Haryk Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 okna-hotovo, trochu poklizeno zbytek až v pondělí po relaxu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 dnes standartni den - ale uz vim co budu delat v sobotu plan c.1 - pomoc u SDH s pripravou zazemi a pak soutez - kvuli zraneni manzelky ktera se mela zucastnit sme to odvolaliplan c.2 - mensi rodinna grilovacka - jen spizy a sejry - zatim to vypada ze to bude bez moji ucastiplan c.3 - jak cu*ak jedu v sobotu na odvozy do Prahy a blizkeho (vzdaleneho) okoli :grr Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Takze dnes po navsteve servisu a vymenenom riadeni, som sa rozhodol pustit do PIKATECu. Zatial len na okna. Z obsahu balenia vycistene okna na mojej 605, vsetky, na Partnerovi okrem zadneho vsetky. Nanasanie politury, je jednoduche, no zlozite je lestenie. Z balenia vyslo len na moje okrem zadneho, a na Partnerovi len celne a predne bocne. viac som nevladal lestit. Ide to priserne tazko, politura zanecha taky suchy film ako vidno na obrazkoch ktory sa musi po 5 minutach vylestit. Preto odporucam nanasat po 1 skle a vylestit a az potom ist na dalsie okno. Velke okna ako celne a zadne som robil na 2 x, to by som inak nestihal. Kto si to bude kupovat odporucam este dokupit jednu handricku na lestenie (biela). Na karoseriu dokupit 1 x spongia(kkto nema), nanasaciu hubku, okruhlu, pojde to snou lepsie, a este handricku na lestenie (oranzovu). Ale na nanasanie na karoseriu musi byt cas a pocasie, nesie sa to robit na slnku, a min 2 hodiny sa musi nechat "tvrdnut". uplne vytvrdnutie az po 24 hodinach pri teplote nad 25 st C, pri teplote do 25 st, 48 hodin. Uvidim ake budu vysledky. Citovat
Milan+ Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Jsem se konečně pustil do zkulturnění skladu dílů na kaipoše, před Holandskem jsem dělal regál a dnes tam částečně demontované převodovky začínám ukládat. Citovat
FrantaCV Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Tak jsem dnes dokončil po týdnu rachoty částečnou přestavbu interiérů domečku + výmalbu. Ruce mám až ke kotníkům a marně hledám místo na těle, které by nebolelo. Snad bude zase na nějaký čas klid. Tedy než drahou polovičku nenapadne něco nového. Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 To poznam, moja žena tiež hneď začne niečo nové vymýšľať, akonáhle je jedno hotové. Citovat
radim.1008 Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Dnes jsme na kamarádově svatbě. Je to velký. Jen škoda počasí. Citovat
Weri 605 Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Ale pánové... Dyť by ste se nudili.. Mé přípravy na dovolenou sou v plném proudu.. Parmezánová omáčka, čína, kotlikovej gulášek a křenová omáčka s hovězím jazýčkem a knedlíky hotovo... Umyto nádobí, vypráno, vyluxováno 9+1, vytřeno - teď du hodit ňákýho jelena na gril, eště vyrobim becherovku, naložim hermelínek a buřtíky a pak pudu pařit.. (chcípnout ) ruce mam delší než nohy, ale ta odměna - 11 dní se nehnu a budu jen spát, žrát a chlastat... Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 (upraveno) Poslední den "dovolené", zítra v 6 hodin odjezd z Rumunska domů. Dneska relaxační den s projížďkou horskou železnicí plnou tunelů a opravdu vysokých mostů. Osazenstvo spokojené, auto ten týden taky přežilo, teď ještě aby konečné účtování sedělo s představami Upraveno 11. červen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 (upraveno) dnes jsem byl prohnat Forzu po Praze a na Slapy . . . celkově dnes 224,2Km edit: jo když dorazí tolik skútrů na benzínku to je "radost" pro ostatní edit2: jo a pro auto jsem koupil aditivum na ty pumpě co jsme ji obklíčili edit3: pokořili jsme první tisícovku-čeká nás výměna oleje - garančka Upraveno 11. červen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Ale no tak nebylo to úplně marný odpoledne Citovat
vendelinek Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 co jsem dneska udělal,skoro nic,jen dopoledne nakup,po obědě za tchýni,,stihl jsem ještě podat asi 6 inzerátů a objednat si jeden menší fotoaparát Citovat
Hafity Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Ale no tak nebylo to úplně marný odpoledne Dle polohy nohou to musel bejt těžkej veget.... Citovat
Veverka Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 (upraveno) dnes jsem byl prohnat Forzu po Praze a na Slapy . . . celkově dnes 224,2Km edit: jo když dorazí tolik skútrů na benzínku to je "radost" pro ostatní Skútršňůra? Příští rok chci taky!Dneska Pha-Malevil-Mongolsko-Pha a večer ještě česat třešně. Ještě že se stmívá tak pozdě Upraveno 11. červen 2016 uživatelem Veverka Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 (upraveno) Veverka: tak co kdy nastane den D . . . bylo super sent from Tapatalk Upraveno 11. červen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Veverka Odesláno 11. červen 2016 Odesláno 11. červen 2016 Brzy, jazyk, nazývat, letiště Václava Havla Praha Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2016 Odesláno 12. červen 2016 právě jsem přijel z chaty a na silnici pohoda, žádný divočák, co musí být doma o pět minut dřív než ostatní Citovat
myšut Odesláno 12. červen 2016 Odesláno 12. červen 2016 odtahoval jsem růčo z kolejí a držel azboňákům vedle kolejí na polsko českých hranicích tele, co zablokovalo rychlík 1662 Sp z Krnova na Jeseník... snad mě nějaký pitomec nedá na yutub ,bo to se hned tak nevidí.....jak 3metrákový tele zablokuje vlak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.