Gabriel 307 Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 (upraveno) Když máš čas z práce psát, tak to máš pohodu. o5 v práci a o5 trubky do chladičů a klimatizací . . . na psaní mám taky čas linka vyrábí-nemakám u toho rukama (jenom když to nejede) Upraveno 12. duben 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Medvěd Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Dnes jsme s Pavlíkem projeli minulý týden zprovozněné prodloužení metra A. Všechny stanice se nám líbily (asi nejvíc Petřiny) a na rovinu vůbec nechápu ten povyk, že Veleslavín nemá eskalátory. Z metra totiž eskalátory jezdí, "problém" je jen na cca 20ti schodech z vestibulu k stanici busů. Pamatuju doby, kdy se "po schodech" chodilo na povrch z většiny stanic a žádný povyk kolem toho nebýval. Z toho, co se kolem eskalátorů spustilo jsem měl dojem, že se pěšky chodí už od kolejí - v souvislosti se současným stavem nerozumím ani těm nosičům bagáže, které DP musí platit Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Nosiče platí Aeroholding Praha jakožto provozovatel letiště alespoň to takhle bylo na začátku prezentováno. No nejlepší je ta histerie kolem toho jenže DP za to nemůže protože v prapůvodním plánu bylo že metro bude zprovozněno v cca stejnou dobu jako vlaková dráha na letiště s tím že přestup bude právě na Nádraží Veleslavín takže veškerá technologie byla tomuto záměru podřizována bohužel dráha na letiště je ve stádiu snů i nadále takže se přistoupilo k této variantě bohužel tím že se na stavbu čerpaly evropské peníze tak od určitého stadia rozpracování projektu nesmí docházet k zásadním změnám v projektu. Proto tam není eskalátor. Jo jinak dnes jsem byl v práci jen na skok na zálohu hodinku jsem se svezl na veletržní lince aby měl pan kolega pauzu na oběd a pak jsem se dvě hoďky vyhříval na lavičce před výpravnou. Citovat
oddie Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Komu se nelení, tomu se zelení Už leze první tráva v překopané části zahrádky... A rozkvetla meruňka, to jsem zvědav, jestli z ní něco bude. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 (upraveno) Dnes jsme s Pavlíkem projeli minulý týden zprovozněné prodloužení metra A. Všechny stanice se nám líbily (asi nejvíc Petřiny) a na rovinu vůbec nechápu ten povyk, že Veleslavín nemá eskalátory. Z metra totiž eskalátory jezdí, "problém" je jen na cca 20ti schodech z vestibulu k stanici busů. Pamatuju doby, kdy se "po schodech" chodilo na povrch z většiny stanic a žádný povyk kolem toho nebýval. Z toho, co se kolem eskalátorů spustilo jsem měl dojem, že se pěšky chodí už od kolejí - v souvislosti se současným stavem nerozumím ani těm nosičům bagáže, které DP musí platit reknu ti to jinak Medvede..... Jak tam poleze babka o berlich? Jak tam poleze za mokra nebo za snehu babka o berlich? Co kocarky? To je zase jina nova stanice, kde je zulovy schodiste a neni zastreseny, takze prvni privalak a je vyplaveny metro.......U nas na rajsky zahrade mame tak linou obsluhu ze vetsinou ty schody venku ani neuklidi a natoz uklidit cestu do podchodu..... a muzu ti rict, ze ja sam o berlich jsem tam v zime mel co delat !!!!!! A v 21. stoleti bych vnimal aspon jeden vystup eskalatorovy a bezbarierovy. Chapu argumentaci ze dotace EU, ale v objemu takove stavby jsou eskalatory opravdu jen mensi zmena, takze ono by to slo, kdyby se nekomu chtelo.... Upraveno 12. duben 2015 uživatelem Scratch Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Scratch : Ale z té stanice na povrch jede výtah i eskalátory. Ale zrovna přímo k zastávkám busu je "jen" holé schodiště. