Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za víkendovou žranici jsem přibral tak dvě kila :)

To mi povídej,byla akce s kolegou napůl a tak se grilovaly předuzené kyty ,cca 23 kilčů a dva sudy pade krakonoše 12 a zaloha v podobě třicítky  mi  ještě stojí ve sklepě. Akce se hodně povedla. 

post-26723-0-63777300-1434913998_thumb.j

Odesláno

Dneska den v Příbrami. Prošli jsme památník Vojna Lešetice a také část hornického muzea v Příbrami (celé to nešlo časově zvládnout). Prošli jsme vše, co bude na srazu v polovině srpna a je se nač těšit ... samozřejmě vymýšlím něco navíc. 

Odesláno

Dneska den v Příbrami. Prošli jsme památník Vojna Lešetice a také část hornického muzea v Příbrami (celé to nešlo časově zvládnout). Prošli jsme vše, co bude na srazu v polovině srpna a je se nač těšit ... samozřejmě vymýšlím něco navíc. 

Obojí stojí za vidění, hornické muzeum bylo navíc zrovna dneska v Toulavé kameře. A Vojnu by měly povinně vidět všechny děti v posledních ročnících základky, z návštěvy tohohle lágru mi dobře skutečně nebylo...

Já dneska vyluxoval a vyčistil zevnitře pežota.

Odesláno

Jsme na tom veverko stejně :) 

Ještě jsem stihl vyměnit spojkové lanko na 206, vyzkoušet klímu na 206 a namontovat DO na Audinu :D 

Odesláno

V sobotu BAHNA a Off-road maraton, včera Světový pohár ve vodním slalomu = krásnej víkend.

Jen mi včera "u vody" prostydly záda a bolí to jak čert. Nikdy jsem na to netrpěl - holt už asi fakt stárnu.

Odesláno

Včera večer pracovní cesta na Ještěd. Celou cestu lilo jak z konve, někde vpůli kopce k hotelu jsme vjeli do mraků a bylo vidět tak na 5 m. Hnusnější počasí jsem už dlouho nezažil.

Odesláno

ne to bylo dneska schvalne - musel sem byt do 6 doma - odpadlo nam hlidani a mel sem zavoz Prahy 4 a to bych proste nedal
tak dlouho sem se modlil az mi to prasklo 3 kilaky od sjezdu na Uvaly - sem premyslel ze bych se k tobe zastavil na kafe

Odesláno

Natrhal jsem asi 10kg naprosto špičkových třešní, a vyzkoušel jsem si (na samém vrcholku stromu), že mě pořád ještě unese cca 3cm tlustá (nebo spíš tenká) větev :)

Odesláno

Dneska návštěva letiště Příbram a 2 kola ve Ferrari 458 Italia. Svezení pěkný, jen dráha docela krátká, takže to stejně člověk ani nerozjede :) Dostal jsem to darem, takže to za to asi stálo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...