Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás. Mám problém s hláseniami chýb ABS A ESP. Za jazdy sa mi to zapne zničoho nič. Po vypnutí zapalovania sa to dostane do bezchybového stavu. Stalo sa mi to dvakrát:myslim. Viemi niekto poradiť?

Odesláno

Brzdový spínač (spínač brzdových světel) - nad pedálem brzdy.

Jsou dva, jeden u spojky, druhý u brzdy.

Vyměnit taky u spojky a bude vše ok :papa

Cena za spínač cca 200kč.

[upravil dne 25/2/14 12:55 od Tango C8]

Odesláno

Mně to za tři roky a 42000 km udělalo 3x taky, diagnostika nic nehlásila a tak jsem to zatím neřešil. Bylo to asi vždycky po roce, za jízdy a samo to hned zase zmizelo. Považoval jsem to za anomálii. ESP i ABS fungovalo.

Odesláno

Mě to dělalo po výměně ovládacích páček, protože to nevědělo jakou to má polohu volantu, kamarád má diagnostiku z aukra a stačilo to zkalibrovat a mám už dva roky pokoj :-)

Odesláno

Tiež mi to robí a keďže nejde do núdzového režimu, ako som tu kdesi čítal, tak som aj na základe potvrdenej dia objednal spínač brzdových svetiel (obidva). Uvidím čo bude po výmene.

• O 1 rok později...
Odesláno

Dnes zavada ABS ESP ASR - dekuji za vyse uvedene poznatky, zavada na spinaci u brzdy (rucne sem procvakal oba spinace a opet to funguje). Takze uz jen co nejdrive koupi nove spinace a vymenit. Jeste jednou diky vsem kteri zavadu popsali a zadali reseni.

P.S. snad jeden poznatek pro mene zkusene - po nastartovani a seslapnuti brzdy vse ok - po rozjezdu vse ok az do doby kdy jsem seslapl brzdu - v tom okamziku vyskocila hlaska o zavade a rozsviceni kontrolky esp.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím pánové , jsem tady novy , ale hned se zapojím . Stale se mi na displeji ukazuje hlaska chyba asr, esp. a na diagnostice se ukázalo spínač spojky  ( jsou tam i jine zavady , ale to ted neresim ) . tak bych ho vymenil . můžete mi hodit odkaz kde bych ho za ty dvě stovky sehnal? dikec

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

A jak je to u automatu, kde spojka není? Ne, že by mě ESP blblo. Apage Satanas! Jen ze zajímavosti. :)

Upraveno uživatelem Zodiak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...