Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem mluvil se slečnou co tam nějakej měsíc dělala a prej to ten dort v poho přežije když Dřevěnej nepojede jak drak :aut

Odesláno

Po shlédnutí videa jsem docela skeptik na to že jsem optimista :myslim

Snad bude správná konstalace hvězd a nebude pršet,nebude bahno a nepotkám protijedoucí auto abych nemusel couvat :roll:papa

Odesláno

Já bych dlouhodobé předpovědi nevěřila. Nejednou se stalo, že jsme se připravovali na teplý víkend nebo naopak deštivý, třeba pět dní, tři dny dopředu a počasí pak bylo úplně jiné než které slibovali. Takže já už to beru jako překvápko. Po předloňském sraze v srpnu, kdy celý den bylo nad 30 a pak během hodiny dvou spadla teplota o nějakých 15 stupňů, sebou beru vždycky alespoň bundu a dlouhý kalhoty.... :)

Odesláno

já mám v telefonu suprovou aplikaci na počasí, 48hodin téměř vždy na 100% předpověď vyšla takže v pátek až ráno vstanu se rozhodnu jestli dopoledne budu věnovat práci a nebo budu na zahradě leštit mazlika :D

Odesláno

hele ve čtvrtek budu s předpovědí vědět jak to přesně bude... zatím to vypadá na srážky jen do čtvrtečního večera pak už krásné počásko s teplotou 20-24st.

Odesláno

Já včera večer umyl auto, které je zase po čase teď modré. :D Zavřel jsem ho do garáže a zítra nebo večer ho ještě vyleštím. Takže bych prosil sobotu taky bez vody. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...