GhostBoxer Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Dnes v 18:15 na ČT2 opět další pokus České televize o automobilový pořad. I přes malou šanci, kterou tomu dávám v konkurenci Autosalonu, si myslím že nějaký pořad o autech na ČT patří. Co Vy na to? Má se ČT dál ztrapňovat marným kopírováním témat? Opičit po Autosalonu či TG ? Citovat
Mohy Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 \"vše\" uz je vymyslené a zavedené... to ze nekdo něco uvede neco podobného co má někdo jiný nemusí byt nutně plagiatorství.... Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 pokud bude pořad o AUTECH a nebudou se v něm zviditelňovat ti přiblblí moderátoři (technici, odborníci--dodej co chceš) jako v Autosalonu, tak si svůj okruh diváků najde, večer se budu určitě dívat Citovat
GhostBoxer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 TopGear každý známe a jakmile použiješ stejné téma, tak u mě je to kopírování. A tím nemyslím po nějakém právním výkladu, ale po stránce diváckého názoru. Není nutno jet ve standardním formátu se 4 redaktory a 4 reportážemi o autech, to doplněno o nějakou tématickou linku v průběhu celého pořadu. Určitě by se dalo něco vymyslet, sledovat např. hodně komentované články na autowebech a přizpůsobovat tomu témata, být akčnější. Na ČT jsou oblíbené dokumenty (třeba o nerealizovaných autech atd.), proč se tím formátem neinspirovat. Citovat
lape Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 pokud bude pořad o AUTECH a nebudou se v něm zviditelňovat ti přiblblí moderátoři (technici, odborníci--dodej co chceš) jako v Autosalonu, tak si svůj okruh diváků najde, večer se budu určitě dívat 100% souhlas.Když občas vidím Autosalon,tak nevím jestli se smát,nebo brečet.A nikdy nevydržím do konce.I když se poctivě snažím a vždycky si dávám předsevzetí,že dnes to vydržím,ale bohužel se to nedá. \"Expert\" Pepa a jeho afektovaná gesta,šišlavý \"expert\" František a zlatý hřeb pořadu Zbyněk Merunka se svými hereckými etudami mě vždycky dostanou do kolen.Ona celá ta sestava \"expertů\" stojí za to.To je opravdu jen pro silné povahy. [upravil dne 1.3.2014 10:25 AM od lape] Citovat
Guest servisman Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Člověk se občas aspoň pobaví při sledování taky jsem zvědav co vymysleli. Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Myslím, že kdyby občas někdo nedělal věci které už tu jsou tak spousta fajn věcí nespatří světlo světa, takže proč ne. Uvidíme co z toho vznikne. Citovat
Driver Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 TopGear každý známe a jakmile použiješ stejné téma, tak u mě je to kopírování.... Kopírování...to máš těžký. Jak už někdo tady napsal tak ono je težké vymyslet něco nového, všechno tu už bylo. To je to samé jako s natáčením filmů, hromada témat a příběhů byla zfilmována už x-krát, točí se remaky filmů a remaky remaků...to by jsi se mohl hádat u každého filmu, že je to kopírování Ale taky se podívám co vyprodukovali a zda to bude alespoň zábavný pořad na víkendové odpoledne.... Citovat
Almanil Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Dám tomu šanci a uvidíme. Top Gear je podle mého víc show, než pořad pro motoristy Autosalon není sice žádný zázrak, ale klidně se na něj podívám, když je čas. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 No, on už sám Valenta napsal, že \"Top Gear je naším vzorem\" http://www.ceskatelevize.cz/porady/1170433294-auto-moto-revue/213562220500001/ ...takže už se těším co to bude za \"show\", jak se snaží napodobit Hammonda a spol... [upravil dne 1/3/14 13:10 od hardhouse.trip] Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Křečka bude zastupovat Krytinář na stříkačku s Romanem Skamene, ale až od dalšího dílu - musí si napřed vybělit zuby. Citovat
KingSpade Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Nemusíte se bát, že by to vypadalo jako Top Gear, na to ČT buď nemá, nebo neuvolní tolik peněz co jde právě na Top Gear. Citovat
GhostBoxer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Ono taky záleží, JAK se ten TopGear kopíruje. Když už vymyslíš nějakou obdobnou soutěž jako v TopGearu, tak hlavně po divácké stránce záleží jak to provedeš. Když třeba \"závodíš\" z Ostravy do Prahy vlakem či autem, tak jinak vyznívá soutěž TGV proti Veyronu v TG a jinak ČD proti Octávii. Taktéž jinak vyznívá jet na Riviéru ve Ferrari a jet do Chorvatska ve Fábii. Citovat
odee Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 KS a GB: naprostej souhlas s obouma, tahle česká napodobenina jednak nebude mít zdaleka takovej rozpočet a jednak to obsazení v TG je tak naprosto dokonalý, že ta úroveń se bude těžko honit. Ale kouknu se a budu si přát, aby to bylo povedený, nemusí to být tak dokonalý jak TG, hlavně aby to nebyla taková jak autosalon, kde jejich experti neumí ani pořádně jezdit s autem lepším než HTP. A ty jejich řeči, to je taky docela hrůza... Do takovejch pořadů by se hodil nějakej bavič, kterej má vztah k autům a trošku se v tom i vyzná, nebo nějakej závodní jezdec, kterej se trošken umí vyjadřovat a podobní lidi. Docela bych uvítal i takovou víc odbornou formu, než je třeba TG, třeba by tam mohli hodnotit i ojetiny, a s mechošem rozebrat, co se na tom konkrétním autě sere a podobně, dělat i testy takových starších aut a tak...si vemte, kolik procent lidí u nás jezdí autama, který mají do novoty kurde daleko:myslim Citovat
Andreww Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Tak Autosalon je hlavně reklama na koncern VW Už je to, že jen to sponzor pořadu [upravil dne 1/3/14 14:35 od Andreww] Citovat
Almanil Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Po prvním díle mám dojem, že Autosalon je rozhodně zajímavější pořad. Škoda docela jsem se těšil. Citovat
odee Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 No, já nesohlasím, po prvním díle mám dojem, že je to úplně stejně blbý jako autosalón, je to rozdil jak mezi bobanem a sra...čkou, jiná konzistence, ale smrad stejnej:bojim Škoda, doufal jsem, že to bude lepší Citovat
GhostBoxer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Prvně bych se chtěl omluvit všem, které jsem na to nalákal. Nutno uznat, že Pepa Kalina má jakési moderátorské vlohy, autoritu a tam vidím budoucnost, i když si spletl pořad, Přemek vysílá jindy. Prdelka byla úplně marná, ale obohatila automobilový slovník hláškou \"ups, jejda, ono to zapadlo.\" Těm zbylým dvěma kktům děkuji za promarněnou půlhodinu. AMR je první automobilový pořad, kde se závodí na plno na neutrál. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Udělal jsem líp zašel na pivko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.