Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ani jsem se neměl koukat, docela bych si dal, kdysi jsme pejsky baštili ve fabrice na česneku a není to apríl

[upravil dne 1/4/14 18:18 od Haryk]

Odesláno

když to vemež kolem a kolem čuník nám taky chutná a přitom je chytřejší než pes. Vlastního psa bych nemohl, ale vlastního pašíka nebo jalovičku, a že jich bylo asi 25 kousků, už jo, no není to trochu divné???

[upravil dne 2/4/14 18:24 od Haryk]

Odesláno

To je divný, já bych psa nemohl protože je to člen rodiny, ať už můj nebo někoho jinýho, ale prase se chová jen na jídlo, k němu ani vztah mít nemůžeš. Stejně jako bych nejedl koňa.

Odesláno

ono je jedno kdo co kde vaří ... duležitý je to jaký maso je kde balený jako např. kuřecí :D ... to si doma řeknete áá dneska si dám tyhle kuřecí stehýnka .. a buh ví co to dělalo za zvuk.. . ale jak psal stibto jinej kraj jinej mrav, pokud to někomu nedělá problem tak at si dá do nosu i za mě .)

Odesláno

Kvalitu u koupenýho masa nezaručíš.... :P Bůh ví z čeho to bylo než to začal vařit .... :D

Mě je to putna, já dělím jídla na \" chutná a nechutná \" a když chutná, tak nechci vědět z čeho to je, nebudu si kazit chut.... :mrk:D

Odesláno

Myslím, že je to jenom o předsudcích a určitých tradicích. Mě je vcelku jedno z čeho to je. To co máme rádi by jinde vzbudilo pohoršení a naopak. Jeslti je to z krysy, ježka nebo kočky je mi jedno, ale u některé exotiky bych se trochu bál, že z toho něco chytnu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...