Havlicek.Lukas Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 pomohl uvarit obed, trochu sem se flakal na dvorku kdyz byla tak krasne, predal koelgovi "opravene a upravene" auto, a ted si davam 20 a lahvi vinkaa mazelka asi chytla od deti vyrozu takze lezi Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Tak výlet Praha - Žamberk (Radimovo rádio) - Rejvíz (oběd) - Zlaté Hory a zpět přes Polsko do Prahy jsem zvládl za 10 hodin (cca 8 hodin jízdy + nějaké prostoje). Na zpáteční cestě mě zachránila Waze - dík upozornění na IMPULSu jsem věděl, že D 11 má před Prahou problém a tak jsem poslechl Waze a jel přes Nehvizdy a různý p*délky do Radonic a na D 10. Ještě před Podebradama jsem projížděl celkem silným deštěm, po jeho projetí byl celkem nepříjemný přechod do ostrého nízko ležícího slunce. Chvilku po tom, co jsem u Bříství sjel z dálnice v rádiu hlásali, že na konci kolony do sebe švihlo 8 aut a že je dálnice neprůjezdná. Měl jsem až škodolibou radost - holt občas ta technika umí věci.... Citovat
MilanF1 Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Pěkná projížďka, Méďo. Proč jsi jel až na D10? Já bych to z Nehvizd bral přímo na Prahu po staré, přes Počernice. Nebo i tento úsek byl plný? Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Jo, jo, za Nehvizdama bylo taky parkoviště. Řekl jsem si, že Waze přečůrám a pak jsem u připojení aut z D 11 otáčel a jel původně navrhovaným směrem na Touškov. Citovat
vendelinek Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 ty těch km nalítáš za rok,co,kolik už jich máš? odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 (upraveno) já dneska dělal oběd,pak jsem si stáhnul nějakej film Upraveno 28. březen 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 ty těch km nalítáš za rok,co,kolik už jich máš? odesláno z Lumie 1994 - 2008 jsem jezdil cca 8 - 10 000 km měsíčně + k tomu ještě nějakých 20 000 km za rok soukromě. Teď už je klídek = nějakých 50 000 za rok a soukromě do 15 000 km. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 50 za rok a jezdis dalky po dalnicich apod. Ja mam 70-80 000km rocne sluzebne jen na trese MB-praha 4 + okolni vesnice Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 (upraveno) Šak říkám, že je to klídekJinak včera z celý trasy po dálnici tak 1/3 a opět jsem si ověřil, že přes Klodzko se do Jeseníků jede líp než přes Žamberk Upraveno 29. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Já jsem letěl z prace včera kolem 19.20 po D11 a stalo to ku Praze od cca 3 km. Dával jsem to na global co dělá dopravní info pro většinu rádií. A bylo to plny i přes Nehvizdy protože byla bouracka na 18. Jako teď to bude slast dostávat se do prahy od D11 ale i od D10 na tom Černým mostě ma to omezeni trvat asi 2-3 měsíce. Citovat
radim.1008 Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Šak říkám, že je to klídek Jinak včera z celý trasy po dálnici tak 1/3 a opět jsem si ověřil, že přes Klodzko se do Jeseníků jede líp než přes Žamberk Nevím, co všichni máte proti zdejší krásné kopcovité a zatáčkovité krajině. Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 (upraveno) Radime - vcelku nic. Jen s výhradou, že když jako já včera (ve svátek!!!!) dojedeš za Žambérem těsně po odbočení na Pastviny 7,5 t, kterou předjedeš až na rovinkách před Králíkama, není to prostě nejideálnější stav. Za Králíkama směrem na Jeseník taky nic moc cesta - na výlet dobrý, ale když to jedeš na otočku a víš, že odpoledne bude končit prodloužený Velikonoční víkend a tudíž bude velká šance skončit v nějaké zácpě, tak holt cesta přes Polsko je vítězstvím (i když tam jsem se asi na 10 minut taky kousnul - u Dušníků se opravuje silnice a je to tam řízený semtamfórama). No a v Náchodě nedal pán v Evasionu nějakému Nissanu přednost a tak jsme si taky chvilku poskákali Upraveno 29. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
vendelinek Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 hm,to máte kluci pěknej nájezd,to to auto za 10 let musí bejt vyřízený,to ten motor vydrží sakra hodně,teda pokud máš ještě původní,kolik na něm máš celkově,to snad ani nechci vědět odesláno z Lumie Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 (upraveno) Vendelínku - auta s takovým nájezdem si nikdo nenechává 10 let, taková auta se prostě musí točit (jakmile auto začne potřebovat servis častěji než na výměnu oleje, jde většinou o dům dál - rákosníci provozující zeleniny po nich pak skočí s rozeběhem). Ještě k těm nájezdům - já třeba těch 50 tkm služebními auty točím dnes na 4ech autech. Tranzit měl loni nájezd nějakých 25 tkm, letos to bude podstatně míň, páč HMCH už jezdím hlavně Octou. Octa loni najela 20 tkm - převážně s rektorem (letos se bude vozit Supem - momentálně od ledna najeto 3000 km). No a Fabie najela loni nějakých 5000 převážně po Praze. Tím lze docílit toho, že mám ve školním parku auta s relativně nízkými nájezdy (Octa 115 000 km - 6/2005, Tranzit 70 000 km 10/2013, Fabia 56 000 km 8/2007 a tudíž se za ně při prodeji dá ještě něco utržit). Upraveno 29. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Nick406 Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Schoval jsem auto před blokovým čištěním sehnal novej klíč bohužel jen samotnej jelikož přijímač tam taky nefunguje ale i tak mě to snad pomůže pokud je to ta menší závada a při nejhorším sehnal i ŘJ motora tak snad od příštího týdne budu jezdit. Citovat
Haryk Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 přišel jsem s píva, jdu oklepat kaštany a jdu hajat Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 K Trnkošovi dorazily gumy na Octu, zítra se budou auta dávat na letní (krom Supa, ten půjde až příští týden). Citovat
HanzWayne Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Vena: Tak sem si dneska pokecal z dispecerem... Nakonec kapituloval a pristoupi na to abych byl stridac nez abych prestoupil z5 do Vrsovic nebo sel do p...ryc... tak uvidime co stoho vzejde... Je pravda ze se aspon svezu ze vsim co tu mame... Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.