velkybanan Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Dnes se flakam doma a koukam po dlouhe dobe na zpravy na Nove. Pry Peugeot transporter :-) Snad Vam to pujde prehrat 20160304_001.m4a Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 (upraveno) Zítra odjezd na dovolenou - Pavel se bude na Kvildě učit používat lyže, já ho budu z tepla restaurace "jistit" s grogem a foťákem v ruce. Když už na tý Šumavě budeme, určitě budou i nějaký vejlety po okolí ... Upraveno 4. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
vendelinek Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 dneska bylo pěkně,tak jsem udělal procházku s návštěvou k babičce,jinak se válím,nic jiného vlastně,vykouřil jsem půl krabičky cigaret odesláno z Lumie Citovat
Veverka Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Z Ženevy do Stuttgartu, muzeum Porsche a teď směr Praha Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Dnes jsem chtěl na Lancerovi vyměnit brzdy a ráno jsem zjistil, že mi někdo navrtal nádrž. Je někdo, kdo zkoušel lepit nějakým epoxidem (plechová nádrž)? Nebo výměna za novou? Vařit nevím, jestli seženu blázna, kterej by si troufl to zavařit Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 varit v poho ale do nadrze nalij az po okraj vodu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 (upraveno) I když by jsi ji měl plnou benzinu tak nebuchne protože nebouchá benzin ale páry z benzínu nebo nafty. Dnes přijel na delší dobu objednanou opravu kamarád se svým VW T4 výměna prahů předních dveří a jiné drobnosti takže dnes celý den v dílně taky jsem v mezičase stihl naložit kotel a zajet ke strejcovi pro jakýsi stolek pod televizi který sestřenka vyřadila protože prý není in podle jejího nového přítele. Upraveno 5. březen 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Dnes odjel po opravě kamarád s T4.Opravu jsme dokončili včera hodně dlouho večer takže dnes proběhlo jen pár detailů úklid dílny a odpočinek. Na zítra mám naplánován tak trochu letecký den. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Dnes jsem mel moznost se projet s 8valcovým actrosem. Kua to je power odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 z Prahe sem dorazil celkem brzo takze sem se vrhnul na ten zatracenej plynovej kotel (v noci jsem 2x dopoustel vodu)po rozebrani skoro celyho kotle sem an nic neprisel - jedine pozitivum ze na mirne kapajici pretlakac (asi necistota) se zavada ztraty tlaku asi vyresila Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Pavel má zatím obě, o ručku přišel Piškot. Citovat
radim.1008 Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Tady se někdo točil na parkovišti. Já ráno zapomněl nadzvihnout přimrzlé stěrače a odnesla to lišta před spolujezdcem. Z půlky to utrhlo břit. Citovat
Veverka Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Já šel do práce a po práci zase domů. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Dnes jsem mel moznost se projet s 8valcovým actrosem. Kua to je power odesláno z mého telefonu co držím v ruce Hm to se někdo má když si může ošáhnout takové mašiny. Na vojně jsem párkrát jel s dvanáctihrncovou Tatrušou. To byl zvouček. No dnes mi musí stačit ty ludry co nám kupujou do práce. Citovat
JVT Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 z Prahe sem dorazil celkem brzo takze sem se vrhnul na ten zatracenej plynovej kotel (v noci jsem 2x dopoustel vodu) po rozebrani skoro celyho kotle sem an nic neprisel - jedine pozitivum ze na mirne kapajici pretlakac (asi necistota) se zavada ztraty tlaku asi vyresila To máš štěstí. Já jsem musel kotel vyměnit. Z lehkého kapání se stalo stříkání Citovat
HanzWayne Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Začal jsem konečne pracovat na svém osobním WEBu... Je to jen hrubý náčrt tak případné návrhy klidně pište Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.