Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zlatej Peugeot pozink,taky jsem myslel,že pozink chvilku vydrží,na mojim jsou už taky známky rezu,ale takovýdle to ještě není

odesláno z Lumie

Odesláno

ozzy56: No nevím, klempíř se tvářil, že je to dost jakože na pí* :aut 
Hmm, právě proto chci naprat do prahu na 308 nějakej sajrajt, abych to podchytil :myslim U 307 by to možná taky stálo za to. U 508 ještě počkám, ale už jsem tak taky narazil na pár míst, kde to začíná hlodat. Docela smutný u tak mladýho stroje :(

Odesláno

jako třeba,syn má Espaceho 2004,,dvoulitra benzina,privezenyho z Fra,a ten je jak novej,byl už s tím na TK a technik zíral v jakým je to suprovym stavu,ten spodek je jak z fabriky ,to ta moje plechovka je po spodku zralá na obroušení a něčím dobrým namatlat čim dřív tím líp,za tři měsíce jdu taky na STK

Odesláno

Kupodivu moje 307ma 2002 je zrovna taky z Francie dotažená a podvozek je čistý jak lilie, jsem zvědav jak dlouho to na našich cestách vydrží.

Odesláno

A mě se lidi diví, proč nechávám stříkat spodek a dutiny u známýho. Že prý Pežoti nereznou. Haha, na povrchu ne, to je pravda a ohnout se se chce jen málokomu. :D Letos na podzim mám v plánu spodek, byl dělaný už před šesti lety, místy už je to otlučený. Dutiny byli loni, když zbyl vosk. :)

Odesláno

Ono to rezne cim dal tim vic ....,to co mela 405 po 25letech ma 406 po 15letech  407 jsem videl celkem pekne orezlou po cca 7?8? letech v jakem stavu jsou 508 nevim ale delat si iluze ze prezije pohromade 15roku ....

A jedno foto jen tak z dneska odpoledne u Dobrusky - foceno mobilem ......

DSCN8542.JPG

Odesláno

Dnes jsem měl " náhradu za svátek " takže doma za průměr. Zítra mám svoje volno z diagramu takže doma zadarmo.  Tak jsem se pustil do úpravy terénu okolo garáže začal jsem rovnat za garáží a připravovat na instalaci 1000L nádrže na chytání dešťové vody. Dvakrát mě od práce vyhnala průtrž mračen.

Odesláno
V ‎5‎.‎7‎.‎2016 at 19:12, Lihous napsal:

Ono to rezne cim dal tim vic ....,to co mela 405 po 25letech ma 406 po 15letech  407 jsem videl celkem pekne orezlou po cca 7?8? letech v jakem stavu jsou 508 nevim ale delat si iluze ze prezije pohromade 15roku ....

A jedno foto jen tak z dneska odpoledne u Dobrusky - foceno mobilem ......

Ale pindy, 405 jsem osobně kuchal hodně, 406 taky, a 406 je na tom antikorozně o dost líp.

Odesláno

No kamos ma 405 z roku 90 nase 406 je z roku 02 - muzeme srovnavat ....
U te 407 jsem byl taky osobne - jasne ze to nejsou oloupane pernicky do popelnice ale "koroze" tam proste je .... 
A cim novejsi tim je ji tam vic  ......

Odesláno (upraveno)

dnes pohoda klídeček s rodinou,prohnala se bouřka a když to vyschlo tak jsme vyndali postupně  :D všichni kola  . . .  Šimon jezdí 3. den na 16" a zlepšil se tak,že se mi nechtělo pořád za ním běhat a občas zajel někam tak,že ho nebylo vidět,tak jsem vyndal taky kolo . . .  Tomáš nafasoval odrážedlo,manželka vyndala kolo taky a ja pak cyklosedačku a přes víkend to vidím někam na kolech

https://youtu.be/k5OWWWszyMs

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Ale ja nesrovnavam jen jsem napsal svuj nazor - to co jsem videl.
Uprime klempirinu jako takovou neznam a asi bych se do ni nikdy nepustil - vim kde mam sve limity :)

A sam za sebe vidime to u Skodovky jak se za nemale penize "setri"  ......

Odesláno (upraveno)

Lihous (fotka duhy): Pěkně! Já před 2-3 roky jednou viděl i trojitou duhu (foto nemám) a dnes v Pardubicích poprvé v životě duhu horizontální po rovině obzoru :mrk (ale kvůli panelákům jí byl vidět jen malý kus).

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno
V 4. 7. 2016 at 18:20, MJSytic napsal:

ozzy56: No nevím, klempíř se tvářil, že je to dost jakože na pí* :aut 
Hmm, právě proto chci naprat do prahu na 308 nějakej sajrajt, abych to podchytil :myslim U 307 by to možná taky stálo za to. U 508 ještě počkám, ale už jsem tak taky narazil na pár míst, kde to začíná hlodat. Docela smutný u tak mladýho stroje :(

po dvou-třech letech od novoty bych DUTINY stříknul--tím se nic nepokazí...,hlavně SPODEK, výztuhy podlahy, prahy atd., nějaké sloupky až nahoru, kapoty atd. nejsou tak důležité, resp. nehnijou tak moc anebo se dají lehce vyměnit:myslim

stříkal jsem přípravkama od BODY a můžu jen doporučit :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...