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 (upraveno) jinak ja jsem dneska dal prvni vrstvu nateru na piskoviste pro Valinku, a pak jsem obe sve holky nalozil do pontiaca GTO a jeli jsme na zmrzlinu do Podebrad, sice nas cesta tam a zpet vysla na nejakych 80 km, se spotrebou 17 litru, ale jednou za cas takovy svezeni, to byla proste lahoda Valca po zmrzce i pri brumlani motoru V8 usla jako miminko coz mi Tomas vlastne pripomnel, ze jsme se dneska potkali a Toma jsem v tom svezl. Tak nejak ne na plnej plyn, ale jede to jako pichla svina Upraveno 12. duben 2015 uživatelem Scratch Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Scratch : Ale z té stanice na povrch jede výtah i eskalátory. Ale zrovna přímo k zastávkám busu je "jen" holé schodiště. na to ti odpovim jednoduse, kdyz jsem jeste s berlema jezdil na Narodni tridu, kde je prestup na tramvaje, obchodak My, obchodak Quadrio a vlastne vse dulezite, tak tam je zaplat panbuh eskalator, ale ta dlouha chodba k nemu, me stala celkem cca 6 minut, nez jsem to prebelhal . A vytah, ktery v teto stanici take je, te vyveze v podstate az ve Vodickove ulici, takze pomerne daleko od prostor, kam smeruje 99% cestujicich.......tak asi tak no....je to tam, ale k nicemu Citovat
Mišak Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Dneska jsem dotáhl kola na verunčinou káru tak jsme je hned nasadili a přezuli všechny 3 auta. Holky zvelebovali zahradu,mi s bráchou dořezali a uložili zbytek dřeva. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Holky zvelebovali ... Jezis ze ja tohle oteviral :/ Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Dnes dělám šroubek pro Polskou vodní elektrárnu. Upraveno 13. duben 2015 uživatelem Roman Bazi Citovat
Vvitty Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Dnes jsme s Pavlíkem projeli minulý týden zprovozněné prodloužení metra A. Všechny stanice se nám líbily (asi nejvíc Petřiny) a na rovinu vůbec nechápu ten povyk, že Veleslavín nemá eskalátory. Z metra totiž eskalátory jezdí, "problém" je jen na cca 20ti schodech z vestibulu k stanici busů. Pamatuju doby, kdy se "po schodech" chodilo na povrch z většiny stanic a žádný povyk kolem toho nebýval. Z toho, co se kolem eskalátorů spustilo jsem měl dojem, že se pěšky chodí už od kolejí - v souvislosti se současným stavem nerozumím ani těm nosičům bagáže, které DP musí platit Pamatuju doby kdy se jezdilo ve S120 a taky to tehda nikomu nevadilo, uvest auto srovnatelnych kvalit na trh dnes by sklidilo podobny ohlas :-) U stavby takoveho rozsahu je to opravdu usmevne, zejmena v kontrastu s eskalatory osazenymi k pro zmenu stale neexistujici stanici vlaku na letiste... Citovat
OK406 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Koneně jsme dneska doleštil karoserii své 406. Následně umyl u ní okna. Vyčistil+naleštil palubku a interier. Vyluxoval a dal textilní koberečky místo gumových. Pak jsem ze zimních pneu pomocí malého tenkého šroubováčku vyndaval kamínky z dezénu zimních pneu a následně je dal k letnímu spánku. Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Pamatuju doby kdy se jezdilo ve S120 a taky to tehda nikomu nevadilo, uvest auto srovnatelnych kvalit na trh dnes by sklidilo podobny ohlas :-) U stavby takoveho rozsahu je to opravdu usmevne, zejmena v kontrastu s eskalatory osazenymi k pro zmenu stale neexistujici stanici vlaku na letiste... Kolik je v Praze stanic metra, kde neexistuje jiný výstup na povrch než po vlastních? A střílí se kolem toho tak jako na Veleslavíně? Ten humbuk, co se kolem chybějícího eskalátoru strhl bych chápal, kdyby se ťapalo po