oddie Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Tady nechčije, dotrhal jsem zbytek stromu za použití horolezecké výbavy Citovat
Luciana Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Vycistila a umyla jsem stare auto. Dala inzerat a před hodinou uz odjela. Rychla akce, ted uz si jen hraju s kotaty. Citovat
vendelinek Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 byli jsme po obědě u babičky a mazlil jsem se s pejskem,bude se jmenovat Míša Citovat
punkac Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Tady nechčije, dotrhal jsem zbytek stromu za použití horolezecké výbavy Připomíná mi to cimrmanovu Švestku..... Tak já se tadyhle uvážu, lano přehodím a ty mi Přemku budeš hlásit, co se děje dole.... Koš se plní lanem! Sváťo :D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 byl jsem se projet na Aprillii SR Max 125 a Piaggio MP3 http://gabriel307.rajce.idnes.cz/Moto_Ulrich Aprilli SR Max 125 škrtám z adeptů na nákup 125ccm Citovat
Almanil Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Projel jsem se na svatbu a zpět. Počasí naštěstí vyšlo celkem dobře, vzhledem k předpovědi. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Jelikož mám tento víkend volný a mám tady u sebe malou( 9r.) A naši hlídají mladého(2r.) od nevlastní ségry tak jsem staroušky a mláďata napakoval do 807 a vyrazili jsme přes dva kopce do vedlejší vesnice na oslavu 135 let SDH dopoledne jsme to omrkli jeli domů na oběd a aby se mlaďas trochu prospal a pak jsme jeli na druhé kolo. Dopo. jsme s dětma a dědou prolezli nějakou tu techniku a po obědě byla na pořadu akčnější podívaná bohužel ukázku vyproštění a hašení z osobního auta jsme prošvihli ale pak bylo stříkání z koňský stříkačky, nějaké atrakce od besipu a harantama oblíbená pěna a skákací hrad. Takže celkem dobrý program. Navečer grilovaníčko. Citovat
Haryk Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 úklid po lyžení a fotky na http://www.vermerovice-vermerovice.cz/fotoalbum/lyzeni-2015/ Citovat
MotoMoto Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 (upraveno) Dostavěli jsme dětský tábor na Kokoříně, pěkná fuška pro 30 lidí na 3 dny, ale vše stojí a tak už jen příští sobotu nástup na 1 běh. https://www.facebook.com/pages/Koko%C5%99%C3%ADn-t%C3%A1bor-1b%C4%9Bh/109011192460339 Upraveno 28. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 rano umejt Saxanuodpolko umej Evinumezitim poupravit srazove SPZupect detem spekacky na ohni ktere stejne nejedlynakonec sme otevreli bohemku protoze se nam vali v lednici a zabira mistoz kompostu vyskubat bramburky a ted se vari zelnacka na "veceri" a zitrejsekmezitim trochu tuzingu co by si manzelka prala na Saxanu (bile kola, bila strecha, woofer do kufru, bile blinkry, opravit predni svetla, atd...) Citovat
Nick406 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Já už to auto radši ani nebudu umývat nějak až moc často to přitahuje špatný počasí..... navíc stání venku je prostě stání venku stačilo mě to nedávno kdy mě to opravdu docela naštvalo protože jsem tomu věnoval celý dopoledne i s leštěnkou a večer dojedu a jediný místo pod stromy ráno asi pět kakanců od ptáků za stěrači jehličí šišky a o střeše ani nemluvím takže na to jak to vypadalo to ráno bylo jako když by to stálo ve stodole se slepicema..... Citovat
Stejsn Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Vytáh jsem letos poprvé z garáže kábo. Ale když vidím předpověď, tak nevím nevím - to už je o upečení. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 dnes jsem s kolegou dodělal centrovací vidlici . . . ještě tam chybí dva šroubky a nějaká povrchová úprava Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Včera jsem byls rektorem na výročí šestistého upálení Jana Husa (aspoň tak prý byli - dle TV Prima - na tuto akci zváni novináři kanceláří premiéra ČR). http://play.iprima.cz/divacke-zpravy/divacke-zpravy-272015 - čas 4.47 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 manzelce folii na strechu na Saxanu + sundal hnusnou "fabia" antenu a nahradil ji originalem a uz asi 2 dny jezdim s Evinou bez koncaku - svine mi nejak upadla - a asi ho ani nebudu vracet Citovat
Milan+ Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 slušný tužing,to se ještě vozí folie na střeše? Citovat
Nick406 Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 Taky mě napadl nápad dát si na střechu černou lesklou folii...ale ono to vypadá jinak na na takovým třeba stříbrným AMG :D než na starým Pažoutu to mě většinou přijde jako nenalakovaný vyměněný díl u kterého nemám na lak Citovat
Aluška Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 Tak já si dneska spálila půlky na koupališti to su zvědavá, na čem jako budu sedět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.