Přejít na obsah

palokalo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    187
  • Registrace

Vše od uživatele palokalo

  1. palokalo

    dorabane xenony

    Tie diery kde bol kabel som musel prelepit
  2. palokalo

    dorabane xenony

    Vo vnutri svetlometu je to tak ako na fotke. Jedine co tam mam je plastova cierna krytka co sa zakruti z vonku. V nej bola diera na kable ako pise ferinko.
  3. Takto to vyzera ked som odstranil rozlamany plat. Jedna foto je z auta a druha co zostalo z tej krytky polamanej.
  4. Problem odhaleny a je to bohuzial horsie ako som myslel. Je tam rozlamany plast, ktory je pod radiatorom za palubnou doskou a tadial mi unika chladny vzduch do interieru. Predpokladam ze to opravit moc nepojde a pomoze iba vymena celeho kurenia.
  5. Hmm tak to necham asi uz na servis.. Na toto si netrufam. Snad na to dojdu chlapci olejom mazany. Dam potom vediet. Dik za rady
  6. Tak som uspesne demontoval panel a hadicka na strane pri priehradke je nasunuta a drzi. Chladny vzduch ide od inakadial. Ale suvis s tou priehradkou to moze mat nakolko zo vsetkych vyduchov ide horuci vzduch. Jedine cez stredovy panel chladny a cim viac pustim ventilator tim silnejsie ide. Kde ma druhy koniec ta hadica co ide do priehradky na chladenie? da sa tam nejako lahsie dostat? Pripadne ci sa da nejako uplne deaktivovat aby isiel chladny vzduch z klimy do tej priehradky (nie len tou zaslepkou bielou). Napada vas nieco? Som z toho uz zufaly lebo v tejto zime je to velmi neprijemne a este ked veziem deti duplom.
  7. palokalo

    Za dazda blbne servo

    Tak som zistil ze mi tam chybaju krytky na motor aj spodna aj pri pravom kolese takze vsetko mi spliecha rovno na remen. Ten je tam cca rok stary a mechanik hovoril ze bude musiet menit mozno aj sponovak (alebo ako sa tomu hovori). Tak snad to bude uz ok. Bolo to dost neprijemne hlavne za jazdy.
  8. Dik. Snad sa zadari a pricinu odhalim.
  9. Zvladne to aj clovek s dvoma lavymi rukami na taketo veci?
  10. Mam tiez problem ze mi studeny vzduch prudi do interieru cez tu schranku ale robi to aj po uzavreti supatka na to. Tadial to uz nejde ale ten vzduch prenika do kabiny cez cely stredovy panel a aj ten chladiaci box na napoje. Je to velmi neprijemne a je dost chladno v interieri hlavne na nohy. Neviete cim to moze byt?
  11. To mne sa pod 7 litrov podarilo dostat iba raz aj to mi vysla spotreba 6.98 ale je pravda ze ja eko jazdu neriesim. Cesta co jazdim pomerne casto Bratislava - Lucenec a spat co idem zhruba 400 km po dialnici, 100 km okresky a viacero kratkych jazd po meste mavam 7,5 - 7,8. To jazdim dialnica 130 a okresky tak 100 - 105. Dlhodobu mam podobnu ako aj ostatny s tymto motorom. Vid moj popis. Len dodam ze mam fap aj egr off a mierny chip od strakiho.
  12. palokalo

    Za dazda blbne servo

    A vie niekto kde sa to nachadza?
  13. Ahojte, v poslednej dobe sa mi stava ze za dazda mi po nastartovani nejde chvilu servo a tazko ide tocit volantom. Po chvilke to prestane a vacsinou to sprevadza aj pistanie ako keby remena. Najnovsie sa mi to stava uz aj ked prejdem po velkej mlake za jazdy a splechne pod auto. Je to velmi neprijemne ked mi v zatacke zrazu na niekolko sekund prestane fungovat posilovac a ledva ju vytocim. V com by mohol byt problem? Dost mi to vadi. Dik za kazdu radu.
  14. 2.2 HDI s 6 kvaltom toci pri 130 km/h cca 2400 otacok.. ak ti to v niecom pomoze. 5 kvalt kolko toci netusim Tiez som pred kupou studoval a studoval a kupil nakoniec 2.2 s 94 kw. Na novsie som nemal.. kupil som za dobru cenu. Skontrolovat som si ho dal pred kupou v citroene a tam mi to odsuhlasili ze je to ok za tie prachy. Hned som pomenil rozvody, brzdy atd. a zatial jazdi.
  15. Ahoj, ja som na svojom ex 308SW kupoval priamo v peugeote. Je to mala pixla farby a este laku. Takze zajdi tam a daj im kod alebo nazov farby.
  16. Tomu notebooku nic nechyba. Za tie prachy na domace pouzitie uplne OK. AMD procesoru sa bat nemusis.. pokial si neni geek co slinta na kazdy bod v benchmarkoch
  17. palokalo

    motor a zavady 807?

    Ak ti nevadi slovencina skus si precitat toto: www.autorubik.sk/kupujem-ojazdene-auto/citroen/citroen-c8-fiat-ulysse-peugeot-807-lancia-phedra-2002-2010-recenzia-a-skusenosti/ Su tam celkom slusne popisane problemy kazdeho motoru. Skuseny mechanik niesom tak neviem povedat ci je to na 100% pravda mne to ale s vyberom pomohlo. Je to o stasti vzdy ci chytis dobry kus alebo nie.
  18. palokalo

    Spotřeba 1.6 VTi x 1.6 THP

    Na mojej ex 308 SW VTI som mal www.spotreby.cz/peugeot-308-1-6-vti-88-kw-120-hp-a25815/
  19. To je prave ten problem. Ak sa da rad by som si to spravil sam ale neviem kde je
  20. Na diagnostike to bolo aj v citroene aj strakiho som sa pytal. Povedal mi ze to je cidlo teploty motora. To iste mi povedal aj moj servisak. Klesne na minimum a klima zacne fukat teply vzduch. Potom skoci s5 a ide dalej normal chladny.
  21. A termostat je kde presne?
  22. Zdravim, kde sa nachadza snimac teploty motoru na citroene C8 2.2 hdi r.v. 2006. Na palubovke mi na budiku teploty motoru blbne rucicka a hocikedy spadne na minimum 50 stupnov aj ked je motor zohriaty a po chvilke skoci zase s5. Vtedy mi zblbne aj klimu. Nerad by som platil zbytocne za servis. Poradite niekto ako by to zvladol amater ako ja? Chcem si to vymenit sam ak sa da.
  23. palokalo

    lozisko?

    Dneska som najazdil dalsich zo 20 km a isiel som naschval po tej istej traae a nezopakovalo sa to uz. Tak teraz babo rad..
  24. Ahojte, cital som tu o tom sice vela vlakien na fore ale predsalen sa na to opytam. Dnes sa mi stalo ze som isiel tiahlou zatackou do prava cca 50 kmh rychlostou a zacalo mi hucat z pravej strany cca od kolesa. Stalo sa mi to behom 5 minut este 2x a vzdy pri zatacani doprava. Potom som auto odparkoval a po znovu nastartovani a najazdeni dalsich minimalne 50 - 60 km sa to uz nezopakovalo. Myslite ze to moze byt lozisko? Ale bo moze aposobit aj nieco ine? Ludia co tu pisali za loziska spominali ze im to robi pravidelne. Mne nie. Aspon zatial..
×
×
  • Vytvořit...