Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano tam pisu o wp8 ale teraz sa jedna o starsi wp na lumiu 800 ktory ma uplne ine jadro ako wp8 a dalsia vec drviva vacsina virusov je pisana na x86 procesory co su klasicke v stolovych pocitacoch. Telefony maju uplne inu architekturu ARM.

A clanok pise o metro aplikaciach co su aplikacie z windows store kde su kontrolovane. Takze sanca ze ti take nieco pride mailom aby ti zavirilo mobil velka neni. Aspon zatial nie.

[Edited on 1/7/14 17:12 by palokalo]

Odesláno

palokalo: ještě jednou vysvětlím princip těchto virů: napadnou počítač, aby zjistili telefonní číslo msartphonu pro autorizační SMS zprávy do internetbankingu a pak napadnou tento přístroj, takže bych si nedělal iluze, že by neuměli napadnout telefon na přímo. ;)

Odesláno

A akym sposobom spustis na wp 7.x ten .exe subor? To je nemozne. Pokial ide o to co sa pise v prvom prispevku a je tam zazipovany zavireny .exe subor tak ten ti mobil nezaviruje. Jedine pocitac.

Odesláno

Ano, v tomto případě máš pravdu. Mělo by to tak být, ale co se děje při pokusu o otevření souboru .exe (je jedno na jaké platformě), ví jen tvůrci těch virů. :D Každopádně já bych obezřetný byl tak jako tak a nespoléhal na to, že něco je pravděpodobně technicky nemožné.

Odesláno

Nám to přišlo na obecní úřad a starostka z toho byla chudák na prášky. Obrátil jsem se na naší banku a doporučení bylo následující:

Předat (přeposlat) tento podvodný mail a jejich specifickou adresu. Shromažďují tyto podněty pro trestní oznámení atd. V našem případě jsem kontaktoval Komerční banku kde máme účet.

Asi bych postupoval tímto způsobem: Kontaktovat svojí banku, vysvětlit situaci a pak postupovat podle jejich pokynů. Lze samozřejmě podat trestní oznámení na PČR.

Odesláno
Jak jsem psal výše: Ten zip a ani textový dokument jsem tam neměl :papa

Třeba máš opravdu chytrý tydlifoun a ten přílohu jako \"škodnou\" sám odstřelil.

Odesláno
Jak jsem psal výše: Ten zip a ani textový dokument jsem tam neměl :papa

Třeba máš opravdu chytrý tydlifoun a ten přílohu jako \"škodnou\" sám odstřelil.

Spíš tu přílohu nevidí nebo neumí otevřít,naštěstí pro mne.

Jak jsem na chytrý tydlifoun nadával,že má OS Windows phone,tak teď jsem i rád :myslim:papa

Odesláno

som rad ze ta pobavila :) to ale aj mna tvoj prispevok lebo neviem co ma spolocne android s tymto vlaknom :o a android je uplne ina platforma ktora funguje inac ako WP. Klasicky Windows 8 pre pocitace je pisany na x86 procesory. Je aj verzia na ARM ale ta sa moc nerozsirila a ma priponu RT. Na nej vsak nespustis bezne programy z PC ako napriklad photoshop atd. co su neni pre ARM alebo metro. Ale to sme uz trosku mimo temy.. Tak prajem aj nadalej prijemnu zabavu :roker a aj prijemny den :papa

[Edited on 2/7/14 13:52 by palokalo]

• O 2 týdny později...
Odesláno

ha,ted mi zrovna jeden krásnej přišel.V pořadí už druhej. Z emailu dummiyng@honda-klub-morava.cz, jsme nevěděl že motorkařský klub má vlastní exekutory :D

