Přejít na obsah

Danilo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    369
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    vedle Ostravy
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Danilo's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Jsem velký fanda motoristrických sportů a F1 obzvlášť. F1 bych rozdělil asi takto : Super období 1970 - 1980 Lauda - Hunt Super období 1980 - 1990 Senna - Prost Dobré období 1990 - 2000 Schumacher - Hakkinen KONEC dobré F1 Po těchto obdobích začala F1 umírat a zemřela někdy kolem roku 2012 . Jenže já jsem takový blázen,že zase vstávám v 6.00 ráno a dívám se na celý závod .Sice nadávám,ale dívám. Proboha , ať změní pravidla !! Já bych pouze omezil rychlost třeba na 350 Km/h , pár technických pravidel(rozměry,váha a pod)a hotovo. Ať se každý ukáže co v něm je! Prachy zkazily veškerý sport včetně F1 !!!
  2. Gratuluju !!! Krasavec.A dobrý výběr barvy :-) .Ty zadní světla vypadají líp než u první verze,ale trochu v tom vidím superba. Dá se už u tohoto typu navigace přehrát video a fotky z usb ?
  3. Danilo

    508 - skúsenosti.

    Po 4,5 létech mi začla ,,kvést" černá lišta na levém předním sloupku u okna ! Mám tam dva puchýře asi 0,5 cm prům. Je to asi hliník , když jsem do toho dloubl,tak se sypal bílý prášek. V servise mi sdělili,že se na to záruka na prorezivění karoserie nevztahuje, protože je to okrasná lišta a není to součást karoserie. A to nejlepší na konec. Cena nové lišty je prý 2 200 kč !!! (zřejmě bez práce) :-)
  4. Danilo

    Aku mate vasu spotrebu?

    A hledal jsi pořádně ? :-) http://www.peugeot-club.com/topic/75371-spotreba-rozmer-pneu/
  5. Danilo

    Automatická Brzda

    Proč ji vypínat ? Mě se ještě za 30 let nestalo ,a nikomu v rodině, že by přimrzla ruční brzda . Jiný důvod proč to vypínat nevidím . A ani o nikom nevím komu by se to stalo . Ale samozřejmě je to každého věc , když si chce odebrat trochu toho luxusu .
  6. Danilo

    WIP Nav Plus

    I mě se stane občas , že přeskočí (na USB - náhodné přehrávání) na další skladbu dříve , než dohraje jedna . Zpozoroval jsem to až po nahrátí poslední verze sw. Zdá se mi, že to dělají pokaždé jen některé skladby. Ještě jsem to pořádně neodchytnul :-) . Možná stačí upravit název skladby nebo pod. Zatím to moc neřeším.
  7. Danilo

    WIP Nav Plus

    Milhaus , máš SZ .
  8. Danilo

    WIP Nav Plus

    Máš na mysli to , že když je vypnu , tak mě to nepovede na dálnici ? To prý platilo jen u mýta . Zítra hned vyzkouším . Nakonec po tolika letech se z toho stane normální navigace .
  9. Danilo

    WIP Nav Plus

    Mechanik by měl stáhnout ocas a vrátit výuční list . Já mám model r.2011 a češtinu mám . Řekni mu , ať jde na školení ! Zkopíruj si , co tady před časem popisoval Milhaus a dej mu to přečíst . Pokud umí číst . Nebo změň servis . Kontaktů v paměti RT6 mám taky 105 . Lupnutí při zařazení R se tu už popisovalo a prý se to řeší . Nezdá se mi , že by park.senzory byly tižší . Jen se mi zdá , že mají u každé verze sw. trochu jiný tón . Drž se a nedej se !!! [upravil dne 8/8/14 20:46 od Danilo]
  10. Danilo

    WIP Nav Plus

    Je tam možnost orientace mapy - na sever , ve směru vozidla a 3D zobrazení . Jestli to zobrazí i budovy , to zatím nevím , ale asi né . Jen to je víc ,,naplocho\" .
  11. Danilo

    WIP Nav Plus

    Díky za info . Je vidět,že máš velký přehled . Ještě jsem přišel na to , že jde nastavit 3D pohled mapy . Ale to bude spíše SW . Před tím jsem si toho nevšiml . Co se týká zpátečky , tak někdy ,když mám nahlas hudbu a zařadím R , tak to v reprákách praskne , jako když zapojíš joystik kytary do zesilovače . Nedělá mi to pořád .
  12. Danilo

    WIP Nav Plus

    Kdyby jsi zprovoznil to video , tak jsem tam za hodinu .
  13. Danilo

    WIP Nav Plus

    Sakra . Škoda že nejsi blíž u Ostravy .
  14. Danilo

    WIP Nav Plus

    A o kolik ? Hodina dia stojí u mého servisu 1800 Kč vč.DPH . + drobná práce a bylo to 2420 Kč s DPH . Klakson : zkus to uhrát na záruku . Aspoň se zeptat. To nic nestojí a možná to i udělají . [upravil dne 22/7/14 20:33 od Danilo] [upravil dne 22/7/14 20:36 od Danilo]
  15. Danilo

    WIP Nav Plus

    už mám češtinu . Konečně po 3 létech . Zatím jen zkouším , ale zdá se všechno v pohodě . Do nabídky v navigaci přibyla další možnost ,, změnit jazyk \". Ale POZOR ! Pro ty kdo změní na jiný jazyk než čeština , a potom chtějí znovu češtinu , tak je nutno znovu na diagnostiku !!! Tak mi to bylo řečeno . Probíhalo to tak , jak už tu bylo popsané výše . Doba v servise na dia. 3 hod . Cena slušná - 2000 kč bez DPH. Musím pochválity kluky v servise , protože s tím měli menší problémy ale vyřešili to . A hlavně Milhauze , že tady popsal postup , jak to jde , protože v servise se o tom zatím moc neví . Tak kdo chce , tak do servisu . A když řeknou,že to nejde , tak na ně tlačte ,že to jde . Všechno na velkém displeji mám česky včetně BT telefonu . SW jsem už měl nahraný z domu 2.80 . Ještě to video !!! A jsem nadmíru spokojen .
×
×
  • Vytvořit...