vlastních od kolejí. Mimoto až na povrch jede výtah, jen je megašílených 150 m od zastávky busu. Fakt mi v poslední době přijdou všichni kolem mně tak žadonící po jakémkoli negativismu, až to dveřma tříská. P.S. Stejně i po jezdících schodech cca 70% lidí šmajdá pěšky, tak se holt dala možnost aspoň kousek šmajdat pro všechny a zase je to špatně Upraveno 13. duben 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 ......, obchodak My, ..... Obchoďák Vy, obchoďák Oni :D :D :D Máj vždycky zůstane Májem stejně jako Kotva Kotvou a žádnej pseudodůležitej reformátor s tím nic nenadělá. Citovat
oddie Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Máj nemaj, Kotva sotva. Tyhle hrůzy ještě stojej? Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Kolik je v Praze stanic metra, kde neexistuje jiný výstup na povrch než po vlastních? A střílí se kolem toho tak jako na Veleslavíně? Ten humbuk, co se kolem chybějícího eskalátoru strhl bych chápal, kdyby se ťapalo po vlastních od kolejí. Mimoto až na povrch jede výtah, jen je megašílených 150 m od zastávky busu. Fakt mi v poslední době přijdou všichni kolem mně tak žadonící po jakémkoli negativismu, až to dveřma tříská. P.S. Stejně i po jezdících schodech cca 70% lidí šmajdá pěšky, tak se holt dala možnost aspoň kousek šmajdat pro všechny a zase je to špatně psal jsi mi, ze mi problemy s bourackou neprejes, ja ti je rozhodne taky nepreji, ale uvazuju ze by sis mel zkusit smajdat se o berlich o jedny noze treba 150 metru od toho vytahu. A v desti, nebo na ledovce, s tvoji vahou. Jsem ochoten ti je pujcit na cely den na srazu v Liberci, a vecer si povime, co na to tve ruce....... a v noci pak klouby. Mozna pak bys prehodnotil blbych 150 metru. Kor kdyz je to stejny jako na narodni a i jinde.....vytah sice je, ale uplne nekde jinde, nez je potreba..... Je zajimavy jak ty jsi pro aby se nekecalo kdy maji byt otevrene obchody, protoze to je proste pokrok a pak kdyz ma byt pokrok realizovan pro verejnost, tak ho omlouvas tim, ze 40 let stare stanice metra taky nemaj jezdici schody nebo vytah..... tim opravdu vubec nic proti tobe, taky si myslim, ze humbuku je az moc, ale nyni jako trosku postizeny clovek, ktery musi parkovat a jezdit jako kazdej normalni, protoze berle u me nejsou hned vnimany jako ZTP, to vidim trosku jinak a uz ty ZTP, ale opravnene ZTP, zacinam jinak vnimat. Ale treba ZTP ma dnes i clovek bez ruky, ktery v klidu dojde....... nic, to je jen odbocka . A to ani nemluvim o aroganci lidi, ze kdyz jsem jel na prvni operaci autobusem a mel jsem v rukou berle, tak me nikdo nepustil sednout a musel je vyzvat az ridic autobusu !!!!!! Oddie: stojej, a proc by nestaly? Maj se snad zbourat? Nebo nechat zchatrat???? Trosku nechapu.... Upraveno 13. duben 2015 uživatelem Scratch Citovat
MotoMoto Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Medvěde, u jiných východů nic proti tomu, ale speciálně zde, kde je velký provoz, kde je více než obvykle cestujících se zavazadly, kde kapacita výtahu je skutečně tak jen pro invalidy, tam ty schody rozhodně patří. Vždyť i na starém Céčku bylo většina stanic osazena eskalátory až na povrch. Co si pamatuji z dob studií v Praze tak jediná Sokolovská měla na straně Florence pevné schody ze stanice a jinak do vestibulů eskalátory a u většiny alespoň směrem ven byly jezdící až na povrch. Nevím jestli jsi s rodinou někdy někam letěl a víš co to znamená přesouvat nejen sebe, ale i ženu a třeba dvě děti a příslušný počet zavazadel. Pak každou pomocnou ruku nebo pohyblivý schod přivítáš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.