Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vcera pri tankovani slysim tupe prasknuti od zadniho kola
cestou domu zjistuju ze rucni brzda jde moc volne - projistotu se nsazim vubec nebrzdit ani klasickou brzdou
(pri posledni oprave sem zjistil ze misky s pruzinkama co drzi pakny jsou shnile naprach a drzi jen silou vule)

dnes to rozeberu a nic nezjisteno :P
rucka sice brzdi vys ale brzdi - asi si sednul samostav ??

Guest servisman
Odesláno

Dnes provedena výměna středního dílu výfuku u svýho auta,jako vždy na parkovišti.Bylo příjemné počasí +15°C tak se dalo dělat. Výfuk použit MTS + dvě svorky . Dobrá cena v ELITu  i sleva dobrá 630Kč.

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Místo  1910 jsem platil 1280  sleva 33% , výfuk sedl dobře  a za 40 minut bylo vyměněno.

Venku teplo tak se dalo v mikině, než se někomu doprošovat o prostory a pod tak .......

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Jeden den dovolené a co všechno se dá stihnout za jeden slunečný Čtvrtek.

Ráno jsem zašel na Zkoušku odborné způsobilosti kvůli získání Zbrojního Průkazu. Za 4 hodiny hotovo, test na plný počet, manipulace bez chyby, střelba trochu rozklepaná, ale vše s klidem v kruzích.

Hned ,,po o" jsem si vyzvedl mazlika ze servisu. Prasklé těsnění pod hlavou a tekoucí simerink na klice si vyžádal čtyřdenní hospitalizaci s konečnou cenou opravy 5.500,- (samozřejmě včetně rozvodů). Takže po dvou týdnech konečně "ve svém". Po zjištění závady jsem auto odstavil a nejezdil s ním, takže týden čekal na opravu.

Odpolední pomoc známému se stěhováním a nastavením WiFi routeru byla už jen takovou ozdobou za povedeným dnem (mimochodem, ta wifina se kterou měl největší problém byla práce asi na 10 minut i s pauzou na cigáro).

Včera vážně jeden z dnů, které člověka potěší.

Odesláno

Dneska byl docela perný den. Nejdříve jsem byl v ČB pro novou LED televizi LG rodičům. Následně jsme ji montovali a dá dávali na zed. A to jsem slavil dneska narozeniny a to prací :D . Takže žádná nuda nebyla. Jinak tv LG úhlopříčka 106 cm se vešla do kufru mé 406 sedan :super .

post-4390-0-14657300-1421444294_thumb.jp

post-4390-0-43275900-1421444310_thumb.jp

Odesláno (upraveno)

Určitě bych se bál vozit TV naplacato. I když u tak malého rozměru je velká pravděpodobnost, že to dopadne dobře a není to plazma se sklem.

Upraveno uživatelem Péťa
Guest servisman
Odesláno

Dnes vyřešené auto kamaráda  co nemohl nastartovat ,kontrola příslušenství co by to mohlo způsobovat a pak nakonec objednávka potřebného dílu. Za odměnu dobrý oběd ,počasí nám nepřálo poprchávalo .

Odesláno

Po včerejším celodenní sportovním vyžití dneska ležím a leduji koleno a zítra na punkci. To tělo už nic nevydrží.

Odesláno

Tak značku tu ti teď přesně nepovim ale mám tam 12V bezpaticová LED bílá....nebo presně nějak 5W5 vpodstatě tvarem stejná jako běžná 12V bezpaticová autožárovka,ale spíš bych řekl jestli to není vlhkostí protože na druhým světle je to OK mám je i ve stropních světlech a tam to taky funguje.Pokaždý začala blikat až doblikala....

Odesláno (upraveno)

myslel sem treba jeslti mas neco takoveho
5-SMD-Error-Free-LED-01.jpg

nebo neco takoveho
11-229-800x640.jpg

protoze tenhle druhej system je vrazda
jo i kvvalitni LEdky teplem nebo vlhkosti zacnou blbnout

ja v obryskach ty prvni a prave jak to je hned vedle tlumeneho tak odchazi jako krava (svitim porad tlumenyma)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...