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ

Soudní exekutor Grosam, Jan, JUDr., Exekutorský úřad Sokolov mesto, IČ 41621991, sídlo U Divadla 201, 347 01 Sokolov

pověřený provedením exekuce: č.j. 38 EXE 521/2014 -20, a exekučního titulu: Příkaz č.j. 056172/2014-612/Čen/G V.vyř.,

vás ve smyslu §46 odst. 6 z. č. 120/2001 Sb. (exekuční řád) v platném znění vyzývá k splnění výše uvedených povinností, které ukládá exekuční titul, jakož i povinnosti uhradit náklady exekuce a odměnu soudního exekutora, případně zálohu na náklady exekuce a odměnu soudního exekutora:

Peněžitý nárok oprávněného včetně nákladu k dnešnímu dni: 6 673,00 Kč

Záloha na odměnu exekutora (peněžité plnění): 1 273,00 Kč včetně DPH 21%

Náklady exekuce paušálem: 4 674,00 Kč včetně DPH 21%

Pro splnění veškerých povinností je třeba uhradit na účet soudního exekutora (č.ú. 250911240/3500, variabilní symbol 26785037, ČSOB a.s.), ve lhůtě 15 dnů od

doručení této výzvy 12 620,00 Kč

Nebude-li uvedená částka uhrazena ve lhůtě 15 dnů od doručení této výzvy, bude i provedena exekuce majetku a/nebo zablokován bankovní účet povinného ve smyslu § 44a odst. 1 EŘ a podle § 47 odst. 4 EŘ. Až do okamžiku splnění povinnosti.

Příkaz k úhradě, vyrozumění o zahájení exekuce a vypučet povinnosti najdete v přiložených souborech.

Za správnost vyhotovení Bohumil Bartošek

Odesláno

Pan Grosman mi dneska taky přišel. Jen tam byla o něco větší částka a jinej podpis. Hned letěl do koše:papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

vyhrávám několik melounů :D

Dobrý den, 

Tento požadavek není určen k způsobit rozpaky pro vás, to si vyžádala vzhledem k mé naléhavé potřebě dosáhnout spolehlivého a důvěryhodného partnera. Ačkoli to je docela pochopitelné, že byste mohla být trochu obavy, pokud jde o mou žádost, jak jsme nevěděl sebe, ale nebojte se, protože budu vám všechny odpovídající informace a důkazy o mé totožnosti, jakmile budete souhlasit spolupracovat se mnou v této obchodní návrh společného zájmu, která bude přínosem pro nás oba. 

Jsem pan Philippe Donko regionální pobočka manažer Ecobank nadnárodní banky Lomé, Togo. Jako manažer je mou povinností zaslat finanční zprávu do naší centrály na konci každého fiskálního roku a v průběhu loňského roku (2013), výroční zpráva, můj obor dělal součet $37,201,085.00 (Spojené státy americké dolary) nadměrný zisk daleko nad naším cílem. Tak jsem umístil součet $4,300,000,00 z celkového zisku na účelově vázaný účet bez zvláštního příjemce pro další přenos bez vědomí kohokoliv v bance. Jako současný sloužící ředitel banky nemohu být připojen přímo do fondu v tomto okamžiku. Proto jsem nucen vás kontaktovat a požádat o vaše čestné pomoc, aby mi pomohl dostat se z fondu z banky ve prospěch nás oba. K dispozici bude prakticky připojen k transakci jako fond budou převedeny telegraficky přes rychlé (banky do banky) převodem z naší bankovní centrály do svého jmenovaného bankovního účtu bez rizika, a to nebude vyžadovat žádný závazek od vás, protože jsem se cvičení všechny nezbytné postupy, které budou potřebné k tomu, aby hladký přechod z fondu do vašeho určený bankovní účet za legitimní a bezpečném procesu. Při úspěšném dokončení převodu budu kompenzovat vám 40% z celkového fondu a 50% pro mě, zatímco zbývajících 10% bude věnován na vaší zvolené charitativní organizace. 

Tak prosím se těším na vaše naléhavé reagovat přes můj soukromý e-mailem na (philippe_donko@yahoo.com) co nejdříve, pokud bude schopen zvládnout tento projekt pro více informací. 

Díky, 

Pan Philippe Donko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...