vendelinek Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 zlatej Peugeot pozink,taky jsem myslel,že pozink chvilku vydrží,na mojim jsou už taky známky rezu,ale takovýdle to ještě není odesláno z Lumie Citovat
jirka307 Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Ja bych řekl že to moje zapomneli pozinkovat Citovat
MJSytic Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 ozzy56: No nevím, klempíř se tvářil, že je to dost jakože na pí* Hmm, právě proto chci naprat do prahu na 308 nějakej sajrajt, abych to podchytil U 307 by to možná taky stálo za to. U 508 ještě počkám, ale už jsem tak taky narazil na pár míst, kde to začíná hlodat. Docela smutný u tak mladýho stroje Citovat
vendelinek Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 jako třeba,syn má Espaceho 2004,,dvoulitra benzina,privezenyho z Fra,a ten je jak novej,byl už s tím na TK a technik zíral v jakým je to suprovym stavu,ten spodek je jak z fabriky ,to ta moje plechovka je po spodku zralá na obroušení a něčím dobrým namatlat čim dřív tím líp,za tři měsíce jdu taky na STK Citovat
KingSpade Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Kupodivu moje 307ma 2002 je zrovna taky z Francie dotažená a podvozek je čistý jak lilie, jsem zvědav jak dlouho to na našich cestách vydrží. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 A mě se lidi diví, proč nechávám stříkat spodek a dutiny u známýho. Že prý Pežoti nereznou. Haha, na povrchu ne, to je pravda a ohnout se se chce jen málokomu. Letos na podzim mám v plánu spodek, byl dělaný už před šesti lety, místy už je to otlučený. Dutiny byli loni, když zbyl vosk. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 rano sem si dal "pracovni cestu" do staryho kolina a zpatky pro jeden "nutny" odvoz pak sem pomohl prestehovat jedny znamy a ted sem asi dokoncil ten muj gril - zitra asi v nem zapalim nanecisto a v sobotu napichnu 2 kurata Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Ono to rezne cim dal tim vic ....,to co mela 405 po 25letech ma 406 po 15letech 407 jsem videl celkem pekne orezlou po cca 7?8? letech v jakem stavu jsou 508 nevim ale delat si iluze ze prezije pohromade 15roku .... A jedno foto jen tak z dneska odpoledne u Dobrusky - foceno mobilem ...... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Dnes jsem měl " náhradu za svátek " takže doma za průměr. Zítra mám svoje volno z diagramu takže doma zadarmo. Tak jsem se pustil do úpravy terénu okolo garáže začal jsem rovnat za garáží a připravovat na instalaci 1000L nádrže na chytání dešťové vody. Dvakrát mě od práce vyhnala průtrž mračen. Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 V 5.7.2016 at 19:12, Lihous napsal: Ono to rezne cim dal tim vic ....,to co mela 405 po 25letech ma 406 po 15letech 407 jsem videl celkem pekne orezlou po cca 7?8? letech v jakem stavu jsou 508 nevim ale delat si iluze ze prezije pohromade 15roku .... A jedno foto jen tak z dneska odpoledne u Dobrusky - foceno mobilem ...... Ale pindy, 405 jsem osobně kuchal hodně, 406 taky, a 406 je na tom antikorozně o dost líp. Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 No kamos ma 405 z roku 90 nase 406 je z roku 02 - muzeme srovnavat .... U te 407 jsem byl taky osobne - jasne ze to nejsou oloupane pernicky do popelnice ale "koroze" tam proste je .... A cim novejsi tim je ji tam vic ...... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 (upraveno) dnes pohoda klídeček s rodinou,prohnala se bouřka a když to vyschlo tak jsme vyndali postupně všichni kola . . . Šimon jezdí 3. den na 16" a zlepšil se tak,že se mi nechtělo pořád za ním běhat a občas zajel někam tak,že ho nebylo vidět,tak jsem vyndal taky kolo . . . Tomáš nafasoval odrážedlo,manželka vyndala kolo taky a ja pak cyklosedačku a přes víkend to vidím někam na kolech https://youtu.be/k5OWWWszyMs Upraveno 5. červenec 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 No to je fakt úžasné, že můžete srovnávat JEDNO auto a ještě k tomu jen zvenku, to je fakt o celé produkci vypovídající... Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Ale ja nesrovnavam jen jsem napsal svuj nazor - to co jsem videl. Uprime klempirinu jako takovou neznam a asi bych se do ni nikdy nepustil - vim kde mam sve limity A sam za sebe vidime to u Skodovky jak se za nemale penize "setri" ...... Citovat
Veverka Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 (upraveno) Lihous (fotka duhy): Pěkně! Já před 2-3 roky jednou viděl i trojitou duhu (foto nemám) a dnes v Pardubicích poprvé v životě duhu horizontální po rovině obzoru (ale kvůli panelákům jí byl vidět jen malý kus). Upraveno 5. červenec 2016 uživatelem Veverka Citovat
FrantaCV Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 Taky tady mám jednu dvojitou. Tak jsem se vypravil najít ten hrnec zlata na konci a kurňa - zase nic. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 si byl asi na spatnem konci nebo u spatne duhy Citovat
Veverka Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 Nebo byl někdo na konci dřív, pil jak duha, a hrncem zatáhnul útratu Citovat
Haryk Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 u dcery položen na balkoně TOPSTONE cca 8m2, za dvě hoďky hotovo Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 V 4. 7. 2016 at 18:20, MJSytic napsal: ozzy56: No nevím, klempíř se tvářil, že je to dost jakože na pí* Hmm, právě proto chci naprat do prahu na 308 nějakej sajrajt, abych to podchytil U 307 by to možná taky stálo za to. U 508 ještě počkám, ale už jsem tak taky narazil na pár míst, kde to začíná hlodat. Docela smutný u tak mladýho stroje po dvou-třech letech od novoty bych DUTINY stříknul--tím se nic nepokazí...,hlavně SPODEK, výztuhy podlahy, prahy atd., nějaké sloupky až nahoru, kapoty atd. nejsou tak důležité, resp. nehnijou tak moc anebo se dají lehce vyměnit stříkal jsem přípravkama od BODY a můžu jen doporučit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.