Havlicek.Lukas Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 jenze TG je to same jen umi zachazet s naradim a obcas z auta udejal silenou zhovadilost Citovat
Danilo Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 No jo , vlastně je to to samé . TG beru jako skvělou zábavu na večer u které se i zasmějeme s manželkou . A u Autosalonu se taky pořád směju . Tak že je to stejné . Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Taky se občas u autosalonu zasměju, ale připadá mi že \"expert Pepa\" se někdy předvádí tak moc, až je to trapný Citovat
kajvet Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Tak jsem právě dokoukal auto moto revue na ct2 . Vůbec nic jsem se o autech nedozvěděl, jen to že policejní passaty jsou fakt rychlý ( kdo by to řekl) a koukal jsem na to jak olympijský vítěz v akrobatickým lyžování utíká před policajty. Zlatý autosalon na Prime. Tam je občas i legrace. . Citovat
lape Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Taky jsem zhlédl ještě jeden díl a opravdu nechápu co tím ČT vlastně chce říct.S pořadem o autech to nemá nic společného.No to velmi brzo skončí.Každopádně další díl už rozhodně sledovat nebudu.Taky mám jen jednu soustavu nervů :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Jak to jako myslíš? Definuj pojem \"mladý\" Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Co se mně (30) týče, tak se mi teda nelíbí vůbec ....zlatej TG a AS [upravil dne 8/3/14 20:01 od hardhouse.trip] Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 no tak třeba těm do třiceti let Sem se urazil Citovat
Jeny Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Tak jsem se podíval na druhej díl a tedy nic moc. Ale co mě nejvíc vytočilo bylo: tuten Passat má 300 koní, tuto má 250 koní... V takovým pořadu by měli vědět, že ten motor nemá opravdu konstantní výkon od volnoběžných otáček do maxima. Je to jako si porovnávat pindíky někde na základce. Citovat
rootsky Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Tak jsem to zkoukl a tedy nic moc, pořad jak pro mateřskou školu. Citovat
jbily Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Líbila se mi grafika, jinak asi opravdu nic... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 jizda s botickou?? co to bylo ?? Citovat
Almanil Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Patřím do kategorie do 30 let a za mě žádná sláva ani s odstupem týdne. AMR se snaží být neodbornou show, ale na mě to působí stejně jak instruktážní filmy z počátku 90.let. Autosalon je show, ale čas od času přidají i něco užitečného. Top Gear je komediální show o autech. A krom vtipu mě baví i řemeslné zpracování pořadu, mnohé díly jsou velmi dobře natočeny. A taky bych si přál, kdyby u nás byl pořad s tématicky vyšší odborností. Šanci by to mělo asi při globálním pořadu, a ne v republice s 10mil. obyvatel. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 AMR = ... na to starý se aspoň dalo jakž takž koukat ... ale tohle co předvádí Valenta a spol., to je přinejmenším do nebe volající Citovat
joshiki Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Teď se na to koukám a připadá mi to, že to úplná katastrofa není, ale zázrak taky ne. Chtěl bych vypíchnout dědu s veterány-příjde mi trapné, když ty auta řídí on a ne majitel. Dále majitelé o těch autech buďto nic moc bližšího neví, nebo se před kamerou hrozně stydí. Proč jim ten štáb trochu nepomohl, aby to bylo trošku koukatelnější. Docela mě dostal 2. díl jak tam byl veterán policejní káry a děda říká: ááá V8ka 4,6 litru...tak koho to auto sakra je? Proč tohle nenechal říct majitele? O obsazení Valenty si myslím svoje,je na něm sice vidět že se k moderování hodí, ale nepříjde mi moc přirozené, když sportovec rozumuje u aut.(netvrdím, že o nich nic neví, ale na mě to působí nepřirozeně) Citovat
joshiki Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 úplněj sem zapoměl na tu ženskou-tak to není krok ale úskok naprosto vedle....dát ženský úkol, aby ničila auto je hoodně nešťastný nápad. Pokud by to měl chlap tak mi to nevadí...nevím proč ale opravdu by mi to nevadilo:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Zlatej Dolejš a Pecháček. Nový AMR jsem viděl asi polovinu (nějakej závod na Ještěd, pak \"kráska\" poslala V 90 do roští ...) a jsem přesvědčenej, že když příští díl vynechám, vůbec o nic nepřijdu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.