Fusion Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 Zpívejte se mnou Tak proč mě nikdo nemáááá rááád? Jen jeden, jen jeden, by moh si mě vzííít.... Citovat
Kurt Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 Hm, ten vercajk asi nebude patřit k základní výbavě... Citovat
voštík Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 mi to trosku pripada jako montly, ale to je jedno 5 chlapku, 5 krumpacu (a jak krasne novejch) a jedn paparazzi Citovat
Crack Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 A viníka by nemuselo bejt těžký sehnat,jen se optat,v okolních obchodech,jestli si náhodou někdo nekoupil 5krumpáčů....no ale podle mě je to jen jako fikce;) Citovat
graver Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Původně zaslal: voštík mi to trosku pripada jako montly, ale to je jedno Trošku hodně, až skoro nabeton Citovat
Driver Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Zřejmě nějaký \"poutač\" na obchod se zahradním nářadím. Citovat
Hics Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Ale houby... Krumpáče jsou Lájoše, Fera, Deža, Mariána a Laca, který poslal romskej boss vykopat kanalizaci před kýženej barák a chlapci se bez skurpulí pustili do díla, nedbaje na nějaký překážky. No dýk né? Négdo tu nehál pyč* nejagou pléhovou maringotku, tág to vemem s ní né?:D:D Citovat
DjBoom Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Chtěli si u šéfa asi šplhnout Na co volat odtahovku prokopem to Citovat
Tazman Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Taky mi to příjde, že to je montáž. Ale povedená. Citovat
Vertex Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Nevím nevím, proč myslíte, že je to fotomontáž? Citovat
oddie Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Fotomontáž, nebo nalepovací repliky, když si chcete z někoho vystřelit... Pod těmi krumpáči vůbec nejsou žádné prohlubně, ta kapota i sklo by musely být v blázkosti toho krumpáče řádně prohnuté, než by prošel. Nadto, ty dva v kapotě, věříte, že by měly šanci projít tak hluboko, když je pod ní motor? Já sázím na papírové makety, aby se majitel při při příchodu vyděsil. Ostatně, už jsem takhle viděl nalepovací maketu rozbitého skla, taky hezky působivé Citovat
lampa Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 diry tam jsou - pri zvetseni a vycisteni se to da poznat, navic oba dva krumpace tim sklem prochazeji Citovat
MJSytic Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 No já to teda nějak nezkoumal, ale ten krumpáč ve skle před spolujezdcem mi přijde nějakej divnej. Narvanej je tam tak, že je z profilu a ta horní část se jeví, jako by jsme ho viděli \"z pozice kopáče\" Víte co myslím Jako že by jsme tu hroní část měli vidět taky z profilu, nééé? Ale jinak hustý Apropo, v sobotu TAXI :cool: Citovat
oddie Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 No kdyby tu fotku sem dal Destiny, tak by to bylo nad slunce jasnější... Citovat
lampa Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 no destiny by se k tomu mohl vyjadrit, ale pravdepodobne pude o zdarilo fotomontaz, uz kvuli tem odleskum, proste je to moc realisticky Citovat
Guest MilaS Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Původně zaslal: lampa diry tam jsou - pri zvetseni a vycisteni se to da poznat, navic oba dva krumpace tim sklem prochazeji To přece není takový problém, nalepit pokračování krumpáčů zevnitř. Je jasný, že má oddie pravdu. Už jste někdy rozsekávali vrak sekerou? Jistě víte, co to dělá s plechama. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.