Medvěd Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 Nezajdeme na véču? http://www.dogheaven.cz/jidelni-listek.html [upravil dne 1/4/2014 15:13 od Medvěd] Citovat
Haryk Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 ani jsem se neměl koukat, docela bych si dal, kdysi jsme pejsky baštili ve fabrice na česneku a není to apríl [upravil dne 1/4/14 18:18 od Haryk] Citovat
Dave_k Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Když může mít někdo prase nebo králíka jako domácího mazla, proč by druhej nemohl mít pejska jako večeři. Citovat
Šalda Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Dřív to bylo docela normální, ale mě se z toho chce zvracet. Citovat
Haryk Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 když to vemež kolem a kolem čuník nám taky chutná a přitom je chytřejší než pes. Vlastního psa bych nemohl, ale vlastního pašíka nebo jalovičku, a že jich bylo asi 25 kousků, už jo, no není to trochu divné??? [upravil dne 2/4/14 18:24 od Haryk] Citovat
Šalda Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 To je divný, já bych psa nemohl protože je to člen rodiny, ať už můj nebo někoho jinýho, ale prase se chová jen na jídlo, k němu ani vztah mít nemůžeš. Stejně jako bych nejedl koňa. Citovat
godzila.01 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 kolik těch psů a koček už jsme za život sežrali a ani o tom nevíme .... Citovat
Šalda Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Já žádnýho, nechodím do rychlýho občerstvení k vietnamcům:P:D Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Mňam Dám si štěkanátky, hafburger a psíčkovou Citovat
godzila.01 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 na to nemusíš k větvím.... z hafanů vaří kdejaká jídelna .... Citovat
Šalda Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Godzilo, a proto mě vozí jídlo bráchův šofér, takže kvalita a velikost porce zaručena:P:P:D Citovat
Háček Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 ono je jedno kdo co kde vaří ... duležitý je to jaký maso je kde balený jako např. kuřecí ... to si doma řeknete áá dneska si dám tyhle kuřecí stehýnka .. a buh ví co to dělalo za zvuk.. . ale jak psal stibto jinej kraj jinej mrav, pokud to někomu nedělá problem tak at si dá do nosu i za mě .) Citovat
godzila.01 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Kvalitu u koupenýho masa nezaručíš.... Bůh ví z čeho to bylo než to začal vařit .... Mě je to putna, já dělím jídla na \" chutná a nechutná \" a když chutná, tak nechci vědět z čeho to je, nebudu si kazit chut.... Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Myslím, že je to jenom o předsudcích a určitých tradicích. Mě je vcelku jedno z čeho to je. To co máme rádi by jinde vzbudilo pohoršení a naopak. Jeslti je to z krysy, ježka nebo kočky je mi jedno, ale u některé exotiky bych se trochu bál, že z toho něco chytnu Citovat
MilanF1 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Vzpomněl jsem si na seriál Hospoda a díl \"Palmáre\" a jak jim chutnal Ale ten žrádelák vypadá dobře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.