Haryk Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Kulináři spojte se: kůzlata na pečínku a kozu do klobáz. http://www.peugeot-club.com/index.php?/classifieds/item/1047-k%C5%AFzlata-a-koza/ Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 hele jsi ode me daleko a z koz zeru jen syry Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 (upraveno) Já kozy "žeru", hlavně ty ženský. Upraveno 1. červen 2015 uživatelem radim.1008 Citovat
OK406 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Dneska jsem dělal na bráchově Hondě Civic . Pak jsme šel rychle nakoupit a udělat něco malého k večeři. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 podle fotek bych tomu podlaha uplne nerikal, na cem ti ta podlaha stoji? Neber to zle, ale cena je relativne vicemene prizniva za takovou stavbicku, tak se ptam na tu podlahu, protoze uvazuju ze tu svoji boudu budku budu stavet bud z prken nebo z palubek, ale na betonovy podklad, a asi tam budu chtit parkovat i motorku Podlaha je z prken, lepší než kdyby tam nebylo nic. Mám to totiž na betonových dlaždicích, které jsou posazené ve štěrkovém loži. Je to směsice dlaždic co dům dal. Oddie: 16 mm palubky, není to něco extra, ale toto dělají i z 12 mm, to nám nedoporučili (levnější jen o 1000 Kč tuším). Případně jsme mohli vzít z 19 mm, ale šli jsme do střední cesty. Na to haranpádí to stačí. Citovat
punkac Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Milane a ty podlahový prkna leží hned na těch dlaždicích? Nebo je tam fuga kvůli odtoku vody? A jsou určitě natřený proti plísni a vlhkosti, viď? Citovat
MilanF1 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 koukni na ten odkaz, co jsem dával, je tam montáž. Ty prkna jsou na "roštu" z hranolů. Vše jsem napustil impregnací a pod domkem je izolace ... betonové dlaždice tahají vodu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 vite jak se z ridice za 10 minut stane vseobecny delnik s aprobaci na opravu osobnich vozu?? staci si pred majitelem firmy kde makate pustit hubu na spacir ze umite i neco vic nez jen tocit volantem dnes sem s kolegou betonoval sloupky - majitel planuje krome rozvozu oleju po hosspodach i farmarit s ovcema, prasatama atd. ve finale jeste zitra rano musim zjistit proc nejde vyradit kvalt na multikare jinac to da do servisu a nauctuje to vsem ridicum Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Lukáši tomu se říká podej prst a utrhnou ti ho i z celou rukou. U tej multikrávy bude nejspíš "zakvaltovaná špajzka" .. Někdo tam nacpal dva kvalty zároveň. Zvedni korbu i kabinu a jak jde to řadicí táhlo tak by mělo končit v takovým domečku ten se sundá a je vidět na kola v převodovce a někde tam bude něco přes sebe nebo moc do sebe sešprajcovaný. Kdo s tímhle východoněmeckým strojem jezdil to bude umět "vykvaltovat" i na silnici. Jednou se mi to taky povedlo ale tajemník z OÚ má servismena na zavolanou a ten to měl během chvilky spravený. Je to prej nemoc starších vykloktaných skříní. A protože jsi šikovnej tak to zkusíš vyguglit a určo najdeš návod nebo něco podrobnějšího čím oslníš pana šéfa a časem se staneš pro firmu nepostradatelným leč mizerně placeným zaměstnancem. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 je tam prej 3-ka s autem se jezdi jen na tuhle rychlost jo zitra jak zvednem sajtnu budu moudrejsi neco sem googlil ale jen na telefonu - k PC az posleze Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Sice jsem to "ještě nedal", ale rád se pochlubím Zítra mně čeká výlet z Prahy přes Písek do Pardubic a zpět do Prahy, odjezd ráno v 6.30 a zpět v Praze potřebuju být do 15 hodin, páč kolem 16 - 17 hodiny nakládám rektora a valíme do Přerova. Ve čtvrtek bude odměna ve formě celodenního čekání u rautovýho stolu plného ňamin. Je v Přerově nějaký pěkný venkovní koupaliště? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 praha pardubice a zpatky za 8,5 hodiny??otazka je na jak dlouho to v tech pardubkach/pisku mate - jinac si ymslim ze to nedas Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 (upraveno) Praha - Pardubky přes PÍSEK ! Takhle to nějak bude v reálu - http://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=14.9139404&y=49.6729605&z=9&rc=9gwx-xYAoo9gMZTx81oK9i510xUoI49j9jlxX5ZY9gwx-xYAoo&rl=ulice%20Technick%C3%A1%2C%20Praha&rl=P%C3%ADsek&rl=49%C2%B031%2756.421%22N%2C%2015%C2%B021%272.329%22E&rl=Pardubice&rl=Technick%C3%A1&rp={%22criterion%22%3A%22fast%22}&ri=0 Upraveno 2. červen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 jo vim ale nenapsal si jestli v pisku nebo v pardubkach bude cekacka Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Počítám cca půl hoďky v obou, tzn. celkem hoďku (možná něco přes - to neodhadnu). Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Nebude to rychlejší do Pbic přes Phu? Citovat
Medvěd Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Je to delší a riziko "záprcu" na okruhu Citovat
Almanil Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Bazén minimálně krytý v Přerově je, ale nikdy jsem tam nebyl, tak nemůžu moc soudit. Tady v Hranicích je případně bazén - venkovní i vnitřní http://www.aquaparkplovarnahranice.cz/ . Mimo špičku je to cesta na cca 30 minut bez problému, ve špičce to záleží, jak se podaří projet Přerovem. Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Nebude to rychlejší do Pbic přes Phu? Bude. A méně rizikové k tomu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.