Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo , vlastně je to to samé . TG beru jako skvělou zábavu na večer u které se i zasmějeme s manželkou . A u Autosalonu se taky pořád směju . Tak že je to stejné . :D

Odesláno

Tak jsem právě dokoukal auto moto revue na ct2 . Vůbec nic jsem se o autech nedozvěděl, jen to že policejní passaty jsou fakt rychlý ( kdo by to řekl) a koukal jsem na to jak olympijský vítěz v akrobatickým lyžování utíká před policajty. :myslim:bojim

Zlatý autosalon na Prime. Tam je občas i legrace. .

Odesláno

Taky jsem zhlédl ještě jeden díl a opravdu nechápu co tím ČT vlastně chce říct.S pořadem o autech to nemá nic společného.No to velmi brzo skončí.Každopádně další díl už rozhodně sledovat nebudu.Taky mám jen jednu soustavu nervů :D:D:D

Odesláno

Tak jsem se podíval na druhej díl a tedy nic moc.

Ale co mě nejvíc vytočilo bylo: tuten Passat má 300 koní, tuto má 250 koní... V takovým pořadu by měli vědět, že ten motor nemá opravdu konstantní výkon od volnoběžných otáček do maxima. Je to jako si porovnávat pindíky někde na základce.

Odesláno

Patřím do kategorie do 30 let a za mě žádná sláva ani s odstupem týdne.

AMR se snaží být neodbornou show, ale na mě to působí stejně jak instruktážní filmy z počátku 90.let.

Autosalon je show, ale čas od času přidají i něco užitečného.

Top Gear je komediální show o autech. A krom vtipu mě baví i řemeslné zpracování pořadu, mnohé díly jsou velmi dobře natočeny.

A taky bych si přál, kdyby u nás byl pořad s tématicky vyšší odborností. Šanci by to mělo asi při globálním pořadu, a ne v republice s 10mil. obyvatel.

Odesláno

Teď se na to koukám a připadá mi to, že to úplná katastrofa není, ale zázrak taky ne.

Chtěl bych vypíchnout dědu s veterány-příjde mi trapné, když ty auta řídí on a ne majitel. Dále majitelé o těch autech buďto nic moc bližšího neví, nebo se před kamerou hrozně stydí. Proč jim ten štáb trochu nepomohl, aby to bylo trošku koukatelnější.

Docela mě dostal 2. díl jak tam byl veterán policejní káry a děda říká: ááá V8ka 4,6 litru...tak koho to auto sakra je? Proč tohle nenechal říct majitele?

O obsazení Valenty si myslím svoje,je na něm sice vidět že se k moderování hodí, ale nepříjde mi moc přirozené, když sportovec rozumuje u aut.(netvrdím, že o nich nic neví, ale na mě to působí nepřirozeně)

Odesláno

úplněj sem zapoměl na tu ženskou-tak to není krok ale úskok naprosto vedle....dát ženský úkol, aby ničila auto je hoodně nešťastný nápad. Pokud by to měl chlap tak mi to nevadí...nevím proč ale opravdu by mi to nevadilo:D:D

Odesláno

Zlatej Dolejš a Pecháček.

Nový AMR jsem viděl asi polovinu (nějakej závod na Ještěd, pak \"kráska\" poslala V 90 do roští ...) a jsem přesvědčenej, že když příští díl vynechám, vůbec o nic nepřijdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...