :D 

teď budu snad eště kouzlit becherovku.. Když se povede (budu jí dělat poprvé) tak vám .... ne nedám ochutnat :D ..... napíšu recept.. :) 

Odesláno

Dneska byl velký úklid po malování, Včera jsme ještě vymalovali kuchyň aby bylo všechno najednou,při jednom bordelu, utahanej jako kůň, ale jsem rád, ze to máme hotový, ložnice,dětskej a kuchyň, od bílý do vrchní barvy behem tří dnů ,to je práce šest půlek hotovejch,odpoledne už jsem odpočíval a nabírat síly na noční 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Asi mesic zpatky se z niceho nic ucpalo odvetrani odpadu - stara litinova trubka .....

Odvrtani a zkouska pro cisteni wapkou z pudy se nezadarilo.
Dnes prijel kamos trosku vic se trubka otevrela flexou a prislo na radu "pero" a "vysavac" s bezmala 4m hadici .....

Po cca 1hod se zadarilo mame to zase snad ciste :)
Dle letopoctu 1934 se nam to tam usazovalo ....

Jinak toho bordelu bylo asi na 2kg bylo to vysavano do vody - neuveril bych ze se litina takhle loupe.

Zitra nas ceka mycka - oprava desky skoncila "dohorenim" zbytku nacateho zdroje tak si jedeme pro novou .....  :D

Fotografie0070.jpg

Fotografie0071.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...